Jump to content
Danny

Fantoma

Recommended Posts

E cam greu de crezut ca cineva se pune sa filmeze si EXACT in acel moment se intampla...sau sa zicem ca ai vedea o fantoma, nu cred ca ai sta sa filmezi.

Nici ala nu a stat..... a fugit asa am vazut , o fi fost si ala unu convins ca se trage din maimuta =)) si a stat hatarat sa demonstreze ca nu este asa ceva , sigur va crede in D-zeu de acum incolo :cool2: .

totusi sa vezi in cimitir asa ceva noaptea nu cred k ti-ar prinde bine =)) am auzit k au fost 2 tineri intr-un cimitir odata si intr-un sicriu dela sau cum ii zice dormea pasnicu :| si a aauzit zgomot si a iesit afara sa vada cine e si baiatu de era langa gaciksa s-a speriat si a murit :|

totusi sa vezi in cimitir asa ceva noaptea nu cred k ti-ar prinde bine =)) am auzit k au fost 2 tineri intr-un cimitir odata si intr-un sicriu dela sau cum ii zice dormea pasnicu :| si a aauzit zgomot si a iesit afara sa vada cine e si baiatu de era langa gaciksa s-a speriat si a murit :|

Si eu stiu o gramada de intamplari de genul , tari "tari" de tot , eu unu cred si in bine si in rau !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...