InTruDeR666 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Doooh! Falsuri... Cine a mai auzit de fantome prinse cu camera de filmat in actiune :/ get.. real Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceMan Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 E cam greu de crezut ca cineva se pune sa filmeze si EXACT in acel moment se intampla...sau sa zicem ca ai vedea o fantoma, nu cred ca ai sta sa filmezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dumi Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 E cam greu de crezut ca cineva se pune sa filmeze si EXACT in acel moment se intampla...sau sa zicem ca ai vedea o fantoma, nu cred ca ai sta sa filmezi. Nici ala nu a stat..... a fugit asa am vazut , o fi fost si ala unu convins ca se trage din maimuta si a stat hatarat sa demonstreze ca nu este asa ceva , sigur va crede in D-zeu de acum incolo :cool2: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 totusi sa vezi in cimitir asa ceva noaptea nu cred k ti-ar prinde bine am auzit k au fost 2 tineri intr-un cimitir odata si intr-un sicriu dela sau cum ii zice dormea pasnicu si a aauzit zgomot si a iesit afara sa vada cine e si baiatu de era langa gaciksa s-a speriat si a murit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dumi Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 totusi sa vezi in cimitir asa ceva noaptea nu cred k ti-ar prinde bine am auzit k au fost 2 tineri intr-un cimitir odata si intr-un sicriu dela sau cum ii zice dormea pasnicu si a aauzit zgomot si a iesit afara sa vada cine e si baiatu de era langa gaciksa s-a speriat si a murit Si eu stiu o gramada de intamplari de genul , tari "tari" de tot , eu unu cred si in bine si in rau ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
techno Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 si'n becali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angevil Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 si'n becali:rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagasaky Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 si'n becali GG Anna ) Cat despre filme ... posibil sa fie real al doilea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted March 2, 2007 Author Share Posted March 2, 2007 O dati in off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...