SudenD Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Banii n-aduc fericirea, dar o intretin.Mai bine sanatos :D
spauny Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Eu Personal aleg Banii ! ai bani ai tot ce vrei .... pana si sanatatea e de vanzara in ziua de azi doctorii nu te mai opereaza daca nu ai bani,medicamentele sunt pe bani Deci Banii Invart Lumea !!! P.s. Justificati raspunsul ! ambele Banii fac pamantu sa se-nvarta! asha shtiam ca e expresia :P
nky* Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 An ales bani , dar stau in dubii... . Daca n-ai bani si esti sanatos e cel mai bine Daca n-ai bani si esti bolnav nu-ti permiti sa faci ceva sa te insanatosesti. Daca ai bani si esti sanatos e "vis" pentru multi. :D Daca ai bani si esti bolnav ai mai multe optiuni.
Cosmin90 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Am votat sanatatea pentru ca este mai importanta decat toate, desi in cele mai multe cazuri cu banii iti poti cumpara sanatatea.
Guest WhiteSword Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 am votat 2 Dar spre exemplu ai cancer si nu e foarte avansat si exista un tratament/operatie dar e ff costisitor/costisitoare.Fara $ ce faci?Mori ... Dar daca ai sanatate , le poti face pe toate .. sunt undeva intre dar mai mult spre 2 :)
Guest boby93 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 aleg sanatatea pentru ca daca esti sanatos poti face si bani