Sasuke Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 LoL fain sa ne inventeze o sa masina care sa mearga cu apa sau sa zboare ;)) eu cred k va avea un viitor frumos ;) :beer:
Mayhem Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Poate ne scapa el de cancer , sida.. si alte boli dinastea periculoase :)Daca e atat de destept incat sa zica la 9 ani ca s-a plictisit de facultate..macar sa faca ceva cu adevarat folositor pt populatiepare foarte exagerata stirea..but oh well :)bine zis :blink:
shb Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 damn it... cred ca o sa fie mai bun ca Eintien ... daca traieste bine-inteles.. :clap:
Guest ZaMatza™ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Incredibil,la doua ani o capacitate intelectuala extraordinara.asa e twistOT : einstein revineee :)
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 daca un om are capacitatea de a retine lucruri (in fond asta inseamna A INVATA), nu inseamna ca are si capacitatea de a crea ceva ;) ; deci nu vad nimic special la baietelu astaparerea mea e ca ai nevoie de de o oarecare maturitate pt a face lucruri marete
Gandalf Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 sau poate face o bomba nucleara de ne zboara pe toti ^^
The Connection Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 copilul asta...stie toata matiera clasa 1-Facultate Dar..asta nu inseamna ca STIE cum sa faca o nava spatiala sau o masina de calatorit in timp.. E un geniu ca deja a terminat scoala...si a invatat tot..si stie tot..a retinut tot Eh..da acuma..el TREBUIE sa INVENTEZE..teorii..sa faca schite , scheme..ca sa faca ceva folositor..altfel...singuru lucru bun care o sa il faca e sa invete replicile din Star Wars si sa le spuna Live
Carp Angler Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 radeti voi da la 9 ani noi faceam tabla imnultirii daca numa inshel :D
Guest <Raziel> Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 daca e destept copilu n'avem ce face ) ,bv lui
Ahilosu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 well...asta e genul de handicap cu care e bine sa te nasti. :right:
Ghiba Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 copilul asta...stie toata matiera clasa 1-Facultate Dar..asta nu inseamna ca STIE cum sa faca o nava spatiala sau o masina de calatorit in timp.. E un geniu ca deja a terminat scoala...si a invatat tot..si stie tot..a retinut tot Eh..da acuma..el TREBUIE sa INVENTEZE..teorii..sa faca schite , scheme..ca sa faca ceva folositor..altfel...singuru lucru bun care o sa il faca e sa invete replicile din Star Wars si sa le spuna Live Te rog ........................................ TACI !!! Ontopic : E dat dracu copilu asta ..... eu zic ca-i vrajeala.
Guest Repl@y Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 E uimitor la 9 ani sa te plictisesti de facultate o_O.Oricum se spune ca geniile nu traiesc mult :(.
ShoX Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 well...asta e genul de handicap cu care e bine sa te nasti. :right: Oare nu se cheama boala Dexter
LeX LuTHoR Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 La 9 ani ? Pai pustiu pe la 15 ani o sa fie profesor la facultate Singurul lucru nasol care poate sa fie e ca majoritatea geniilor nu gusta viata ca un om cu capacitate normala de gandire ... adica mai tot timpul lucreaza, invata sau mai stiu eu ce ... daca ii intrebi ceva legat de stiinta stiu sa iti raspunda ... dar daca ii intrebi ceva legat de viata nu cred ca li se mai "aprinde beculetul" ... nu o sa stie ce sa faca in situatii de criza din viata de zi cu zi, probleme sociale etc, pt ca ei nu intampina asa ceva ... adica nu chiar toti ... dar o buna parte ma gandesc ca asa fac ... ceva de genu hackerilor ... ei sunt mai anti-sociali ... in fine ...
Alvin Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dar cum a ajuns asta la facultate? la doar 9 ani...Totusi R.i.p. ,nu cred ca va trai mult...
TwentyTwo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 mmda nici eu nu cred ca va trai mult ;|
Guest Hori@™ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 mda...ce pot sa mai zic...o fii cazut in cap la nastere :whistle:
frankie Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 M`ash bucura sa traiasca cat mai mult, sau macar sa descopere cate ceva cat mai repede ! :Dsa descopere o pastila care te trezeste instant din betie ca sa te poti imbata din nou, si din nou... asta ar fi folositor omenirii :>
ovidiugm Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 bv lui, sa speram ca va inventa ceva revolutionar, ca sa fie intradevar senzational!
Flake Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 2 Lucruri sunt sigure :Un alt "Einstein" n-o sa mai existe vreodataCopilul nu este sanatos..nu este normal sa fii atat de inteligent la o varsta atat de frageda.