2ndAldguth Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://www.gamexploits.com/aion/guides/1566-wings-guide/
FeNo Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ma poate ajuta cineva cu niste statusuri pentru cleric ? vreau sa vad -Boost magic - kdjsadkajsaccouary - kajsdajdsa
bukluk Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 intra pe infiniteaion.com si ai acolo tot ce trebuie :)
Aenon Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Avem o fortareatza! <3 <3 <3yay ^_^http://img20.imageshack.us/img20/4295/aion0021dy.jpg
bukluk Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Avem o fortareatza! <3 <3 <3yay ^_^http://img20.imageshack.us/img20/4295/aion0021dy.jpgnice :D .. very nice :D
Aenon Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Sunt servere numai low xp sau sunt si higt?Ai google pentru asta. Trust GOOGLE!!Da, deci acum vad ca e mare realizare sa-ti faci un twink... ah cat urasc eu chestia asta la MMO'uri, la wow era foarte naspa, cam asa e si aici. Mersesem eu, mare spiritmaster, cu verzituri pe mine (exept the blue weapon) sa fac farming pentru Summon Water Element II ... si pe acolo statea un assasin imbracat numai cu albastre si weapons +10 si un ranger la fel, tind sa precizez ca acei twinks erau level 31, eu level 30 si ceilalti SM 33 si respectiv 36. Eu avem wind spirit summonat ( pentru acel extra stun bun in pvp ) si ceilalti doi aveau fire spirit. Acei twinks pur si simplu ne-au tocat, aveau la scroluri pe ei si potiuni de ma durea capul... ca sa nu mai spun ca dadeau rezist la debuff'uri de genul stun, fear ori chestia aia de "remove buffs"... gaaaaah ; Daca la faza de sus am fost extreme fail, duminica am farmat pe asmodieni in abyss ^_^" vreo 3-4k AB . Am pus un Kisk aproape de o zona de farming si ma tot duceam :P
queenofthedamned Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Hah,am venit din nou sa va intreb ceva,cum ajung in Abyss,am lv 26 :)
Aenon Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Hah,am venit din nou sa va intreb ceva,cum ajung in Abyss,am lv 26 :)prin poartile catre abyss.
queenofthedamned Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 prin poartile catre abyss.Da,dar unde sunt situate?ai putea sami specifici regiune sau ceva de genu
queenofthedamned Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Scz ptr dublu post dar nu mai mergea editul,stiu acuma cum sa ma duc Abyss,dar acuma vreau sa stiu altceva,voi de aici majoritatea jucati pe Infinite Aion,nu?Daca da sv Siel e 1x sau e la fel ca si Lumiel cu xp crescuta de nx la anumite lv?
Aenon Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Scz ptr dublu post dar nu mai mergea editul,stiu acuma cum sa ma duc Abyss,dar acuma vreau sa stiu altceva,voi de aici majoritatea jucati pe Infinite Aion,nu?Daca da sv Siel e 1x sau e la fel ca si Lumiel cu xp crescuta de nx la anumite lv?Jucăm pe retail. Informaţii despre Infinite Aion găseşti pe site'ul lor.
bukluk Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 nu cred ca joaca toti pe retail .. asa ca vb in numele tau
2ndAldguth Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Numai copchiii si taranii joaca pe private tbh, ahhh si nyuu pana a facut rost de bani =)))) Feckin addict ^_^
Aenon Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Numai copchiii si taranii joaca pe private tbh, ahhh si nyuu pana a facut rost de bani =)))) Feckin addict ^_^daca nu munceam , pana acu eram 45 adica cu facultatea mai e cum e...dar job'ul ma omora.Topicul e pinned ca "important" fiindca e jocul e b2p deci discutiile se vor rezuma la RETAIL, alte intrebari sa se adreseze pe forumurile serverelor respective.
