Jump to content
Burne

Cu sau fara Basescu

Cu sau fara Traian Basescu  

257 members have voted

1. 1. Vreti ca presedintele Traian Basescu sa fie demis din functie ?

• Da vreau ca Traian Basescu sa fie demis din functie
      62
    • NU !!! Basescu trebuie sa ramana
      195

Recommended Posts

Posted

i need money si radu sunteti dusi cu pluta

la ce dracu' postati aici daca o faceti aiurea ?

terminati cu tampeniile

Nu pot sa nu postez cand vad ce puteti debita =)) dar te las cu pasiunea ta pt suvitat :D

p.s daca tot esti caine rosu propun sa te vopsesti portocaliu :D ( sa fii solidar )

Posted

1. Habar nu ai de nimic. Marile afaceri nu se fac de catre parlamentari si in parlament. Esti pe dinafara. 75% din parlamentarii romani traiesc din salariile (nu foarte mari) de parlamantar. Marile afaceri se fac in cu totul alta parte. Acolo pe unde loveste Basescu.

LOL?

2. Dinozauri sau nu, bolnavi, plangaciosi, adormiti, parlamentul este singura garantie a unei brume de democratie.

Da, dar nu astia care-s la noi in parlament

3. Chestia cu votul uninominal se discuta de vreo 7-8 ani. Se tot trage de tema asta. Basescu a blufat pe uninominale.

4. Basescu, in afara ca a "pierdut" cateva sute de vapoare nu a facut nimic niciodata. In cei 6 ani in care a fost primar in Bucuresti, nu a facut absolut nimic pentru orasul asta. Nimic bun pentru noi, bucurestentii, in schimb a facut muuult bine gastii lui.

Nu stiu, n-am idee, nu ma bag.

5. In afara de scandal si mahala nu a facut nimic. Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, Crin Antonescu, etc. sunt variante de mult mai mult bun simt decat un descreierat. Daca nu stiai (stiati) in Romania sunt vreo 6 milioane de prezidentiabili. Dar daca voi faceti o fixatie pe "salvatorul poporului"... sa nu va mirati de consecinte.

Alternative exista, doar ca nu sunt cunoscute. N-ar strange semnaturile necesare pentru a candida si oricum nu ar fi sprijinite de presa. Degeaba-s buni daca nu-s promovati. Dintre cei care ar avea sanse, in afara de Basescu sunt: Becali, Vadim, Geoana. Tu pe care l-ai vota?

6. Pai tu aveai trairi orgasmice ca se aduna lumea in Piata Universitatii (pe la inceputul topicului, mi-e lene sa dau quote), adica acolo unde se adunau lampasii sa puna flori.

Lampasii aia au venit sa puna flori chemati de Iliescu. Acum nu s-a intamplat nimic, oamenii au fost linistiti. Asa ca nu mai spune ca Iliescu e mai bun decat Basescu

7. Nu, nu sunt fan nimic. Dar pentru voi, daca nu e Basescu e Vadim sau Becali, ca atat va duce capul. Radicalizare ftw.

Revin, la ceea ce am scris mai sus: ce alternative avem? Arata-ne tu.

Deci, de ce sunt de partea lui Basescu: ii deranjeaza pe parlamentari, care sustin/fac legi in interes propriu sau dupa cum le dicteaza anumite persoane, si nu in interesul romanului mediu. Faptul ca-i deranjeaza nu poate fi decat un lucru imbucurator pentru mine, m-am saturat de ei. Si sa nu uitam, dusmanul dusmanilor mei e aliatul meu. De accea sunt de partea lui Basescu, nu pentru ca el ar fi un sfant. Aaaa, si sa nu uit de faptul ca Basescu e sustinut de mai mult de 50% dintre romani. Suspendarea lui inseamna ca s-a facut impotriva poporului, deci parlamentul nu ne mai reprezinta. Ca romanii aia gresesc daca-l sustin pe Basescu, e treaba lor, dar parlamentul nu ar trebui sa ia hotarari impotriva vointei poporului. Acestea sunt motivele pentru care multi sunt de partea lui Basescu, nu pentru ca ar fi facut el cine stie ce bine.

Posted

c3nz0r asa o condus Basescu tara cum vorbeste engleza ! :rofl1:

Maistru Octavian Paler l`o caracterizat : curvar, circar si betiv !

Si pe Base n`o sa`l poti compara cu Octavian Paler NICIODATA !

