Lancelot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Deoarece multi dintre voi sunteti la varsta terbilismului..ma gandeam..ptr voi a cui parere conteaza? A cercului de prieteni..cei cu care va vedeti zilnic si va distrati? sau pe ce zic " batranii" ? cine are un cuvant de spus in luarea deciziilor?
Smok3 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 prietenii ! de ce ? candva in viatza vei avea nevoie de prieteni .... nu spun ca de parinti nu ai nevoie dar .... pt. mine mai importanti sunt prieteni .... desi in familia mea apar foarte frecvent certuri din cauza asta ....
blk Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ma iau dupa cei care au dreptate :)Daca nu are nimeni dreptate, fac cum zic eu ca e mai bine.
dev Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ma iau dupa cei care au dreptate :)Daca nu are nimeni dreptate, fac cum zic eu ca e mai bine.Same here b-)
Fane Spoitoru Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 am foarte multi prieteni cu tampeni in cap :) la majoritatea decizilor o ascult pe mama si ce nu imi convine fac cum vreau io :">
alecs Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 de obicei iau sfaturi si de la parinti si de la prieteni , apoi le compar si vad care este cel mai potrivit :)
Ayana Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 parerea mamei are o oarecare greutate... in rest ma bazez pe judecata mea.
Guest <Raziel> Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ambele,dar totusi sfaturile mai bune vin de la parinti :)
_Liviu_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 parintii au trecut prin toate astea ... da io fac ce imi trece mie prin cap si dupaia .... :oups:
frankie Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Iau in considerare ce zic parintii...si adaptez la cerintele mele :lol:
Sp4wN`19 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 In majoritatea cazurilor raspunsul depinde de varsta celui care posteaza.La mine 90% e parerea personala, am o varsta/experienta care ma poate ajuta in majoritatea deciziilor pe care le iau. Cer parerea altora destul de rar si mai mult din curiozitate. Daca e ceva important cer parerea cuiva experimentat in domeniul respectiv. Parerea cuiva experimentat + parerea mea sunt de ajuns, adica nu-mi amintesc sa fi cerut parerea parintilor sau a prietenilor in ultimii ani...Lance, ar fi fost mai bine daca puneai si niste exemple, situatii etc.
uTzu Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 daca ar fi sa ma iau dupa tovarasii mei , acum as fi fost inchis cateodata mai ascult ce zic si parintii in general , fac ce cred eu ca e mai bine ;)
Bavanai Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 In general parintii dau sfaturi care erau bune pe vremea lor... De aceea cred ca e mai importanta parerea prietenilor. Asta insa nu inseamna ca trebuie sa nu iei in seama ce zic parintii, ci ca in majoritatea domeniilor parerea prietenilor ar fi mai buna. Bine, acum depinde si de ce prieteni ai...
#spoitoru# Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 mai rar ascult de ce zic prietenii... dar majoritatea timpului ascult de parinti :)
sylv Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 deobice sfatul parintilor este cel mai bun , poate in unele situatii e bine sa asculti si de prieteni..
Zym3r Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 in primul rand parintii (deoarece au mai multa experienta), apoi prietenii :>
Legacy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dupa ziua de azi : .. prietenii :sef: ...ce ma enervara azi
MisterDevil Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 prietenii vor zice da .. parintii vor zice nu ... restu depide doar de tine