ReneGade Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Sanatatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror_bogdan Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 bani ptr ca cu ajutorul banilor itzi mentzii sanatatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whatevbla Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 sanatate=>nemurire=>putere (si nu prin bani :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dumi Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 bani ptr ca cu ajutorul banilor itzi mentzii sanatateaBanii sunt un subiect fascinant, la fel ca moartea, dragostea, sexul sau frica. Acest subiect il simtim ca o parte din noi, ne confruntam cu el in fiecare zi, nu putem scapa de el. Totusi, foarte putini oameni pot spune ca au cu banul un raport lipsit de semnificatii emotionale.Pentru unii, banii sunt radacina oricarui rau. Pentru altii sunt sursa oricarei bucurii. Multi sunt dispusi sa renunte la lucruri mult mai pretioase decat banii, ca sanatatea sau familia, pentru a obtine mai multi. Altii fac o legatura intre valoarea propriei persoane si cantitatea de bani pe care o poseda, altii ii considera un simplu instrument pentru a-si atinge dorintele personale. Si foarte multi sunt convinsi ca, daca ar avea mai multi bani, fiecare problema a lor s-ar rezolva imediat. In general, banii sunt o sursa de probleme: daca sunt putini, nu ne ajung, iar daca sunt multi, ne temem ca-i vom pierde sau declansam invidia celor care nu au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Robert_ Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 ambele :blink: ps: Voted Bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea_dbv Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 sanatatea e mai importanta...degeaba ai bani daca nu esti sanatos...am avut un prieten...a avut in conturi...milioane...si a facut cancer...l-au putut salva milioanele alea?nu :(...so...health powa` :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtk Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Eu Personal aleg Banii ! ai bani ai tot ce vrei .... pana si sanatatea e de vanzara in ziua de azi doctorii nu te mai opereaza daca nu ai bani,medicamentele sunt pe bani Deci Banii Invart Lumea !!!P.s. Justificati raspunsul !Lol si daca ai o boala incurabila?Ce ai sa faci cu banii?@OT:sanatatea! :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ~Robert~ Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 bani :nanana: am votat de 2 ori ...scz nu am obs ambele :blink: ps: Voted bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xellos Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 banii !!!!oricum murim, nu?daca aveti 32903221 miliarde de euro in banca si aflati ca muriti peste 2 zile, ce ati face ?eu m-as distra, iar in ultima zi as impartii banii in familie.nu prea poti spune acelasi lucru si despre sanatate, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tybork Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Am votat sanatateaMotivul: degeaba esti bogat, daca sistemul tau immunitar este sub pamant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 sanatate , poti fi fericit si fara bani , cu bani nu poti cumpara viata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thade Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 bani, pentru ca sigur sunt sanatos atat timp cat fac acei bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest <Raziel> Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 sanatatea e mai important Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Sanatatea binenteles.E cea mai de pret comoara. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallout Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Sanatate ca-i mai buna decat toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlyG - Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Sanatatea ! e ce-a mai importantaDar daca nu ai bani nu ai sanatate asa ca ambele variante ar trebui puse ce e mai bine sa ai fii sanatos si sa nai nici un ban macar sati iei ceva de mancar ?Sau sa ai ban si in caz ca te inbolnavesti te duci la spital orice e posibil daca ai ban asa ca ar fi trebuie sa votez bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Eu aleg cred...bani si sanatate :D . Lasati banii ca sanatatea e cea mai importanta...banii vin si pleaca...sanatatea daca s-a dus...te-ai dus si tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John C3n4 Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 sanatatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChoWdeR Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Sanatatea, ca daor banii ii faci intre timp ce traieshtiparca toata lumea incepe de la 0 cu banii shi pe parcurs numa ii vezi in top 3 cei mai bogatzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Sanatatea ! e ce-a mai importanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geostrike Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Bani... pentru ca, cu ei poti fii sanatos si poti face multe lucruri. Dar daca esti sanatos si sarac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DomnuJean Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 sanatatea mea e la pamant asa ca banii sunt tot ce mi-a mai ramasLol si daca ai o boala incurabila?Ce ai sa faci cu banii?@OT:sanatatea! :cool2:ii iau cu mine in mormant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrIsTiAn` Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 sanatatea ca degeaba ai bani daca nu esti sanatos ... cu bani faci tu orce da nu poti face si sanatatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
d'L0v3 Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 m`da nu mai stiu numele celui ce zicea dar suna ceva de genu: ...omu imi pierde sanatarea pt a face bani,apoi cheltuie bani pt asi recapata sanatatea... HUAAA cerc vicios! :wacko: MOM i`m sufering here! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Banii conduc lumea ... ai bani faci ce vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...