Bobo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cred ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi Vadim Tudor , inteligent e si cred ca si incoruptibil ... dar oricum , presedinte perfect nu e ... si nici nu cred ca va fi.
THuG-Radu Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cred ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi Vadim Tudor , inteligent e si cred ca si incoruptibil ... dar oricum , presedinte perfect nu e ... si nici nu cred ca va fi.Tu gandesti ce scrii ? VADIM PRESEDINTE ? Pai daca ala ar fi presedinte am reveni la comunism + certuri cu multe tari => posibil razboi. Ala e nebun, ala ar da afara din tzara toti maghiarii !
TiberiuC Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cred ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi Vadim Tudor , inteligent e si cred ca si incoruptibil ... dar oricum , presedinte perfect nu e ... si nici nu cred ca va fi.omg tu ai habar ce spui? vadim? vrei inapoi in mama rusie!!!!!??
alecs Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cred ca cel mai bun presedinte pentru Romania ar fi Vadim Tudor , inteligent e si cred ca si incoruptibil ... dar oricum , presedinte perfect nu e ... si nici nu cred ca va fi. glumesti? Vadim inteligent si incoruptibil? aminteste-ti doar de episodul in care a transportat niste studenti la parlament pe post de agitatori ( ca pe vremea raposatului) in timpul discursului lui basescu , sau cand le-a adresat unor mari oameni ( Patapievici , Liiceanu , Plesu ) niste vorbe de "duh" ... a uitat ca pe vremea comunismului lingea in posterior pe nea nicu ... vadim heil , are nevoie de medicamente medicamente heil ... :director:
i sin Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 eu :rofl1:glumesc nu poate fi cnv un "presedinte perfect"
Bobo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :blink: Ati "tabarat" toti pe mine , mi-am zis si eu o parere , atat cat ma pricep la politica , eu l-as alege pe el numa sa dea maghiarii afara din tara !