Guest Dodz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nu cred ca exagerez, anumite servere (cele din coreea, rusia, china, taiwan etc) au avut avantajul de a avea acces la beta-urile ncsoftului cu mult timp inainatea europenilor si a americanilor. Cand pe la noi inca nu se auzise de aion, rusii furasera deja toate pachetele si incepusera lucrul la un emulator privat.mass pvp, siege? nu sunt implementate *laughs* ...E de ajuns sa existe rifturi/abyss ca sa strici gameplay-ul cu iteme vandute.In postul trecut m-ai intrebat de summoning system, din cate vad nici infinite nu are asa ceva inca...
Aenon Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 In postul trecut m-ai intrebat de summoning system, din cate vad nici infinite nu are asa ceva inca...Oricum eu, care m-am jucat aprox 3 luni pe retail (kor/ch/us un pic) cedez nervos cand vad ca sunt atat de multe chestii care nu merg...summoning system e o chestie majora care ma seaca efectiv. Cat despre crafting system...n-am nevoie urgenta de el, pana la urma urmei, de ce ar vrea cineva sa se chinue cu gathering/crafting cand drop'ul cateodata e destul de exagerat si nici pe aproape de retail.astept cu nerabdare ziua in care o sa-mi cumpar Aion'ul :) 18 :X
Guest Dodz Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Daca ai apucat sa joci pe retail si i-ai prins gustul chiar te sfatuiesc sa faci asta, nimic nu se compara cu originalul si stiu cum e cand vii pe un server privat, obisnuit cu toate frumusetile de pe retail.Din cate am vazut pretul a scazut la 130ron cu prima luna inclusa, ce mai astepti ?:D
Aenon Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Din cate am vazut pretul a scazut la 130ron cu prima luna inclusa, ce mai astepti ?:DZiua de salariu...inca 7 zile :DSi da, pretul e accesibil/acceptabil :)
Guest Piableu Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 sall, nu am avut timp sa citesc tot forumu ..si as vrea sieu sa stiu daca trebuie sa platesti lunar in joc, sau pot sa-l downloadez, inregistrez si gta?
Denzel_Lsd Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 vreau sa il incerc si eu pe Infinite , dar e grav cu downloadu la client il iau super greu cu launcheru de la ei :) o metoda mai usoara ..careva ??
Aenon Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 vreau sa il incerc si eu pe Infinite , dar e grav cu downloadu la client il iau super greu cu launcheru de la ei :) o metoda mai usoara ..careva ??ODc/dc/torrent/ ncsoft launcher? lasa-l peste noapte sa down... eu am avut noroc cu cineva pe ODC :))
Anthyc Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 sall, nu am avut timp sa citesc tot forumu ..si as vrea sieu sa stiu daca trebuie sa platesti lunar in joc, sau pot sa-l downloadez, inregistrez si gta?Jocul nu e free, trebuie sa platesti ca sa joci vreau sa il incerc si eu pe Infinite , dar e grav cu downloadu la client il iau super greu cu launcheru de la ei :) o metoda mai usoara ..careva ??Este indicat sa il downloadezi cu NCsoft Launcher, dar daca merge greu incearca sa il iei dupa un tracker ...Trebuie sa ai grija ce versiune iei (only the North American client is fully supported at InfiniteAION) si apoi trebuie sa il updatezi la versiunea 1.5.1.10.
Aenon Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jocul nu e free, trebuie sa platesti ca sa joci Este indicat sa il downloadezi cu NCsoft Launcher, dar daca merge greu incearca sa il iei dupa un tracker ...Trebuie sa ai grija ce versiune iei (only the North American client is fully supported at InfiniteAION) si apoi trebuie sa il updatezi la versiunea 1.5.1.10.Poti lua si versiunea Ch/Kor daca iti e mai usor, dupa aia poti sa modifici clientul cu ncsoft launcher ca sa mearga pe US/EU, eu cel putin asa am...
