Jump to content
Burne

Cu sau fara Basescu

Cu sau fara Traian Basescu  

257 members have voted

1. 1. Vreti ca presedintele Traian Basescu sa fie demis din functie ?

• Da vreau ca Traian Basescu sa fie demis din functie
      62
    • NU !!! Basescu trebuie sa ramana
      195

Recommended Posts

Posted

Ce coincidenta ca suspendarea vine in urma intentiei lui Basescu de introduce votul uninominal.

Simt baietii ca s-a terminat cu dormitul in parlament. Daca isi da demisia se vor organiza alegeri anticipate prezidentiale, daca nu-si da demisia parlamentul va trebui sa organizeze referendum pentru demiterea lui. Asa ca stati linistiti ca nu mai au mult de supt din banii publici noi sa fim baieti destepti sa mergem la vot.

HAI BASEEEEEE!!!!!! NU ESTI SINGUR!!!

http://www.pentrutine.net/traian-basescu.html

Posted

sincer sa va zic.. mie mi`e tot una.. nu am nici o tangenta cu politica. poate fi presedinte din partea mea si Vadim.

cu el presedinte sau fara el.. tot una mi`e

cum sa fie Vadim ma? =)) vrei sa murim? =)) HUOOOO

Ce coincidenta ca suspendarea vine in urma intentiei lui Basescu de introduce votul uninominal.

Simt baietii ca s-a terminat cu dormitul in parlament. Daca isi da demisia se vor organiza alegeri anticipate prezidentiale, daca nu-si da demisia parlamentul va trebui sa organizeze referendum pentru demiterea lui. Asa ca stati linistiti ca nu mai au mult de supt din banii publici noi sa fim baieti destepti sa mergem la vot.

HAI BASEEEEEE!!!!!! NU ESTI SINGUR!!!

http://www.pentrutine.net/traian-basescu.html

decat Vadim, Becali sau Joana But sau oricare alt mascarici din parlament mai bine Basescu.. el macar a facut ceva.. si ceva ala conteaza.. desi nici el nu e Sfant.. ca a vandut flota romaneasca din cate stiti si voi.. dar sa zicem ca asta nu e nimic pe langa ce au facut restu.. oricum se va face campanie electorala si oamenii vor alege.. yo am jurat ca nu voi vota niciodata dar decat sa iasa Vadim sau Joana.. ma voi duce sa votez.. si imi place de Basescu.. i`a rezolvat si pe Nastase si pe cei care l`au calcat pe coada =)) .. si cand va reveni in functie.. vai de capul meu.. vor cadea pe capete astia.. :hair:

p.s. inca mai e presedinte :)

Posted

Daca-i analizam parcursul din ultimii ani a lui Basescu am putea sa-i dam dreptate: a stiut sa faca din el un produs perfect vandabil maselor.

Ca primar negocia uneori in termini de mahala cu sindicatele, a daramat chiorscuri, a omorat maidanezi a gasit si o scuza de success pentru insuccese: nu l-a lasat PSD-ul.

N-a facut un secret din originea populara a educatiei sale - „am batut porturile lumii, n-am stat in biblioteci” ii place lui Basescu sa spuna - si nici n-a pozat vreodata in diplomat.

Toate faptele lui il recomanda ca personaj atipic pentru politica romaneasca si, cu siguranta, asta e reteta succesului sau.

Tot strigati Jos Basescu, ati urmarit desfasurarea evenimwntelor in ultima vreme, aveti macar idee cine ar putea veni in locul lui?:dooh:

Posted

' date='Apr 19 2007, 20:30' post='1893874']

Tot strigati Jos Basescu, ati urmarit desfasurarea evenimwntelor in ultima vreme, aveti macar idee cine ar putea veni in locul lui?:dooh:

Nu prea are cine sa fie in locul lui...Becali ? Tipul e INCULT !Vadim ?Asta inseamna ca ne intoarcem inainte de 89...

Posted

PT BASESCU , JOS MAFIA , nu avem nevoie de Becali , Iliescu , Tariceanu , Vadim , Belo` si alti papagali

Cu Basescu Spre Democratie !

Posted

mai bine cu base ... ca asa avem si noi un presedinte betivan ... ceea ce ne caracterizeaza

deci daca pleaca base ... il votez pe becali..dar mai bine cu base

Posted

Fara nici un resentiment spun ca cei care au votat ca vor sa fie demis sunt ***** (intelegeti voi). Ma scuzati dar asta este adevarul. Iesiti din umbra jocurilor de pe calculator si cascati ochii bine.

