Danny Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 http://www.metacafe.com/watch/449747/fantome/Deci chiar nici eu nu stiu ce sa zic daca e fake sau nu.Mie nu mi se pare deloc fake.Miscarile sutn foarte ciudate la fel si "corpul"Uitati-va cu atentie cand se uita tipu pe geam !E adevarat ? E in liceul Dna Stanca ( Tehnometal ) si langa cica ar fi un cimitir.Eu stau pe langa acest liceu , dar nu`mi aduc aminte sa fie si un cimitir. :blink:
THuG-Radu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Eu n`am vazut nimic ciudat ! Nush ce ai vazut tu !
Guest dumi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Eu n`am vazut nimic ciudat ! Nush ce ai vazut tu ! nici io nu vad nimik p.s. - cica ar merge ceva din stanga ecranului jos in directia dreapta sus , se vede rau e prea rapid si nu cred sa fie vreo fantoma :dontknow: .
JustDan Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nu stiu...Nu prea am chef sa ma uit...Parca vad ca imi reapare frica.Dar iti spun ca am vazut cateva filme despre fantome,unul chiar pe Discovery despre un castel sau o biserica sau un muzeu-nu mai stiu exact-.Oricum o cladire mare si imaginile erau clare...Sunete ciudate,ciripit de pasari,umbre,lumini,un fum care avea o miscare ciudata de parca vroia sa atace camera de filmat.Oricum cred ca ati mai vazut un film nou cu o fetita mica un cimitir si o petrecere(nu e romanesc).
Angevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 lol, ba da...se vede ceva rapid miscandu-se in curtea scolii :o sau o fi doar reflectia geamului?
Forbidden Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Eu nu vad nimic :blink: cred ca timpul liber dauneaza... /le: poate fi o pata pe geam, cum misca camera se misca si pata.
Angevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Eu nu vad nimic :blink: cred ca timpul liber dauneaza... /le: poate fi o pata pe geam, cum misca camera se misca si pata. e fantoma si se juca baschet ps:
Zeal Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fake zic eu, e prea rapid ca sa iti dai seama si prost realizat. nu ma impresioneaza cu nimic
Fane Spoitoru Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 lol mane se misca foarte repede umbra aia care ai aratat-o u pe acolo acu nush ce sa zic :) eu credeam ca e faza aia cand te uiti si dupaia iti apare fatza aia care tipa in fata :)
Danny Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Mie nu mi se pare sincer reflectia geamului.E mult prea ciudata sincer.
uLise Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Da am vazut si eu , nush ce sa zic daca apare la Tele !?! iesa valva mare
Zym3r Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 credeti in bau-bau? eu nu :DPS: a zburat un brontozaur prin fata la camera :D get real, atata valva pt nimic :D
uLise Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 credeti in bau-bau? eu nu :D PS: a zburat un brontozaur prin fata la camera :D get real, atata valva pt nimic :D gahza mai uitate bine ;) nu asa zboara o gaza
#spoitoru# Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nu cred in fantome, cred ca e fake :blink:
THuG-Radu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 M`am uitat si eu atent, slow motion, full screen. Pare ciudat, dar poate fi reflexia in geam ! :D
Angevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nu cred in fantome, cred ca e fake :blink:filmuletul ala e..filmat..la naiba cum sa-ti explic eu tie sa intelegi? CE DRACU E FAKE IN FILMU ALA? Sunt niste umbre...poate e reflectia geamului...poate nu..se vede ceva miscand in curte oricum. :)
Mehico Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 In prima poza e reflectia lui ala in alb, care sta pe geam. Probabil si celelalte sunt ceva de genul...
Qui-Gon Jinn Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 lol, prima e reflectia tipului in geam si a doua e o pata de jeg pe geam, sau poate chiar o flegma uscata (la cum is scolile in Romania) se vede clar.
Angevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 uitativa si la asta va rog omg stiu filmuletu..l-am avut pe calc..se vedea foarte prost...trebuie sa stingi lumina...si sa fii foarte atent.. @-)