Jump to content
The Connection

Presedintele perfect

Recommended Posts

Poate daca ma dacu sa votez singurul pe care la`s vota ar fii Becali si asta nu .. pt. ca ii perfect , ce din respect poate pt. ca a ajutat destula lume ....

presedintele perfect categoric nu exista si nici nu va exista !

Link to comment
Share on other sites

oricat de incoruptibil ar fii,nu cred ca poate sa multumeasca o natiune intreaga in acelasi timp...tot timpul cred ca va exista cineva sa fie nemultumit

mda..opozitia...

E vorba de un PRESEDINTE PERFECT....ca presenditele poate sa si injure pe forumuri si tot perfect poate sa fie..dar nu mai este un om perfect....

Care sa se gandeasca la absolut toate problemele din tara si sa le rezolve

Link to comment
Share on other sites

Exista presedinte perfect, dar doar in teorie. Trebuie sa reziste presiunii, sa gaseasca intotdeauna o cale de scapare dintr-o situatie aparent imposibila, sa fie mereu in garda si sa aiba un trecut impecabil. Nu cred ca ar putea exista un astfel de om.

Link to comment
Share on other sites

Un presedinte perfect nu va exista niciodata, dar putem sa ne imaginam cum ar fi...

In opinia mea ar trebui sa fie devotat tarii, sa ia mereu masurile/deciziile corecte indiferent de ce spun ceilalti sau de opinia personala, incoruptibil, cu alte cuvinte un "om-robot", desi acesta nu va exista vreodata.

Link to comment
Share on other sites

nu cred ca e treaba presedintelui sa se gandeasca la toate problemele din tara si cu atat mai putin sa le si rezolve. presedintele unui stat este in primul rand imaginea in lume a statului respectiv. nu e el responsabil de rezolvarea tuturor problemelor (nu uitati de parlament si gramada de ministere existente, in frunte cu ministerul justitiei si mapn), pentru discursurile lui exista consilieri, ca sa nu mai vorbesc de purtatorii de cuvant, pentru planificarea programului lui exista alti consilieri, pentru imaginea lui fizica exista stilisti si pentru absolut tot ce vedeti voi la televizor ca fiind un singur om si ale lui pareri se lucreaza de zor in spate. sa fim seriosi, basescu nu si-ar fi taiat suvita din proprie initiativa sub nicio forma (pff, mi-e imposibil sa scriu din instinct "nicio" legat) :)

deci... pana la urma, calitatile esentiale ale primului om al statului sunt diplomatia, distinctia, capacitatea de exprimare logica si fluenta, capacitatea de a impune respectul, abilitatea de a ramane calm in orice situatie si de a reusi sa calmeze si masele in orice situatie oferind solutii viabile, capacitatea de a pune interesele tarii inaintea propriilor interese si da... incoruptibilitatea, dar din pacate asta chiar nu depinde doar de el (ar trebui sa fie extraordinar de atent ca sa depinda doar de el).

da... ca tot s-a vorbit de becali mai sus... prin prisma calitatilor enumerate de mine, becali nu stapaneste nici una dintre ele, nici macar incoruptibilitatea pt care-l mai laudati unul sau altul, deoarece e mult prea prost ca sa fie incoruptibil, cu sau fara voia lui. din fericire becali nu va ajunge in veci presedinte, fiind doar optiunea extremista a celor carora nu le pasa deloc de tara dar au impresia ca le-ar pasa; din pacate, png are toate sansele sa ajunga in parlament. singura solutie ar fi sa inceapa steaua sa piarda la greu - microbisti din toata tara, uniti-va :D

Link to comment
Share on other sites

Nu exista asa ceva. Un presedinte poate fi mai bun sau mai prost decat ceilalti, legat de realizarile pe perioada mandatului.

In opinia mea ar trebui sa fie devotat tarii, sa ia mereu masurile/deciziile corecte indiferent de ce spun ceilalti sau de opinia personala, incoruptibil, cu alte cuvinte un "om-robot", desi acesta nu va exista vreodata.

Hmm.. daca ia deciziile de "capul lui", netinand cont de ceea ce vrea poporul, reprezentat de parlamentari, presedintele ar deveni un dictator veritabil. El trebuie sa aleaga varianta optima (cea mai buna pt popor), chiar daca nu ii este pe plac lui. Aici gresesc toti presedintii; ajung la putere si incep sa "ajusteze" sistemul dupa cum cred ei ca e mai bine.

Toti cei care au ajuns la putere au considerat ca nu a fost nimic bun, in fosta guvernare, si pierd primii 1-2 ani, aranjand lucrurile asa cum doresc (exceptie facand integrarea UE care a fost demarata intr-o guvernare, continuata in alta, si finalizata acum).

Link to comment
Share on other sites

presedintele ar trebui sa fie cel care sa "impinga" poporul de la spate, prin vorbe si prin fapte. ar trebui sa fie cel care sa le explice oamenilor ce inseamna sa fii civilizat (incepand cu chestii marunte gen "nu arunca pe jos";"nu scuipa pe jos"), sa ii faca pe cei ce lucreaza ptr aceasta tara (gen..zidari sau mai stiu eu ce) sa lucreze cum trebuie si nu sa ma munceasca in dorul lenii sau chiar deloc.....sa ii faca pe oamenii din tara asta ca ei sunt cei care pot schimba aspectul tarii noastre si sa nu mai stea linistiti pe spate si sa critice organizatiile de guvernare ca nu fac nimic. ptr ca...totul depinde de oamenii din aceasta tara...si aceasta tara este in starea in care este tocmai din cauza oamenilor care locuiesc in ea.

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...