Lancelot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ce crdeti voi ca isi doresc feteli/ femeili :D de sarbatorile astea ale martisorului? voi ce aveti de gand sa oferiti cu ocaziile astea? PS si de la fete asteptam sa ne spuna cm ce si-ar dori :D ( sper sa nu fie timide ) PPS sa nu ziceti ca nu va fac si eu cadou
vudu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 o mica atentie cu ar fi acuma un martisor...si de 8martie flori (astea doar pt mama si poate pt "soacra" )
Darky Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 de 1martie flowers :D si de 8martie ceva k amintire: ceva de argint etc.. :whistle: ..
Ayana Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 De 1 martie.. un gest special de la cineva la fel de special... fie el un obiect, un gest :-", cat sa simt ca sunt importanta pentru el si unica in acest moment.De 8 martie nu am de ce sa primesc vreun cadou, nu sunt mamica inca :)
Angevil Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 eh Lance, stii tu, ele vor cam multe :P [prea multe ] ot: o mica atentie cred ca ar fi de-ajuns :P [da stiu, sunt egoist :rofl1:]
iNm Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Isi doresc mici atentii care cresc in timp :D p.s Eu n-am mers azi la scoala tocmai ca e 1 martie si deja am fobie ( in clasa am 25 de fete )
mircea_dbv Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 o mica atentie cred ca ar fii de ajuns...o floare,un cadou simbolic...
sylv Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 in 1 si in 8 martie martisoare , flori , o mica atentie . restul anului ma vor pe mine :rofl1: p.s money HAHAH
DivinE Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Isi doresc orice ...de la martisoare/flori pana la masini... P.S. : Nu le obisnuiti prost...just a flower :D Cand ma gandesc la 8 martie...ma gandesc la o zi in care o sa-mi cheltui toti banii
Ghiba Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 In decembrie isi doresc ca de 1 martie si de 8 sa primeasca ceva, iar de 1 martie isi dorest sa primeasca ceva de 8 martie, iar de 8 martie isi doresc sa nu fie prea pacalite de 1 aprilie :)
vudu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 In decembrie isi doresc ca de 1 martie si de 8 sa primeasca ceva, iar de 1 martie isi dorest sa primeasca ceva de 8 martie, iar de 8 martie isi doresc sa nu fie prea pacalite de 1 aprilie :) deci ce vor ? =))
L!nuX Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cred ca cel mai bine v-ar raspunde o fata va zic sincer , daca l-au avut pe L!nuX nu mai vor altceva :)
Lancelot Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 cred ca cel mai bine v-ar raspunde o fata va zic sincer , daca l-au avut pe L!nuX nu mai vor altceva :) da..cred ca ar fi satule de viata
never Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cred ca cel mai bine v-ar raspunde o fata va zic sincer , daca l-au avut pe L!nuX nu mai vor altceva :) eu zic ca vor un antivirus dupa aceea (if u know what I mean ) ot: ele vor ceva ce nimeni nu le poate da... o bucata de rai
Smok3 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 depinde ce fel de fata ii ... poate vrea lucruri scumpe poate iubire .. poate ceva simbolic :P
frankie Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Femeile isi doresc un robot care sa : spele vase, sa dea cu aspiratorul, sa faca de mancare, sa hraneasca animalele + copilul, sa plateasca taxele sa spele masina, sa spele hainele, sa stranga hainele, sa stranga mizeria etc...Fetele...habar n-am :)
haze Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ce isi doresc femeile?lol :D OT:shi o mashina garf dak ma gandesc bine shi o locuintza :)
Roxynel Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ce`mi place cand va dati asa...cu parerea despre ce si`ar dori o fata/o femeie...hmmm...sa incep si eu cu ce va doritzi voi barbatii ? :D OT : Nu imi doresc nimic...poate doar o floare de la persoana iubita ( asta in cazul in care crede ca merit:P )
uLise Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 de 1 si 8 martie vor cadouri mari si sexoase :nanana:
Forbidden Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Un martisor, o floare, niste cuvinte alese ceva romantic :) (majoritatea)
techno Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ceva care sa arate ca esti importanta pentru el.. oricum..accept si bijuterii