Ahilosu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 acum vreo 9 ani hobbyul meu principal era baschetul. de vreo 5 ani e un mod de viata. drept hobby am PC-ul
udvaritibor92 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 pai iesirea cu baietii la bere si carti despre psihologie
Mehico Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 In afara de PC, games, si filme pe PC mai sunt: basketul, iesirile in oras, cateodata biliard, mai rar sk8ing... si ski iarna
Guest deem3r Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 In afara de comp si toate lucrurile legate de el am ca hobbyuri, in ordine: plimbarile noaptea "cand totul e pustiu" :P (singur daca's cu masina :) daca nu, prietena/prietenii), basketul, snookerul-biliardul, automobilismul de la liniutze la F1/WRC (nebun dupa fosta grupa B a anilor 80), muzica trance si desenele animate :D .. (jetix/cartoon network).
.TripDeTrip Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 hmmm...net+gaming ; gagici blonde,brunete fara fitze-n cap....sporturi cum ar fii : baschetul si fotbalul...cartile nu imi plak....muzik asc pe calc sau pe mp3...altceva...scoala care nu imi place da tre sa ma duc .. asta ocupa mai mult din timp...si seara ma uit la WrestLing :cool2:
mat3y Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Muzica (+radio), fotbal,baschet dar mai rar,iesit in oras,un film, o pizza, si..LinkMania Ploiesti CS1.6 :)
Ahilosu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 vad ca multi sunteti cu baschetul. se gaseste cineva sa organizeze ceva in Bucuresti?
dev Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Inafara de ce tzine de PC ... mai o excursie ( in week-end-uri ) ... mai o mishcare ( fotbal ) ... mai un mers in orash si spart bani ( ca altceva nu prea ai ce face-n orash ) ... mai agatzat o fata ( in general ... momentam is legat :D ) ... mai mers la altii sa fac un PC ... ( ceva bani in plus [vorba lui Nestle] ) ... mai o plimbare pe malu` Crishului Repede ... si mai uitatu` la TV ... dar rar!
ShadyMonto Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 muzica + fotbal + oamenii + mancarurile cu gust bun(desi is slab 1.75m - 63kg) + bautura (non)alcoolica :P