Jump to content
dev

La noua ani s-a plictisit de facultate ...

Recommended Posts

Posted

Poate ne scapa el de cancer , sida.. si alte boli dinastea periculoase :)

Daca e atat de destept incat sa zica la 9 ani ca s-a plictisit de facultate..macar sa faca ceva cu adevarat folositor pt populatie

pare foarte exagerata stirea..but oh well :)

bine zis :blink:

Guest ZaMatza™
Posted

Incredibil,la doua ani o capacitate intelectuala extraordinara.

asa e twist

OT : einstein revineee :)

Posted

daca un om are capacitatea de a retine lucruri (in fond asta inseamna A INVATA), nu inseamna ca are si capacitatea de a crea ceva ;) ; deci nu vad nimic special la baietelu asta

parerea mea e ca ai nevoie de de o oarecare maturitate pt a face lucruri marete

Posted

copilul asta...stie toata matiera clasa 1-Facultate

Dar..asta nu inseamna ca STIE cum sa faca o nava spatiala sau o masina de calatorit in timp..

E un geniu ca deja a terminat scoala...si a invatat tot..si stie tot..a retinut tot

Eh..da acuma..el TREBUIE sa INVENTEZE..teorii..sa faca schite , scheme..ca sa faca ceva folositor..altfel...singuru lucru bun care o sa il faca e sa invete replicile din Star Wars si sa le spuna Live =))

Guest <Raziel>
Posted

daca e destept copilu n'avem ce face :))) ,bv lui

Posted

copilul asta...stie toata matiera clasa 1-Facultate

Dar..asta nu inseamna ca STIE cum sa faca o nava spatiala sau o masina de calatorit in timp..

E un geniu ca deja a terminat scoala...si a invatat tot..si stie tot..a retinut tot

Eh..da acuma..el TREBUIE sa INVENTEZE..teorii..sa faca schite , scheme..ca sa faca ceva folositor..altfel...singuru lucru bun care o sa il faca e sa invete replicile din Star Wars si sa le spuna Live =))

Te rog ........................................ TACI !!!

Ontopic : E dat dracu copilu asta ..... eu zic ca-i vrajeala.

Posted

E uimitor la 9 ani sa te plictisesti de facultate o_O.

Oricum se spune ca geniile nu traiesc mult :(.

Posted

La 9 ani ? Pai pustiu pe la 15 ani o sa fie profesor la facultate :| Singurul lucru nasol care poate sa fie e ca majoritatea geniilor nu gusta viata ca un om cu capacitate normala de gandire ... adica mai tot timpul lucreaza, invata sau mai stiu eu ce ... daca ii intrebi ceva legat de stiinta stiu sa iti raspunda ... dar daca ii intrebi ceva legat de viata nu cred ca li se mai "aprinde beculetul" ... nu o sa stie ce sa faca in situatii de criza din viata de zi cu zi, probleme sociale etc, pt ca ei nu intampina asa ceva ... adica nu chiar toti ... dar o buna parte ma gandesc ca asa fac ... ceva de genu hackerilor ... ei sunt mai anti-sociali ... in fine ...

Guest Hori@™
Posted

mda...ce pot sa mai zic...o fii cazut in cap la nastere :whistle:

Posted

M`ash bucura sa traiasca cat mai mult, sau macar sa descopere cate ceva cat mai repede ! :D

sa descopere o pastila care te trezeste instant din betie ca sa te poti imbata din nou, si din nou... asta ar fi folositor omenirii :>

Posted

2 Lucruri sunt sigure :

Un alt "Einstein" n-o sa mai existe vreodata

Copilul nu este sanatos..nu este normal sa fii atat de inteligent la o varsta atat de frageda.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...