Jump to content
Danny

Fantoma

Recommended Posts

Posted

http://www.metacafe.com/watch/449747/fantome/

Deci chiar nici eu nu stiu ce sa zic daca e fake sau nu.Mie nu mi se pare deloc fake.Miscarile sutn foarte ciudate la fel si "corpul"

Uitati-va cu atentie cand se uita tipu pe geam !

E adevarat ?

E in liceul Dna Stanca ( Tehnometal ) si langa cica ar fi un cimitir.

Eu stau pe langa acest liceu , dar nu`mi aduc aminte sa fie si un cimitir. :blink:

Posted

Eu n`am vazut nimic ciudat ! :| Nush ce ai vazut tu ! :|

=)) nici io nu vad nimik =))

p.s. - cica ar merge ceva din stanga ecranului jos in directia dreapta sus , se vede rau e prea rapid si nu cred sa fie vreo fantoma :dontknow: .

Posted

Nu stiu...Nu prea am chef sa ma uit...Parca vad ca imi reapare frica.Dar iti spun ca am vazut cateva filme despre fantome,unul chiar pe Discovery despre un castel sau o biserica sau un muzeu-nu mai stiu exact-.Oricum o cladire mare si imaginile erau clare...Sunete ciudate,ciripit de pasari,umbre,lumini,un fum care avea o miscare ciudata de parca vroia sa atace camera de filmat.Oricum cred ca ati mai vazut un film nou cu o fetita mica un cimitir si o petrecere(nu e romanesc).

Posted

Eu nu vad nimic :blink: cred ca timpul liber dauneaza...

/le: poate fi o pata pe geam, cum misca camera se misca si pata.

e fantoma si se juca baschet :hello:

ps: =))

Posted

credeti in bau-bau? eu nu :D

PS: a zburat un brontozaur prin fata la camera :D get real, atata valva pt nimic :D

;;) gahza mai uitate bine ;) nu asa zboara o gaza

Posted

Nu cred in fantome, cred ca e fake :blink:

filmuletul ala e..filmat..la naiba cum sa-ti explic eu tie sa intelegi? CE DRACU E FAKE IN FILMU ALA? Sunt niste umbre...poate e reflectia geamului...poate nu..se vede ceva miscand in curte oricum. :)

Posted

uitativa si la asta va rog

:|

omg stiu filmuletu..l-am avut pe calc..se vedea foarte prost...trebuie sa stingi lumina...si sa fii foarte atent.. @-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...