.TripDeTrip Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pai...era draguta.Dar nu stiu ce i-a trecut prin cap lui Florin sa o omoare.:(
above_and_beyond Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 o sa aiba colegii lui de celula grija de el stati linistiti....o patesc mai rau astia care agreseaza copii va garantez :) nu se rezuma la scapat sapunu'
c3nz0r Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wtf ... ce nesanatossunt atatea zdrente pe strada care pt. putini bani iti fac tot tacamutrebuie violat si dupa impuscat in cap
iLoveCalifornia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cat de bine putea sa arate copila la 8 ani ? @.@Florin sau cum lo chema e un rupt de realitate , cine stie poate o fost agresat sexuala de maicasa . Ma cele mai multe recoduri de viol se doboara la noi in Romania :sef: Rupti de foame & Realitate.
sylv Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 f urat , sincer chiar nu-i inteleg pe oamenii astia :blink:oricum Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe fetita :(
ioa4eq Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 da asa e f.trist ,,, cuvintele raman cuvinte ;uni de aici au la 'avatar' si la 'semnatura' imagini efectiv socante si cuvinte 'grele' , care descriu o crima , violenta , moartea , sinucidere etc ... 'respectivi' s-au retinut pana acuma sa posteze aici ,,, cine stie poate in ascuns ei 'aproba / adora ' asfel de tampeni ,,, hmm sper sa nu fie asa ,,,oricum faptul ca cineva 'aproba / promoveaza' asfel de chestie , e 1 pas in comiterea lor ;hai ......... spuneti-mi ca ma insel , spuneti-mi ca 'atunci cand 'el' da cu cutitul dupa 'ea' de fapt vrea sa-i ofere 1 floare ,,, da sigur asta vrea :blink:
Carp Angler Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ii ramane pe constiintza p.s. ce'o fi avut in minte? mai bine batea o prostituata... p.p.s. am vazut si eu la ProTv:(
.TripDeTrip Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 a spus si el la stiri ca nu stie ce a avut in minte
Bavanai Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Pacat ca nu mai exista pedeapsa cu moartea la noi.Mai bine, moartea ar fi un lux fata de ce pateste in puscarie un nenorocit care a violat si omorat un copil.
Whatevbla Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Crima a fost comisa Miercuri seara cand micuta venea de la scoala iar politia a gasit-o moarta in boscheti marti la ora 2:00.jinkies! Corpul ei a stat in boscheti si se descompunea timp de 1 saptamana? si nimeni nu a simtit mirosul?ciudat...cum poate un tip linistit, cum il descriai tu, sa turbe si sa violeze o fata de 8 ani care poate nici nu era bine dezvoltata :blink:EDIT: nevermind...ti'am citit un post anterior si scriai ca a fost gasita l un interval de 1 zi
.TripDeTrip Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Whatevbla...am gresit am vrut sa zic ca joi a fost gasit cadavrul...sorry :(..P.S. : Nu stiu ce a avut cu fetita.Dar mai demult ma intelegeam destul de bine cu el.Cred ca l-a afecta divortul parintilor sai.
Lord of round table Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Fata de alte tari..dreptul penal roman este inca mult prea permisiv cu asemena specimene
zetulescu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Stati linistiti,"oamenii" de genu nu ies vii din puscarie....o sa aibe cineva "grija" de el......pentru asa ceva nu esti iertat acolo.
Deian69 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Mai bine isi dadea la lxxx pana nu murea,mi se pare un animal,si o sa-si primeasca ceaiu la mititica unde o sa fie fxxxxx pana se satura.
Alex86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Fata de alte tari..dreptul penal roman este inca mult prea permisiv cu asemena specimenein SUA cred ca primea 3 condamnari pe viata -_-
Guest MOBY Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cat de bine putea sa arate copila la 8 ani ? @.@Uite intrebare...eu as face disectie pe Florinache :)
The Connection Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ala este un om PROST si inconstient !!!Cum poti sa faci asa ceva? Cum poti sa omori o persoana reala care pur si simplu nu ti-a facut nimic , si cum poti sa te duci pur si simplu spre acea persoana calm , dupa aia sa o agresezi, cum poti sa spui toate lucrurile astea calm la televizor , sa te vada o tara intreaga?nu am sa inteleg niciodata, si nici nu vreau sa inteleg pentru ca sunt , pur si simplu niste oameni prosti si inconstietni cei care fac asa ceva
Ahilosu Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 probabil acces de nebunie, desi nu inteleg ce rau i-ar fi facut o fata de 8 ani :(
Diabolik_01 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Saraca fetita. Criminalul ar trebui spanzurat .
.TripDeTrip Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Veste : Au spus la stiri ca a evadat Florin,ca parintii lui furau benizna din cargouri-le de la trenuri si ca familia fetitei vrea sa il omoare ori pe fratele lui Florin ori pe mama lui.
Ahilosu Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Veste : Au spus la stiri ca a evadat Florin,ca parintii lui furau benizna din cargouri-le de la trenuri si ca familia fetitei vrea sa il omoare ori pe fratele lui Florin ori pe mama lui.o sursa pentru asta? imi pare greu de crezut ca la 17 ani sa poata sa faca asa ceva.
Sp4wN`19 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 prost? asta e compliment fata de cum e in realitate. spanzurat? cum naiba sa-l lasi sa scape asa usor? asta merita torturat zilnic pt tot restul vietii lui (ce n-as da sa fie pe mana mea ). ar merita sa i se taie degetele + urechile + ochii + limba + altele, in 30 de zile (zilnic taiat cate ceva) ar arata exact cum merita. daca ar fi fost fata mea, chit ca as pierde ani buni din viata, as ajunge la puscarie special pt el. si nu ar fi razbunare, ar fi dreptate. ;)
Guest bloodnight2000 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 BAGA OMU IN PUSCARIE PE DEGEABA,Eu ii faceam 4 cadouri,benzina funie otrava si chibrituri.
.TripDeTrip Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Veste buna si noua : L-au prins aseara la ora 9:21,si l-au dus timp de 2 ani la spitalul de :duh: