Jump to content
Lancelot

Parinti vs prieteni?

Recommended Posts

Posted

Parintii,deoarece nu ar avea motive sa ti vrea vreun rau,pe cand prietenii azi sunt ,maine nu....

Asa gandeam acum cativa ani,in prezent iau deciziile in mare parte de unul singur.

Posted

P a mea, nu cer parerea nimanui :naughty: si chiar dak o cer tot cum zic eu o sa fac, d c sa nu fie asa? [-( Bine, rau, invat eu din greseli ;)

P.S. @Lance, vad k numai idei dastea ai incap, cred k t plictisesti la munca( sau d unde le scri :) )

Posted

Depinde de situaţie. De obicei apelez la părinţi, deşi uneori e mai bine să te sfătuieşti cu cei de vârsta ta, adică prietenii.

Posted

In mare incerc sa ascult parerile parintilor ... (dar si prietenii au o oarecare influenta) ultimul cuvant il am eu oricum :D

Posted

nu am prieteni :(

iar de la parinti nu iau niciun sfat, poate luam cand eram mai mic, dar sunt al lor, so gandesc asemanator

on my own baby:>

Posted

Eu zic ca pana la o varsta anturaju conteaza cel mai mult..pt ca te-ai saturat de stupizeniile parintilor care iti repeta aceleasi lucruri de fiecare data...o sa calci stramb de cateva ori o sa se mai duca din prieteni..si pe parcurs iti dai seama ca sfatul parintelui oricare ar fi el e bun..pt ca e mai "ocrotitor"..pe masura trecerii timpului o sa ajungi sa cantaresti de unu singur si sa modelezi lucrurile pe placul tau.

Posted

cum de absolut fiecare data mi-am luat tzeapa in privinta "prietenilor", intotdeauna am ascultat sfaturile mamei mele! La fel fac si acum, ma sfatuiesc cu ea, pt ca stiu ca-i printre singurele persoane care-mi vor binele, si in care am incredere deplina! :)

Posted

Acuma depinde si ce fel de prieteni, adevarati, de betie, de cluburi, etc.

Totusi parintii nu iti vor rau dar...who care ?

Pe mine nu ma intereseaza ce zic parintii sau prietenii, eu daca imi fixez ceva in cap aia fac. :P

Posted

pot sa spun ca nu am prieteni adevarati (am avut multi prieteni care la nevoie m`au lasat balta ;) ) asa ca fac ce cred eu ca e bine

Posted

Sincer nu cred ca e o comparatie prea buna dar totusi.

Poti oricand urma sfatul parintelui findca poti fi sigur ca nu e din interes si iti doreste binele.

Eu urmez calea mea.calea parintilor a fost pana la 7 , 10 ani.

Posted

De parinti..Ei nu`ti vor raul pe cand la un prieten oricat de apropiat ar fi nu stii niciodata la ce sa te astepti !

Nici prietenii adevarati nu iti vor raul. ;)

Problema este ca foarte rar dai peste astfel de oameni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...