Ghiba Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nu pot sa zic de o varsta ideala .... eu cel putin am plecat acasa la 20 de ani si la 23 m-am insurat... si sincer imi pare rauca te-ai insurat sau ca ai plecat de acasa ? :D Ontopic : Varsta ideala ar fi 20-24 de ani dupa parerea mea, eu totusi sper ca la 18-19 sa scap :D
1/2 Man 1/2 Amazing Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 mi se pare aiurea treaba cu varsta. toti vb de varsta...dar cati dintre voi daca ati fi avut sansa( bani, locuinta si toate cele) nu v-ati fi mutat singuri (sa scapati de parinti)si de la 15-16 ani? deci din pct meu de vedere...cand ai bani sa te simti tu bine ... fly ;)
Ayana Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Pai se pune problema.. crezi ca langa parinti vei putea sa strangi indeajuns incat sa iti iei propria ta casa? Eu cel putin nu am deloc simtul banilor, ii arunc de raman la sfarsitul lunii cu 0 in buzunar desi am salar bun... cred ca dupa ce esti pe picioarele tale inveti sa ti-i gestionezi ca lumea...
_Robert_ Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 mi se pare aiurea treaba cu varsta. toti vb de varsta...dar cati dintre voi daca ati fi avut sansa( bani, locuinta si toate cele) nu v-ati fi mutat singuri (sa scapati de parinti)si de la 15-16 ani? deci din pct meu de vedere...cand ai bani sa te simti tu bine ... fly ;) ai dreptate :) cand ai bani te simti bine eu de la 6 ani vroiam sa plec de acasa
Bobo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dupa ce ai un serviciu stabil , cu un salariu cat de cat bunicel.. si inveti sa iti cheltuiesti banii cu un scop , nu numa pe distractie , betii si femei :)
Edelweiss Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ca te-ai insurat sau ca ai plecat de acasa ? :D mi-ai luat vorba de pe tastatura :) la cat de optimist era postul lui, cred ca amandoua (s-o fi mutat la soacra :P)e ok sa te muti de acasa abia dupa ce ai un job stabil bun, caruia iti permiti sa-i acorzi 8 ore pe zi, si care iti aduce un salariu decent. a sta in chirie mi se pare un lux nenecesar daca ai familie in acelasi oras in care locuiesti si tu. iar pentru a-ti permite cumpararea unui apartament al tau (in rate, in cele mai multe cazuri), ai nevoie de stabilitate materiala in spate. nu tuturor le pica de la varsta X o casa in cap in care sa se mute, asta se intampla doar prin vrajitorul din oz. desigur, exista si cealalta varianta, tot mai raspandita, in care intr-un cuplu unul din parteneri are un apartament al lui iar celalalt isi face bagajul si se muta acolo. dar e cert un lucru, casuta mea nu va depinde de nici o relatie si nici o alta incertitudine. pana cand nu voi fi in stare sa ma descurc in sensul asta cu banii mei (si eventual un mic ajutor material din partea parintilor, daca isi permit), nu-mi parasesc cuibushorul :) ... sau vad eu :D
Savag3 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Faceti rate la ANL pentru locuinta voastra. Mai bine platiti statul decat un chirias care mananca banii, asa casa va ramane a voastra.
Mr.Master Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Vremea cand este cazul sa iti parasesti parintii este cea de dupa facultate(parerea mea). Iti gasesti o prietena , va descurcati.Good Luck,Mr.Master :beer:
sylv Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 marea majoritate ati zis 20 - 24 , cand o sa imi vina vremea , cand o sa simt eu ca trebuie sa-mi ''parasesc cuibul'' o voi face . Media de varsta e aceeasi 20 - 24
MobiuS Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ca te-ai insurat sau ca ai plecat de acasa ? :D mi-ai luat vorba de pe tastatura :) la cat de optimist era postul lui, cred ca amandoua (s-o fi mutat la soacra :P)amandoua ... si fii sigur ca nu m-am mutat la soacra .... imi pare rau ca am plecat de acasa pt ca i-am lasat pe ai mei sa se descurce cum pot si imi pare rau ca m-am insurat pt k mi s-o dus toata libertatea ...
Guest Sonius Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nu exista varsta ideala... Bill Gates, de exemplu, a ramas cu parintii chiar si dupa 30 de ani... Asa a reusit sa economiseasca foarte mult...
iReal Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 io am unde sa ma duc :) numai ca nu am bani :Peu personal cred ca pe la 19-20 de ani , depinde de multe lucruri
Ahilosu Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 amandoua ... si fii sigur ca nu m-am mutat la soacra .... imi pare rau ca am plecat de acasa pt ca i-am lasat pe ai mei sa se descurce cum pot si imi pare rau ca m-am insurat pt k mi s-o dus toata libertatea ...daca-r avea nevasta cont pe forum, mancat ai fi :Dundeva pe la 24-26 de ani, la ceva vreme dupa ce ma voi fi angajat. eventual ar fi terminat facultatea si prietena, asa ne-am putea intretine mai bine.
Guest dumi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 daca-r avea nevasta cont pe forum, mancat ai fi :Dundeva pe la 24-26 de ani, la ceva vreme dupa ce ma voi fi angajat. eventual ar fi terminat facultatea si prietena, asa ne-am putea intretine mai bine. 30 - 32 ani , este varsta ideala de a incepe adevaratul greu al vietii.
