Kargoth. Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Mare lucru n-as schimba in viata mea...eu zic ca toate intamplarile...fie ele fericite sau nefericite mi-au dat experienta pt a merge mai departe...
-SS- Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ma`s sinucide de mic ... sa nu mai trec prin viata ! mai bine te duci acasa si te culci... P.S. penitenciarul nu e acasa... nici dupa blocurile gri nu e acasa...
Geo George Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Si sa o duc rau n-as schimba nimic ... poate sa fiu la limita ..Nu poti stii niciodata ce schimbi de fapt... ( Butterfly effect ) .. daca ma intelegeti ..
Edelweiss Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hmm... la prima vedere, chiar credeam ca mi-am trait viata pana acum fara sa am regrete. dar dupa ce m-am gandit aprox 10 sec...nu mi-as mai permite sa pierd anumiti prieteni vechi pe care indolenta, lenea si uitarea mi i-au indepartatnu as fi luat vara trecuta hotararea de a intra intr-o relatie destructiva cu cel mai bun prietendesigur, as fi ales complet alta facultate :D (ca vad ca se poarta asta)mi-as fi sustinut mai mult parintii in anumite momente in care aveau nevoie de minenu as mai pune sentimente in lucruri care s-au dovedit a fi fara valoare...
dev Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Daca ar fi sa se intample sa pot da timpul inapoi ... as incerca sa-mi tin de mic parintii impreuna si as incerca sa evit sa ma imbolnavesc (cunoscatorii stiu care-i faza). Asta e ... life goes on ...PS: Si as mai vrea sa re-traiesc copilaria ... fara griji si fara nici o problema :D si fara sa le creez prea multe batai de cap bunicilor care m-au crescut.
desirre Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hmmm io aj fii incercat sa il opresc pe fratele meu sa faca cea mai mare greseala din viata lui ...si ar mai fii ceva ... aj fii stat cu bunica mea ... chiar daca i'a fost dat sa moara ... macar nu murea singura ....
black3 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ma`s sinucide de mic ... sa nu mai trec prin viata !si sa sti ca niciodata nu e prea tarziu.. OT: cred ca as asculta mai putin de parintii mei si mai mult de propria gandire (ca sa fiu mai cuprinzator).si daca as putea sa ma intorc in timp.. mi-as da o palma in loc sa ii spun unei persoane "salut".
.TripDeTrip Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 m`as intoarce in 97.. 98 si sa impiedic sa moara bunicu`meu la care am tinut enorm de mult.. care a murit de cancer imi pare rau pt el :( :(@eu m-as intoarce in vara anului trecut ca sa merg din nou la Sinaia...si sa nu mai manc cheezburger-ul ala de la care am vomat 2 zile :-&