Nu zic ca Basescu este presedintele perfect (nu exista asa ceva) dar nici NU exista o alta ALTERNATIVA MAI BUNA ! Bagati la cap asta. Sau daca credeti ca altcineva este bun presedinte va rog sa postati aici.

Cine sa conduca Romania in locul lui ? Geoana, "Felix motanul", Vacaroiu :lol: ?

Ce a facut actuala guvernare in Romania ?

L-a demis pe Vasile Blaga care facea treaba buna la interne, incepuse sa dea pe fata toate magariile de acolo si asta i-a suparat pe multi si a fost demis.

A demis-o pe Monica Macovei, SINGURA care a pus in aplicare cererea UE de diminuare a coruptiei din Romania . Se pare ca si acest fapt a suparat pe multi si a fost demisa.

L-a demis pe Razvan Ungureanu, la fel, pentru ca era de-al lui Basescu. Discuta prea mult cu el si nu cu Tariceanu de parca Basescu era ales de forma in fruntea tarii.

Si nu mai aberati atata ca e "betivan". Oricine are dreptul la viata privata. Oricum bause 1-2 pahare.

etc.

incerc din greu sa ma limitez la atat ca sa nu isc prea multe certuri

pS: ce cafteala si-a luat Gusa :D :cool2: :dance: . Fara indoiala faza zilei !

Posted

Nu tre` sa`si dea el demisia, zboara fara sa si`o dea =)) JOS CU CHIORUUUU !!!

terminati pls.. daca nu aveti treaba cu politica nu vorbiti.. uita`te ce s`a intamplat deja.. au scazut bursele.. a scazut leul.. ce mai vreti? sa murim de foame cu Vadim? sa murim in prostie cu Becali? sa murim de ras cu Joana but? =)) .. decat comunistii mai bine Basescu..

PSD PC PRM PIN= comunisti + PNL (e Tariceanu acolo) au votat impotriva lui Basescu..

PD PNG + UDMR au votat pt Basescu.. si mai ziceti de unguri ca`s prosti rai etc

JOS COMUNISMUL ! HAI BASE !

Posted

eu nu votez ca nu stiu ce sa votez :dontknow:

Ps : basescu mi se pare cam degeaba

Le: basescu a zis ca demisioneaza

Le2: stiam ca nu demisioneaza :rofl1:

Guest Invisible
Posted

Nu zic ca Basescu este presedintele perfect (nu exista asa ceva) dar nici NU exista o alta ALTERNATIVA MAI

:tiphat:

Urmatoarele saptamani vor fi pline de declaratii si de acuze. Muream de ras mai devreme cand Lavinia Sandru in ataca pe Basescu :rofl1:, putini stiu cum a ajuns ea acolo unde este( nu-mi vine sa-i spun functia, nu o merita) si mai putini stim ca Basescu a sustinut-o , made in Romania

Offtopic: Sign marca acustic :tiphat:

Posted

pt Basescu, adormitii din parlament cred ca daca vor sa doarma in continuare si sa fie corupti o sa reuseasca, se ajunge la alegeri anticipate, Basescu iasa iar presedinte

PS: F** tariceanu, vadim, geoana & company, cand ii vad cu cat kkt vorbesc, si cat de incompetenti sunt, imi vine sa le sparg capul X(

PPS: o intrebare, dupa ce iasa iar presedinte; potrivit constitutiei, nu are dreptul sa dizolve parlamentul, guvernul, ceva? :D

LE: astia care votati contra Basescu cred ca nu aveti nici o tangenta cu politica, sincer :|

Posted

pt Basescu, adormitii din parlament cred ca daca vor sa doarma in continuare si sa fie corupti o sa reuseasca, se ajunge la alegeri anticipate, Basescu iasa iar presedinte

PPS: o intrebare, dupa ce iasa iar presedinte; potrivit constitutiei, nu are dreptul sa dizolve parlamentul, guvernul, ceva? :D

Din pacate nu cred ca are voie :( si asta pentru ca s-a votat acum cativa ani noua constitutie(blestemat sa fie ceasul ala) care il lipseste pe presedinte de multe atributii importante ca nu cumva cineva sa le strice planurile ciocoilor din parlament & guvern.

Guest Invisible
Posted

Tocmai asta e

Daca iese presedinte are voie sa dizolve parlamentul, daca nu urmatorul in comanda , Tariceanu va fi presedinte pana la alegerea noului presedinte.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...