Tw!SteRaS Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Parintii,deoarece nu ar avea motive sa ti vrea vreun rau,pe cand prietenii azi sunt ,maine nu....Asa gandeam acum cativa ani,in prezent iau deciziile in mare parte de unul singur.
bunny Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dupa nimeni...prefer sa fac cum cred eu ca e mai bine pentru mine.
Tsu_Xing Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 P a mea, nu cer parerea nimanui si chiar dak o cer tot cum zic eu o sa fac, d c sa nu fie asa? [-( Bine, rau, invat eu din greseli ;) P.S. @Lance, vad k numai idei dastea ai incap, cred k t plictisesti la munca( sau d unde le scri :) )
IceMan Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Depinde de situaţie. De obicei apelez la părinţi, deşi uneori e mai bine să te sfătuieşti cu cei de vârsta ta, adică prietenii.
iNm Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 In mare incerc sa ascult parerile parintilor ... (dar si prietenii au o oarecare influenta) ultimul cuvant il am eu oricum :D
Thade Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu am prieteni :(iar de la parinti nu iau niciun sfat, poate luam cand eram mai mic, dar sunt al lor, so gandesc asemanator on my own baby:>
Whatevbla Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu am prieteni Same here...in rest intreb parintii... dar oricum fac ce vreau eu. :whistle:
rtk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nu prea contez pe opinia lor, in general fac ce vreau eu :whistle:
TyreXel Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 In general mai mult pe ce zic parintii(comparativ cu prietenii)... dar intr-o oarecare masura, tot eu decid ce si cum
ooo1o1o1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 De cele mai multe ori fac cum cred eu ca e mai bine.
Guest MOBY Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Eu zic ca pana la o varsta anturaju conteaza cel mai mult..pt ca te-ai saturat de stupizeniile parintilor care iti repeta aceleasi lucruri de fiecare data...o sa calci stramb de cateva ori o sa se mai duca din prieteni..si pe parcurs iti dai seama ca sfatul parintelui oricare ar fi el e bun..pt ca e mai "ocrotitor"..pe masura trecerii timpului o sa ajungi sa cantaresti de unu singur si sa modelezi lucrurile pe placul tau.
The Connection Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 prietenii vor zice da .. parintii vor zice nu ... restu depide doar de tineworddar....e bine sa fii independent.
Alexandru Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ar trebuii sa intrebi ambele "tabere" si sa iei decizia ce-a mai buna
Smokie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 prietenii vor zice da .. parintii vor zice nu ... restu depide doar de tineWORD :DEu merg pe mana mea.
_alexa_ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cum de absolut fiecare data mi-am luat tzeapa in privinta "prietenilor", intotdeauna am ascultat sfaturile mamei mele! La fel fac si acum, ma sfatuiesc cu ea, pt ca stiu ca-i printre singurele persoane care-mi vor binele, si in care am incredere deplina! :)
Burne Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dezbateam cu parintii sfaturile prietenilor si cred ca nu am gresit
SlyBoy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Acuma depinde si ce fel de prieteni, adevarati, de betie, de cluburi, etc.Totusi parintii nu iti vor rau dar...who care ?Pe mine nu ma intereseaza ce zic parintii sau prietenii, eu daca imi fixez ceva in cap aia fac. :P
_Robert_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ma iau dupa mine... Word :D si cand nu ma iau dupa mine ...friends
ANdy5 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 pot sa spun ca nu am prieteni adevarati (am avut multi prieteni care la nevoie m`au lasat balta ;) ) asa ca fac ce cred eu ca e bine
Deian69 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sincer nu cred ca e o comparatie prea buna dar totusi.Poti oricand urma sfatul parintelui findca poti fi sigur ca nu e din interes si iti doreste binele.Eu urmez calea mea.calea parintilor a fost pana la 7 , 10 ani.
LeNaRiO*PO Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 De parinti..Ei nu`ti vor raul pe cand la un prieten oricat de apropiat ar fi nu stii niciodata la ce sa te astepti !
SlyBoy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 De parinti..Ei nu`ti vor raul pe cand la un prieten oricat de apropiat ar fi nu stii niciodata la ce sa te astepti !Nici prietenii adevarati nu iti vor raul. ;) Problema este ca foarte rar dai peste astfel de oameni.
ciprianned Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Normal ca pe opinia parintilor contez mai mult