Jump to content
Smok3

Bani & Sanatate !

Ce credeti ce e mai important pe lumea asta ?  

177 members have voted

1. 1. Banii Sau Sanatatea ( Justificati Raspunsul )

• Bani ! Ai bani Ai tot ce vrei ...
      56
    • Sanatatea ! e ce-a mai importanta
      121

Recommended Posts

Posted

Eu Personal aleg Banii ! ai bani ai tot ce vrei .... pana si sanatatea e de vanzara in ziua de azi doctorii nu te mai opereaza daca nu ai bani,medicamentele sunt pe bani

Deci Banii Invart Lumea !!!

P.s. Justificati raspunsul !

Posted

Eu aleg sanatatea, daca ai sanatate poti obtine de toate, daca ai bani si nu ai sanatate poti sa ai un handicap, poti sa fii bolnav si sa umblii tot din spitale in spitale. Deci prefer sanatatea.

Posted

Serios, parca ar fi o intrebare: Esti prost sau nu?

Si uimitor, unii au raspuns ca da. Cred ca-mi stiti raspunsul.

:rofl1:

Sanatatea conteaza cel mai mult ! :)

Posted

Eu Personal aleg Banii ! ai bani ai tot ce vrei .... pana si sanatatea e de vanzara in ziua de azi doctorii nu te mai opereaza daca nu ai bani,medicamentele sunt pe bani

Deci Banii Invart Lumea !!!

P.s. Justificati raspunsul !

well... cure aids and cancer with money ;)

Posted

bani...dc ? pai.. cum ai prefera sa mori ? bolnav dar macar stiind ca ai apucat sa le faci pe toate sau sarac si cu regrete....bani cumpara orice in ziua de azi...prietenii..sanatatea..fericirea.. :blink:

Posted

Pentru cei care au votat Sanatatea si spun ca mai bine sarac si sanatos vreau sa le spun ceva : Sanatatea cu bani multi poti s-o ingrijesti si sa previi cancerul si bla bla bla .... Uitati-va la Columbeanu,cu creme de mii de euro se da si parca ar avea 40 de ani !

Posted

Serios, parca ar fi o intrebare: Esti prost sau nu?Si uimitor, unii au raspuns ca da. Cred ca-mi stiti raspunsul.

off-topic: iar iti umbla gura si jignesti oameni

on-topic: am ales bani, fiindca in lumea de azi banul este dumnezeu, poti face multe, iar in curand (urmatorii 10-50, de ani) probabil orice. Stiu ca sanantatea este un lucru important, insa daca ar fi sa aleg intre a a fi bogat si a suferi de o boala incurabila (nu neaparat letala) sau a trai sarac lipit pamantului, dar sanantos tun, probabil asi alege prima varianta.

Topicul acesta are insa un singur neajuns: viata nu poate fi simplificata la bani sau sanatate, sun si alte lucruri care se intretai (ex: fericire, dragoste, realizari, satisfactie profesionala etc) deci e greu sa raspunzi la intrebare.

well... cure aids and cancer with money

De acord. ;)

Posted

Sanatate e mai buna decat toate . :right:

Banii sunt mijloc de schimb si de plata, depozit de valoare si masura a valorii .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...