Aenon Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 EEEEEEEEEEEEEEEEEEe mi-am cumparat jocu' de la diverta :X 160.90 lei ^_^Acum, nu stiu pe ce server sa intru, as prefera sa fiu Elyos, si probabil un SpiritMaster :D daca nu, templar :D cunoasteti guilde bune ? de romani si nu numai.
2ndAldguth Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Vezi pe Telemachus. Ai SPQR-ul, SOR-ul si TechArmy-ul.Btw ai dat mult pe joc :o
Aenon Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Vezi pe Telemachus. Ai SPQR-ul, SOR-ul si TechArmy-ul.Btw ai dat mult pe joc :oversiunea deigitala e 1mil 400, eu am dat 1 mil 700 fiindca l-am vrut cu tot cu cd'uri si alte chestii, are mai mult farmec pentru mine in felul asta. 300 de mii in plus pentru carcasa, doua dvd'uri si o carticica secsi nu e de ici de colo, totusi nu ma pot plange de viteza mica la net de parca nu l-as fi putut download'a, dar sunt o fire comoda si daca totusi am muncit pentru banii aia vreau ce-i mai bun.abia astept sa ajung in seara asta acasa sa-mi activez si contul si tot <3
2ndAldguth Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Neh, trebuia sa imi trimiti mie 120 lei si il trimiteam in bucuresti (physical version).
Aenon Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Neh, trebuia sa imi trimiti mie 120 lei si il trimiteam in bucuresti (physical version).da, dar cum eu sunt un mic disperat cand vine vorba de Aion, il vroiam urgent.In diverta dansam cu carcasa :X Aion danseaza bini.
sTop.spAmm [noOb] Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 e free jocul? .. dak da .. puteti va rog frumos sa postati cv linkuri bune d unde pot lua si eu jocul :D
2ndAldguth Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ehh haide sa folosim totusi putin creierul! Daca era free nu discutam despre cat costa achizitionarea lui, nu?
sTop.spAmm [noOb] Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ehh haide sa folosim totusi putin creierul! Daca era free nu discutam despre cat costa achizitionarea lui, nu?scuzama :P dar nam citit niciun post si nam vaz si neah.. dar akm mia spus un prieten k e p2p .. si nus prea dispus sa platesc :P
sTop.spAmm [noOb] Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 scz de double post .. am auzit k aion nu mai e p2p .. ci e FREE.. e adevarat? :hello:
sTop.spAmm [noOb] Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Nu, ai fost mintit =)k .. k ma bagam si eu de era free :P
Aenon Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ' date='Feb 20 2010, 19:18' post='4793331']k .. k ma bagam si eu de era free :PTotal neinteresant, esti un user care in decurs de 2 zile a postat la 4 topicuri de mmo zicand ca se apuca de respectivele jocuri. Fa-ti un favor si joaca-te minesweeperSo far, asta e caracterul meu :http://uk.aiononline.com/livestatus/charac...amp;serverID=32 S P Q R :X
Aldguth Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Haha, esti in fosta mea guilda de conan ^_^Mai joaca Stragopulis? =)Si wtf! Level 20 deja? YOU FREAK!
Guest AXVAMPIRE Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cine joaca pe serverul privat Lumiel de la Infinite Aion si vrea sa faca parte dintr-o legiune/guilda sa ma contacteze pe ID de mess: AIONROMANIAFAITH IN ARMS HEROES!!!
bukluk Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cine joaca pe serverul privat Lumiel de la Infinite Aion si vrea sa faca parte dintr-o legiune/guilda sa ma contacteze pe ID de mess: AIONROMANIAFAITH IN ARMS HEROES!!!eu joc cu charu Bucluc ... dar sunt la asemodiani .. nu la elyosi :D Dar joc pe Siel nu pe Lumiel .. pt ca ala e fun si nu prea ma atrage asa mult :)
queenofthedamned Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cred ca e cam newby intrebarea mea,dar de unde fac rost de wings,le da la un quest ceva sau trb sa le cumperi,am lv 14 dar n-am wings :sef: