.TripDeTrip Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 In arad un baiat de 17 ani pe nume Florin a omorat o fetita de 8 ani.Intai a violato cu cruzime,apoi a strangulat-o cu breteala de la ghiozdan,a bagat-o intr-un sac de rafie si a acoperit-o cu o plapuma.Crima a fost comisa Miercuri seara cand micuta venea de la scoala iar politia a gasit-o moarta in boscheti marti la ora 2:00.Crima a fost comisa in fata strazii unde stau eu.La vre-o 100 metri distanta.Oribil :(.Saraca fetita.Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Bila Adina Madalina.:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 am auzit la radio...criminalu nu a vrut sa recunoasca prima oara dar l'au pus sa repete povestea si sa incurcat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
{JM}Alex Lifetaker Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Noob...nu stie sa minta... trebuia sa zica ...ca a baut prea mult si nu isi mai aduce aminte... da ce sa-i faci Ia ban pe putin 15 ani . Poate iese pe cautiune sau pe buna purtare. O inconstienta care il va marca pe viata. Il cunosteai bine pe respectivul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 OMFG, ce animale, altfel nu le poti numi Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ala saracu, pt. ce o facut, o sa fie o fetita foarte buna in parnaie !In puscarie cei vizati primii la "vezi sa nu scapi sapunul in baie" sunt violatorii si pedofilii !Asa prieteni ai si tu mai Massakre_12 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ala saracu, pt. ce o facut, o sa fie o fetita foarte buna in parnaie ! In puscarie cei vizati primii la "vezi sa nu scapi sapunul in baie" sunt violatorii si pedofilii ! Asa prieteni ai si tu mai Massakre_12 ? Pe langa bataile pe care le va lua ! Oricum cei care pot face asa ceva nu se pot numi oameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest <Raziel> Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 si cand ma gandesc ca oriunde se poate intampla la fel... baiatu nu mai are viitor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VArtaN Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Pacat ca nu mai exista pedeapsa cu moartea la noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuriken Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 oameni fara viitor,dumnezeu so odihneasca pe fetita:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldguth Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Cadavrul a fost gasit la o saptamana dupa crima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankie Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe acea fetitza ! Si sa aiba mila de sufletul criminalului ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe acea fetitza ! Si sa aiba mila de sufletul criminalului ... word :surprised: ce oameni...un copil ma? omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
{JM}Alex Lifetaker Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Sa nu uiti sa-i spui sa nu scape sapunul in inchisoare... eu in locul lui nici nu m-as spala ... sau m-as spala cu hainele pe mine :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 ce mila? ce dumnezeu? cativa ani de puscarie sunt prea putini pt el. eu i-as taia ouale fara anestezie Link to comment Share on other sites More sharing options...
#spoitoru# Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Asemenea oameni nu merita sa traiasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 merita sa sfarsearsa la fel cum a omorat el acea fiinta nevinovata sa-i fie tarana usoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdy5 Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 ce mila? ce dumnezeu? cativa ani de puscarie sunt prea putini pt el. eu i-as taia ouale fara anestezieword , am vazut la tv povestea ... partea amuzanta e desi nu poate fi numita amuzanta ... agresorul a inceput sa planga spunand ca nu stie ce l`a apucat omg spycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thade Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 va dati seama cata lume furioasa este, plina de nervi? eu l-as da pe mana familiei fetitei ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratseloP Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 tipu ia cel putin 15 ani suspend... eu l-as pune sa se intalneasca cu familia fetitei... sa-l bata pana-i sare ketchupu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Pacat ca nu mai exista pedeapsa cu moartea la noi.chinuit pana moare asta cred ca ar fi mai corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ala in fiecare zi ar trebui taiat cu lama si aruncata sare pe rana ... jur ... [defapt de vreo 6/7 ori pe zi] ... si in cel mai frumos caz ... sa stea vreo 20 de ani p'acolo. Oricum, om nu mai iese din puscarie ... mai ales daca afla si "colegii" de camera pentru ce e acolo ... [si la puscarie exista oameni cat de cat cu capu' pe umeri]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok3 Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Oare ce este in sufletele parintilor fetitei ? oricum el va fii judecat in viatza de dincolo indiferent cati ani de parnaie primeste ....Dumnezeu s`o ierte pe acea fetita nevinovata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBringer Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Inainte de toate ar trebui sa va intrebati in ce medii traiesc copiii astia de ajung sa comita asemenea fapte. Efectul e degeaba daca cauza ramane la fel....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.TripDeTrip Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 Alex Lifetaker : da il cunosteam bineTHuG-Radu : mai demult era foarte linistitArrow: Dupa 1 zii au gasit-o pe micutaSmok3: Mama fetitei a spus cand PRO TV i-a luat interviu ca nici nu mai avea forta sa planga.And Frody Asemenea oameni nu merita sa traiasca.word Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterDevil Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 cat de bine putea sa arate copila la 8 ani ? @.@ Link to comment Share on other sites More sharing options...