Thade Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 NOT^ (cum sa inceapa atunci greul cand eu termin faculta1tea la 22?) La 19/20 de ani e cel mai bine sa fac facultatea in alt oras, eu stiu despre ce vorbesc...capeti ceva experienta, de facut curat, spalate vase, facut mancare singur(fara sclavi : mama si bunica). De altfel tre' tii la tine in buzunar o suma de bani cum probabil rareori ai tinut pana acum, sa-ti cumperi mancarea cea mai buna etc de la anul ma voi muta cu prietena in bucuresti, pe la 23(anu' asta fac 20) de ani va invit la nunta (HAI 28)
Guest dumi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 NOT^ (cum sa inceapa atunci greul cand eu termin faculta1tea la 22?) La 19/20 de ani e cel mai bine sa fac facultatea in alt oras, eu stiu despre ce vorbesc...capeti ceva experienta, de facut curat, spalate vase, facut mancare singur(fara sclavi : mama si bunica). De altfel tre' tii la tine in buzunar o suma de bani cum probabil rareori ai tinut pana acum, sa-ti cumperi mancarea cea mai buna etc de la anul ma voi muta cu prietena in bucuresti, pe la 23(anu' asta fac 20) de ani va invit la nunta (HAI 28) Nu tre sa te superi pe mine Thade , dar la varsta aia care ai zis tu esti pregatit pentru ce ai specificat tu dar nu ai rabdarea necesara si experienta de care ai nevoie intradevar . La 22 de ani Thade poti sa ai o prietena cu care sa stai si sa incerci sa vezi cum e sa fii casatorit , insa nu esti pregatiti de a lua viata in piept , nu ai venitul , timpul rabdarea si experienta necesara , in schimb la 22 de ani ai nevoie de cat mai multa libertate si distractie , toate aceste lucruri prin prisma lor si imprejurarile ca si atare te va cali si te va invata multe lucruri de luat in seama in viitor . E un sfat doar , eu am trecut prin ce spui tu si sincer sa fiu nu am luat aminte vb mamei sau tatei "nu e momentu" si am facut ce am crezut eu ca e mai bine , a fost si frumos dar a fost si multe obstacole care mai mult ma indepartat de sotie decat mau apropiat iar azi traim pentru a creste 2 copii fara a simti lipsa afectiunii a dragostei si a tot ce si-ar dori un copil mic. E pacat prin ce trec dar e necesar , acum nu mai conteaza ce am eu nevoie , ce conteaza ce are el nevoie "cel mic si neajutorat" :right:
Thade Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Intr-adevar dumi, la 20 de an nu am varsta necesara, DAR, asta este momentul in care tre' sa capat experienta, la 25 de ani o sa am mult mai mult a experienta de viata ca unul care de la 25 de ani se muta singur.
Just Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 in primul rand depinde de fiecare dintre noi, si de parintii fiecaruia dintre noi :right: eu acum am 19 ani jumate, inca in primul an de facultate, si sincer nu as pleca de acasa pana nu termin facultatea (asta ar insemna pe la 23 minim) si nu am un serviciu sigur.
Guest dumi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Intr-adevar dumi, la 20 de an nu am varsta necesara, DAR, asta este momentul in care tre' sa capat experienta, la 25 de ani o sa am mult mai mult a experienta de viata ca unul care de la 25 de ani se muta singur.Ce pot eu sa-ti spun este ca este greu indiferent de varsta , ideea varstei este ca te ajuta sa treci mai usor peste greutati si aici isi pune amprenta experienta acumulata .Fiecare din noi are sansa lui in viata , unii au noroc incepand viata de familie , cuplu de tineri (17 , pana la 24 ani) insa altii pot da gres si la o varsta mai inaintata . Din puntul meu de vedere trebuie sa faci ceea ce simti si sa-ti asumi si responsabilitatea in acelasi timp pentru dorintele viitorului tau , sotiei si al copiilor . :right: .P.s. - pana la 6 ani m-au crescut bunicii ,am plecat de acasa pe la 15 ani , astazi ma prind zile cand stau si plang de unul singur de dorul acelor ani pierduti , nefiind alaturi de ce dragi si constat cu durere ce prost am fost si ce minte ingusta am avut . Mi-am facut viata grea singur dar am luptat pentru tot ce am astazi , tata are 61 de ani , mama are 57 , nu mai sunt cum au fost candva si inafara de a ma ajuta cu ceva bani nu fac nimik . As avea nevoie de dragostea lor , de acele vb bune spuse candva si multe altele , insa nu este asa si asta doare , cu banii poti cumpara tot ce vrei insa nu poti cumpara fericirea sau dragostea . De mic copil am fost neastamparat si mai rau asa de felul meu , dar acum cand nu numai ca am imbatranit , ce chiar simt acest lucru , incep sa gandesc la fel ca si parintii mei .
iNm Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ce bine de mine ca nu tre sa pararesc "cuibul" :bananadance2: dupa ce iau bacul adica in vara :D ai mei prin august se muta la tzara :banana: :bananadance2: si raman singur intr-un apartament cu 3 camere :cool2: :cool2:ma mut cu tine :D :lol:OT : cred ca dupa ce termin facultatea si imi gasesc un loc de munca satisfacator din toate punctele de vedere ar trebui sa imi iau zborul din "cuib" :)