Posted

Geoana , Vadim ????? Wtf ... hai de Geoana sa zicem ca nu e un tip asa de rau ... isi face treaba ca doar e de la o opozitie si nah , din cate stiu eu n-a fost asa mare comunist insa Vadim ???? Daca Vadim va ajunge la putere , ajungem ca germanii in al 2 lea razboi mondial doar ca in loc de evrei vor fi maghiari -_- iar de Becali .... omg , va fi Steaua campioana 4 evah =)) .... oricum cel mai bine ramane cu Basescu si gata ...

Posted

Hai du-te la culcare sa visezi omul providential care scoate Romania din saracie.

Pai eu vad ca Basescu a reusit cat de cat sa faca acest lucru , iti placea Ceausescu?..eu cred ca da..

,,du'te la culcare'' <<mda....sincer..nu vezi ca te lupti impotriva unei armate a binelui?

Base( good ) vs comunisti ( evil )

Si stii cum se spune :

Good always wins

Binele invinge mereu

Iliescu , cum spun eu : ,, varza''

si ceilalti presedinti ,,varza''..

toti sunt varza pe langa ce a facut si ar fi facut basescu. Sincer m-asi fi dus si eu in piata sa protestez!

Base!

Base!

Orice argumente veti aduce, basescu tot este un om senzational

Si repet ce a zis thade:

Este un marinar!

End..

SA TRAITI BINE!!!!!!!!!!

ps : it's nice i found the signature with : Dragi romani etc..

Hope you use it!!

Posted

dar intre Iuscenko si cromwell ce asemanare ai gasit ? tu vrei o schimbare Thora!?(btw ai varsta necesara pt a putea vota?). Intelege si tu, orice presedinte am avea, mai rau de atat nu ne poate merge, 100% Basescu o sa fie reales si va dizolva parlamentul, are dreptul sa faca ce vrea ;)

1. Iuscenko A VRUT sa dizolve parlamentul Ucrainei. Numai ca a renuntat acum vreo saptamana. Daca am ajuns sa ne comparam cu Ucraina si Belarus...

2. Ghici.

3. Animalul mic de casa al celui care face felatii la licuricii mari spunea prin 1992 ca : "Limita de jos nu exista". Trage tu concluziile.

@ Sabotor : Asa cum l-am votat pe Basescu la Primaria Bucurestiului cand nimeni nu ii dadea vreo sansa, pot vota pe altcineva decat trio-ul Basescu, Vadim, Becali, chiar daca la prima vedere nu ar avea nici o sansa.

In ceea ce priveste marile furturi ale parlamentarilor si din parlament... sunteti pe dinafara rau de tot (toti).

Un consilier dintr-un consiliu judetean are de n ori mai multe metode de "a fura" decat un parlamentar.

Posted

i need money si radu sunteti dusi cu pluta

la ce dracu' postati aici daca o faceti aiurea ?

terminati cu tampeniile

Da tu numai varza, prosti, dusi cu pluta stii sa faci oameni? posteaza omule cum ti se taie capu nu mai critica reply-urile altora. (poate se mai simte inca unu :whistle: )

Mare politica ce dezbate-ti voi aici, in schimb va incinde-ti butoanele degeaba.

ps: feriti-va de thora! ca de dracu, ca asta va spune toata istoria lui basescu de la 1900 incoace inainte sa ne nasca.

Posted

Geoana , Vadim ????? Wtf ... hai de Geoana sa zicem ca nu e un tip asa de rau ... isi face treaba ca doar e de la o opozitie si nah , din cate stiu eu n-a fost asa mare comunist insa Vadim ???? Daca Vadim va ajunge la putere , ajungem ca germanii in al 2 lea razboi mondial doar ca in loc de evrei vor fi maghiari -_- iar de Becali .... omg , va fi Steaua campioana 4 evah =)) .... oricum cel mai bine ramane cu Basescu si gata ...

nu cred ca-si pune cineva de aici problema ca Vadim ar deveni presedinte (sau cel putin, nu intr-o mai mare masura decat Becali). Totul este intre PSD si Basescu alaturi de PLD.

Posted

eu zic ca o mare parte din voi nu cunoaste prerogativele fiecarei institutii in parte daca debitati fara jena...Base si-a incalcat clar atributiile intervenind pe secna politica in favoarea PD..si asta o vede orice orb.nici nu are rost sa discutam aspectul asta...numai el stie cat s-a luptat cu Athanasiu de la Aparare sa-l schimbe cu omul lui :) si sunt o groaza de alte situatii in care a intervenit in viata politica...iar mascarada de ieri legata de Curtea Constiutionala arata cata influenta bolnavicioasa are Base asupra unor institutii numite artificial independente

@ nu sunt contra dar nici pro Base..insa e clar ca nu se mai putea continua asa...parca eram in filmele cu Stan si Bran...nu cred ca exista o varianta viabila pe moment..dar suspendarea e in sfarsit un exercitiu liber democratic..cam la 17 ani dupa revolutie

Posted

Prima data cand lam auzit azi la TV si am vazut ce e in Bucuresti am zis gata el e cel care ne duce spre democratie , dar gandindu`ma la alegerile prezentiale cand a promis ca ne mareste alocatiile , ca pensiile vor fi mult mai mari , ca Puterea Judecatoreasca va fi una onesta si neinfluentzabila , ieri a promis ca isi da demisia in 5 minute dupa ce va fi suspendat , dar unde sunt toate acestea .... ?

