Smok3 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Eu Personal aleg Banii ! ai bani ai tot ce vrei .... pana si sanatatea e de vanzara in ziua de azi doctorii nu te mai opereaza daca nu ai bani,medicamentele sunt pe bani Deci Banii Invart Lumea !!!P.s. Justificati raspunsul !
#spoitoru# Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Eu aleg sanatatea, daca ai sanatate poti obtine de toate, daca ai bani si nu ai sanatate poti sa ai un handicap, poti sa fii bolnav si sa umblii tot din spitale in spitale. Deci prefer sanatatea.
m4x Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sanatatea ! e ce-a mai importanta ...ai sanatate dar si vointa si poti avea tot ce iti propui ;)
#spoitoru# Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 BaniDaca citeai tot post-ul vedeai ca trebuia sa argumentezi de ce alegi bani si nu sanatatea sau invers. :tiphat:
W.T.F. is redbull Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hmm Sanatatea sa zic asa ai si puterea de a face bani odata candva.. :D
SeBi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 acum, fiind sanatos vreau bani...dar daca as fi bolnav.....sigur as vrea sanatate....am votat sanatate!
Potyike Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sanatatea ! e ce-a mai importanta... cum au zis multzi... :) daca ai sanatate si nu esti lenes bani cred ca poti face rost :)
Valek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Serios, parca ar fi o intrebare: Esti prost sau nu?Si uimitor, unii au raspuns ca da. Cred ca-mi stiti raspunsul.
Danny Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Serios, parca ar fi o intrebare: Esti prost sau nu?Si uimitor, unii au raspuns ca da. Cred ca-mi stiti raspunsul.:rofl1:Sanatatea conteaza cel mai mult ! :)
Joop Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Eu Personal aleg Banii ! ai bani ai tot ce vrei .... pana si sanatatea e de vanzara in ziua de azi doctorii nu te mai opereaza daca nu ai bani,medicamentele sunt pe bani Deci Banii Invart Lumea !!!P.s. Justificati raspunsul !well... cure aids and cancer with money ;)
Guest X__X Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 bani...dc ? pai.. cum ai prefera sa mori ? bolnav dar macar stiind ca ai apucat sa le faci pe toate sau sarac si cu regrete....bani cumpara orice in ziua de azi...prietenii..sanatatea..fericirea.. :blink:
uLise Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Bill Gathes e sanatos , deci ai sanatate poti face si bani ;) . Sanatate
Smok3 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Pentru cei care au votat Sanatatea si spun ca mai bine sarac si sanatos vreau sa le spun ceva : Sanatatea cu bani multi poti s-o ingrijesti si sa previi cancerul si bla bla bla .... Uitati-va la Columbeanu,cu creme de mii de euro se da si parca ar avea 40 de ani !
Extrem One Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Sanatate, daca o ai, cu multa vointa ajungi departe....si vei avea banii pe care-i doresti .
Diabolik_01 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Amandoua Dar daca ar fi neaparat necesar as alege Sanatatea
Gripatul Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Serios, parca ar fi o intrebare: Esti prost sau nu?Si uimitor, unii au raspuns ca da. Cred ca-mi stiti raspunsul.off-topic: iar iti umbla gura si jignesti oamenion-topic: am ales bani, fiindca in lumea de azi banul este dumnezeu, poti face multe, iar in curand (urmatorii 10-50, de ani) probabil orice. Stiu ca sanantatea este un lucru important, insa daca ar fi sa aleg intre a a fi bogat si a suferi de o boala incurabila (nu neaparat letala) sau a trai sarac lipit pamantului, dar sanantos tun, probabil asi alege prima varianta.Topicul acesta are insa un singur neajuns: viata nu poate fi simplificata la bani sau sanatate, sun si alte lucruri care se intretai (ex: fericire, dragoste, realizari, satisfactie profesionala etc) deci e greu sa raspunzi la intrebare.well... cure aids and cancer with moneyDe acord. ;)
stely_yoo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Sanatatea ! Nu banii ne fac pe noi ! noi ii facem pe ei :right:
Guest dumi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sanatate e mai buna decat toate . :right: Banii sunt mijloc de schimb si de plata, depozit de valoare si masura a valorii .