Jump to content
Lancelot

cea mai frumoasa/ cea mai urata meserie

Recommended Posts

Posted

cea mai frumoasa pentru mine ar fi ofiter/inspector politie

cea mai urata vanzator sau ceva statornic (munca la birou)

PS: excluzand munca de gunoier, curatator canale etc :D

Posted

frumoasa: cea de politai....mergi pe drum si vin banii

urata: cea pe santier :-s

am lucrat pe santier si stiu cum e.......nu e chiar asa greu dar programul ma omora :|....fara preteni fara familie fara nimik :| munca si iar munca.

Guest waterfall
Posted

Cea mai misto , zic eu , e cea de fotbalist :P si cea mai nasoala , munca din mina

Posted

Cea mai buna meserie: Avocat/judecator

Cea mai urata:Gunoier =))

P.S:Nu sunt frumoase toate dar unde castigi bani multi si ai posibilitatea sa te duci go acolo nu mai sta pe ganduri.

Posted

cascada ... ar fi ceva si cu footbalul dar iti spun ceva ... Esti aproape sa te transferi la cea mai buna echipa din orasul tau si la ultimul antrenament cu echipa si dintr`o data te accidentezi la picior ... explica`mi si mie ce mai rezolvi tu din football ? ( ma refer la accidentarile grave ) ... ( experienta proprie ) .

Guest waterfall
Posted

cascada ... ar fi ceva si cu footbalul dar iti spun ceva ... Esti aproape sa te transferi la cea mai buna echipa din orasul tau si la ultimul antrenament cu echipa si dintr`o data te accidentezi la picior ... explica`mi si mie ce mai rezolvi tu din football ? ( ma refer la accidentarile grave ) ... ( experienta proprie ) .

ai si tu grija :P

Ps : deh , fiecare cu parerea lui ;;)

Posted

ai si tu grija :P

Ps : deh , fiecare cu parerea lui ;;)

eu am avut ... trebuia sa aiba altu grija

sa fiu oT :

mi`ar mai placea sa fiu din ala ce tuningheaza masini :wub:

nu mi`ar placea sa stau toata ziua intr`un birou ... 8-|

Posted

dupa mine..

cea mai buna meserie: sunt multe.. cum ar fii: director, patron, maestru strungar =)) ( sper ca stiti ce ii :D ), actor.. si multe altele

ce mai nasoala: femeie de serviciu, gunoier

Posted

cea mai frumoasa?...job-ul pe care il am momentan...munca de birou si deplasari..cunosc o gramada de oameni ok, cand nu sunt proiecte se mai poate freca si menta..atmosfera chill la munca...

cea mai naspa?..nu imi pot imagina decat una din cele prezentate pe emisiunea respectiva de pe Discovery..cea mai naspa pentru mine a fost sa lucrez in state intr-o benzinarie sa pun faianta..a fost o experienta,dar mi-am propus sa nu ajung ever in domeniul asta.

Posted

neplacuta:orice meserie care presupune un superior care sa te calce pe nervi si pe care sa nu-l poti bate mar fara sa te concedieze 8-|

atunci angajeaza-te la stat :tiphat:

Posted

cmf : desii e scurta, fotomodel

cmu : munca pe santier

sa fii fotbalist nu e usor ;) va uitati la partea plina a paharului dar nu uitati de accidentari >:)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...