Posted

3. Animalul mic de casa al celui care face felatii la licuricii mari spunea prin 1992 ca : "Limita de jos nu exista". Trage tu concluziile.

Pai stai asa, ala micu ii facea felatie celui mai mare si apoi ce urma? orgia in grup?

si concluzia care e, ala micu s-a facut mare dupa ce-a facut felatie la toti si acum toti ii fac lui felatie? bai ai dracu li(ng)CURici, d-acum cand vad o lumina galbena imi pun chiloti de fier.

Posted

dar gandindu`ma la alegerile prezentiale cand a promis ca ne mareste alocatiile , ca pensiile vor fi mult mai mari

a facut toate astea

Judecatorii is inca corupti totusi..mai avea putin si reusea...dar astia din parlament! X-(

A inteles ca nu trebuie sa isi dea demisia..stii de ce? ca atunci cand el vroia sa spuna ca si-o da a auzit toti oamenii aia care strigau sa nu isi dea demisia!

Base!

Posted

Prima data cand lam auzit azi la TV si am vazut ce e in Bucuresti am zis gata el e cel care ne duce spre democratie , dar gandindu`ma la alegerile prezentiale cand a promis ca ne mareste alocatiile , ca pensiile vor fi mult mai mari , ca Puterea Judecatoreasca va fi una onesta si neinfluentzabila , ieri a promis ca isi da demisia in 5 minute dupa ce va fi suspendat , dar unde sunt toate acestea .... ?

A facut exact ce a trebuit. A respectat constitutia. Abia dupa ce se publica suspendarea in MO are voie sa-si dea demisia.

Posted

Pai stai asa, ala micu ii facea felatie celui mai mare si apoi ce urma? orgia in grup?

Ask Basescu & Stolojan... nu cunosc intimitatile.

In caz ca nu te-ai prins ,

Stolojan = animalul mic de casa al lui Basescu.

Basescu = cel care prefera sa faca felatii la licuricii mari.

Dat fiind ca nu ma pricep la sexul cu animale, pentru relatii suplimentare te poti adresa la Palatul Cotroceni...

Palatul Cotroceni, Strada Geniului nr. 1-3 Sector 5 - Bucuresti - Romania, Cod postal 060116

Posted

cu cat a marit alocatiile/ pensiile cu 50 de mii ? 100 ? ne`a promis marea cu sarea si nu ne`a dat nimic...

alocatiile cu 50 de mii de ROL...dar pensiile cu mult mai mult....si spun acum ce s-a intamplat cu bunicul meu:

avea pensie 4 milioane , desi a lucrat 40 de ani din greu , acum are 8 si jumatate...cred ca a facut destul. Est eun presedinte senzational!Cum am mai spus!

Posted

alocatiile cu 50 de mii de ROL...dar pensiile cu mult mai mult....si spun acum ce s-a intamplat cu bunicul meu:

avea pensie 4 milioane , desi a lucrat 40 de ani din greu , acum are 8 si jumatate...cred ca a facut destul. Est eun presedinte senzational!Cum am mai spus!

sa sti ca nu toti sunt la fel de norocosi ca si bunicul tau ...

Posted

1. Habar nu ai de nimic. Marile afaceri nu se fac de catre parlamentari si in parlament. Esti pe dinafara. 75% din parlamentarii romani traiesc din salariile (nu foarte mari) de parlamantar. Marile afaceri se fac in cu totul alta parte. Acolo pe unde loveste Basescu.

2. Dinozauri sau nu, bolnavi, plangaciosi, adormiti, parlamentul este singura garantie a unei brume de democratie.

3. Chestia cu votul uninominal se discuta de vreo 7-8 ani. Se tot trage de tema asta. Basescu a blufat pe uninominale.

4. Basescu, in afara ca a "pierdut" cateva sute de vapoare nu a facut nimic niciodata. In cei 6 ani in care a fost primar in Bucuresti, nu a facut absolut nimic pentru orasul asta. Nimic bun pentru noi, bucurestentii, in schimb a facut muuult bine gastii lui.

5. In afara de scandal si mahala nu a facut nimic. Mugur Isarescu, Sorin Oprescu, Crin Antonescu, etc. sunt variante de mult mai mult bun simt decat un descreierat. Daca nu stiai (stiati) in Romania sunt vreo 6 milioane de prezidentiabili. Dar daca voi faceti o fixatie pe "salvatorul poporului"... sa nu va mirati de consecinte.

6. Pai tu aveai trairi orgasmice ca se aduna lumea in Piata Universitatii (pe la inceputul topicului, mi-e lene sa dau quote), adica acolo unde se adunau lampasii sa puna flori.

7. Nu, nu sunt fan nimic. Dar pentru voi, daca nu e Basescu e Vadim sau Becali, ca atat va duce capul. Radicalizare ftw.

@Thade : Da stiu, esti mai mult decat penibil. Faptul ca vrei sa o si demonstrezi este cutumiar la tine:

In topicul despre comunism, imi reprosai ca:

in topicul asta spui ca:

Da-ti cu niste apa rece pe fata... sau trage un pui de somn... uneori face bine la modul de gandire.

1. Vorbeste gura fara tine. Am legaturi cu mediul afacerilor din orasul in care locuiesc si stiu exact cum se fac afacerile mari , cum se da spaga la ministri si parlamentari (spaga nu e data in bani ci prin asa numite relatii de afaceri). Daca nu stii nu te baga.

2.Ma asteptam - argument a la Thora - hai sa-i pastram pe rupti ca e democratic. Nu !!! Democratic e sa-i schimbam pentru ca nu ne reprezinta.

3. Asa si? Unde e contraargumentul?

4. Am multi prieteni si rude in Bucuresti care nu sunt de acord cu tine in privinta perioadei cat a fost primar. In legatura cu vapoarele daca avea vre-o vina stai linistita ca nu-l iertau Iliescu si cu Nastase cat au fost la putere. A fost anchetat si gasit nevinovat. (mda, deja stiu ce o sa spui ca fost blat, bla bla)

5. :-O Suntem de acord asupra unui lucru.

6. Era doar o informatie si imi exprimam sprijinul pentru Basescu "Trairi orgasmice" =)) vai draga ce elevat ne exprimam :clap:

Atat ne duce capul bine ca gandesti tu si pentru noi. Iti multumim ca existi :pray:

Posted

Democratia reprezinta puterea aleasa de popor. NU puterea aleasa de elita (adica ceea ce fac ei acum).

Posted

@Oldman : eu inteleg ca este Basescian sa te iei de parlamentari. Repet, Parlamentul asa cum este ales nu ma reprezinta, dar este singura garantie a democratiei. Faptul ca tu esti pro-dictatura este alegerea ta. Eu am trait una si imi cam ajunge. Nu mai vreau Cantarea Romaniei, Daciada, Oda marelui Carmaci, Tezele din Aprilie, etc. Nu mai vreau providentiali dementi.

Cunosti oameni de afaceri care dau spaga la parlamentari. HAI NU ZAU ?!!? CA SA FACA PARLAMENTARUL ALA CE? Spaga inseamna ca o dai ca sa primesti un contra-serviciu. Ce ofera parlamentarul in schimbul spagii?

@black :democratia inseamna ca poporul exercita puterea. Democratie nu a existat decat vreme de vreo 20 de ani in Atena antica. Ca si comunismul, democratia in stare pura este utopica in momentul asta.

Posted

@Oldman : eu inteleg ca este Basescian sa te iei de parlamentari. Repet, Parlamentul asa cum este ales nu ma reprezinta, dar este singura garantie a democratiei. Faptul ca tu esti pro-dictatura este alegerea ta. Eu am trait una si imi cam ajunge. Nu mai vreau Cantarea Romaniei, Daciada, Oda marelui Carmaci, Tezele din Aprilie, etc. Nu mai vreau providentiali dementi.

Cunosti oameni de afaceri care dau spaga la parlamentari. HAI NU ZAU ?!!? CA SA FACA PARLAMENTARUL ALA CE? Spaga inseamna ca o dai ca sa primesti un contra-serviciu. Ce ofera parlamentarul in schimbul spagii?

dupa cum a spus mai sus. servicii, avantaje in cazul unor afaceri/licitatii sau mai stiu eu ce. nu e vorba de banii fizici.

Posted

dupa cum a spus mai sus. servicii, avantaje in cazul unor afaceri/licitatii sau mai stiu eu ce. nu e vorba de banii fizici.

Si ce crezi ca lor nu le pica ceva?

O intrebare: cate licitatii au castigat in Bucuresti cei din PD cand era Basescu primar general ? oare de ceeeeee ? :-? :-@

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...