1/2 Man 1/2 Amazing Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 blk...tu ori esti greu de cap...ori esti greu de cap. Nu am zis sa nu se joace omu; si eu eram recunoscut printre prieteni ca un "gamer". Toti ziceau: nu exista joc de netrecut pt Dacian (subsemnatul). Ma puneam pe un joc si nu ma lasam pana il faceam (fara coduri). Dar imi impuneam un program, deoarece alte activitati se aflau pe prim plan (invatatul, sportul). Nu terminam jocul in 2 zile. Noaptea e pt somn, indiferent de varsta (desi multi imi sar in cap cand aud asta). Evident ca iti permiti 2-3 zile maxim pe sapt pt distractie (weekendul in general). Healthpack spunea ca se joaca toata noaptea (si eu am simtit si o tenta de lauda in asta - evident ca nu e motiv de lauda ) si eu doar i-am spus sa o lase mai moale. Si copilul meu se va juca, dar cu masura. Nu vreau sa-mi reproseze la 20 de ani ca e uscat, stramb de spate, poarta ochelari sau alte chestii. Trebuie sa iti dezvolti un corp armonios cat timp esti in crestere si te ajuta metabolismul (cine a zis: "mens sana in corpore sano" nu a fost prost ;) ). Nu cred ca un show la 25-30 de ani se poate compara cu o noapte de copilarie pierduta aiurea.Numai bine :tiphat:
musthyzz Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A fost o vremea ca in povesti... o vremea, cand eram tot timpul fericit...si eram tot timpul funky !!!A fost o vremea... cand dansam cu un oras intreg, de luni pana duminica era ca in paradis, un univers de sentimente colorate... o singura familie care traia pentru muzica...Usor... usor.... lumea sa schimbat... generatiile sau schimbat... eu m-am schimbat... dar populatia de nopte...ea nu se schimba niciodataNu mai am timp...din cand in cand doar.Ehee ce era acu' 4 ani...
TwisteR Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Saptamanal club(discoteca nu mi place:D),zilnic terasa :P