queenofthedamned Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Numai copchiii si taranii joaca pe private tbh, ahhh si nyuu pana a facut rost de bani =)))) Feckin addict ^_^Aldguth nu te inteleg care e problema ta daca joc sau nu pe retail,poate am altceva mai bun de facut decat sa bag banii intr-un joc,prefer sa-l joc pe private desi nu are aceea satisfactie cum zici tu :-j ,eu ma multumesc cu un privat si app nu sunt "copchil" #-o Maturizeazate omule ca vad ca tot acest forum e plin de asa zisele tale replici,nuti convine iati bagajelul si tule-o.Scz ptr offtopic :D
2ndAldguth Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eu sa ma maturizez? Baiete, jucand pe serverele private iti bati joc de producatorii respectivului joc + ca serverele private sunt ilegale. Din acest motiv am si spus ca numai copchiii si taranii joaca pe astfel de servere. Pentru ca pustanii nu isi permit, si taranii nu inteleg conceptul de retail si privat.Zii ma Nyuu-le, mai joaca stragopulis? =))))
Aenon Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zii ma Nyuu-le, mai joaca stragopulis? =))))Nu ştiu sigur, sunt destui de mulţi care işi fac multe alt'uri...P.S. Am fost ieri in Diverta si au redus (again) preţul la Aion...acum e 1mil500 @_@
queenofthedamned Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eu sa ma maturizez? Baiete, jucand pe serverele private iti bati joc de producatorii respectivului joc + ca serverele private sunt ilegale. Din acest motiv am si spus ca numai copchiii si taranii joaca pe astfel de servere. Pentru ca pustanii nu isi permit, si taranii nu inteleg conceptul de retail si privat.Zii ma Nyuu-le, mai joaca stragopulis? =))))Am jucat si inca mai joc jocuri pe retail,si sa stii ca inteleg conceptul de private/retail.Si numi spune ca tu tot ce ai in pc tau e totul original si ca tu nuti bati joc de cei care au conceput toate acele programe, asa ca si tu faci parte din asa zisa categorie de "copchii,tarani si pustani" =)) .Si iti spun din nou tu sa te maturizezi si sa gandesti inainte de a scrie ceva,ok.Scz ptr offtopic din nou.Ontopic:In Abyss cum faci ap, din pvp sau si din pve? :-?
Aenon Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ontopic:In Abyss cum faci ap, din pvp sau si din pve? :-?Se pare ca nu prea intelegi legatura dintre retail si priv.Btw, te bate limba romana rau.
queenofthedamned Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Se pare ca nu prea intelegi legatura dintre retail si priv.Btw, te bate limba romana rau. :-?? Care ii faza cu limba romana?Cat despre diferenta dintre retail si privat se pare ca nu ai inteles tu prea bine la ce m-am referit la ceea ce iam scris lui Aldguth?
mortallx Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 :-?? Care ii faza cu limba romana?Cat despre diferenta dintre retail si privat se pare ca nu ai inteles tu prea bine la ce m-am referit la ceea ce iam scris lui Aldguth?A vrut sa zica ca esti praf la romana.De exemplu acum ai scris iam legat in loc de i-am.
queenofthedamned Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 A vrut sa zica ca esti praf la romana.De exemplu acum ai scris iam legat in loc de i-am.Da cum zici tu,tind sa te atentionez ca asta e topic despre Aion,nu despre limba romana,n-am scris in nu stiu ce limba si cumva nu intelegi...si daca el considera ca eu am scris gresit sa se uite si el cu vreo 2 posturi in urma si va vedea si el greseala lui,eu nu am venit aicea ca sa scriu despre limba romana sau sa va luati voi de mine ca va considerati voi nu stiu ce ci doar sa cer informatii asa ca daca vreti sa ma ajutati,ma ajutati daca nu,asta e.Mai intai uitate la tine si apoi zi despre altul,ok...(general)
Aenon Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Da cum zici tu,tind sa te atentionez ca asta e topic despre Aion,nu despre limba romanaDa, asta e argumentul suprem pentru toti agramatii.si el cu vreo 2 posturi in urma si va vedea si el greseala lui,Da? unde? unde? Nu cred ca am deficiente si lacune atat de mari in exprimare cum ai tu.