Lancelot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hmm deci pe langa inevitabilul raspuns.. net + games..voi mai faceti ceva?..un sport... o carte.. o plimbare? Poate colectionati ceva..La mine ar fi aleatoriu..Baschet..carti..liniutze :P.... muzica.. ( radio Deea style) si din cand in cand un film bun
m4x Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 In afara de net + games, practic fotbal ...carti nu prea, doar de nevoie :D
redbull™ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 internet, muzica, spectacole, mai ies la un fotbal ceva sau un tenis,cu prietenii prin oras mai tot timpu distractii etc etc :)
Diablo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 muzica , filme , iesitu prin oras , f rar cate o carte , sport : aruncarea cu privirea si rar fotbal & baschet ( pe anotipuri calte oleak ping-pong ) si cam atat :)
Lord^Kani Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 fotbalul...brunetele..si drum&bass mai nou(am renuntat la manele)
THuG-Radu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pe langa net/games, filme, iesiri afara, la un suc, in parc (nu acuma ca e frig :D ), in week`end in orash, la un bowling/biliard, movie @ Cinema, TV noaptea, un fotbal dar mai rar. :)
never Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 inafara de ce a pomenit lancelot mai adaug nishte reviste de specialitate in domeniul pc-urilor, cateodata la teatru (max 3 ori pe an) si... reparat pc-uri la altii, k doar iese banu'
majinbuu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Muzica(no radio :D ), inot, plimbari, desen, sex, barfe cu mai multe femei, speed, filme, cartzi de science si marea placere,sa visez cu ochii deschisi.
Azra'il Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 The Big Three: Drugs, Sex & Rock'n'Roll (just kiddin :D)Fotbalul, Pc-ul, filme..... femei....... :P
|logikal| Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 inafara de net + games daca's acasa mai stau putin prin pohotoshop ... merg la un fotbal vorbim povestim facem prosti si muzica cam atat deocamdata ... scoala ocupa tot timpu :\ saeara mai stau deobicei la un movie :D
Kull Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 pe langa net/games ar fi biliardul,tenis de masa,fotbalul dar si altele..
iReal Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 muzica , extreme bike , fotbal , plimbari , fete , scoala , antrenament , meciuri , leneveala , barfa , biliard , vizite , forum , Y! jocuri nu mai joc de cand a inceput vara :)
vexx Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 off: va referiti la fotbal,adik ca va uitati la meciuri ? :D on: practic haltere B) ...meciuri de fotbal pe cartiere :D ...cluburi si stau de vb cu lumea(aici includ prietenii si gagica) :cool2:
iNm Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 pe langa net/games iesitu in oras iesitul la suc/cafea si iesitul afara ( iarna nu ca hibernez) :D
Kargoth. Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Fotbal zilnic de la 7:00 AM (ce ora pt training mai am ),muzica,bautul,fumatul,femeile(sau doar femeia),ignoring annoying ppl on YM :lol: ,party (cu tot tacamul :D ),rar pe la disco(nu mai exista rocko in town asa ca nu prea mai am motive sa merg)...
Ayana Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 in ordine aleatorie: plimbarile noaptea, iesiri in oras, micul dejun la pat, putina conversatie inteligenta... calatoriile :D
Smok3 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 inafara de net+games..... fotbalul si iesirile in oras :D
sylv Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 fac fotbal de 5 ani :wub:money mai vrei autografu :D ?
Valek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Prieteni, chitara, internet, carte, cate o plimbare.
Edelweiss Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 micuta mea placere personala - plimbatul pe malul begai de una singura, practic sportul asta cel putin o data / sapt acum, iar dupa ce s-o face mai cald si vor inflori magnoliile... cam zilnic. imi place sa-mi astern gandurile pe hartie (vorba vine, ca doar am calculator, desi cu ajutorul dragului de microsoft word se pierde juma' din palcerea de a scrie). imi place sa citesc o carte buna sau sa ma uit la un film, cu popcorn, ciocolata, suc si prieten langa mine. imi place sa merg la meciurile lui poli :D. imi place sa inot. imi place sa ma joc in photoshop. imi place sa dansez. imi place sa vorbesc :P. imi place sa savurez un pahar de vin rosu, demisec si o tigara de foi. imi place sa dorm dimineata si sa traiesc noaptea... pentru inca 3 luni, max. ca sa rezum... imi place sa traiesc o viata boema pe care cu greu ne putem permite s-o traim in zilele noastre, fara a fi blamati.
#spoitoru# Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 fotbal, basket, internet, mai ies seara prin oras, internet si cate un film bun, dar nu prea am timp de toate ca is pe a 8a :( dar le fac pe rand :D
BlackDevil Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 in afara de evident ... filme, biliard, baschet, bere :D
InGeLiTzA*LeA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Pe langa net,pc si tot ce este legat de asta :wub: .. imi plac plimbarile in aer liber la tzara (oriunde in afara aglomeratiei oraselor) sau plimbarile noapte in oras cand totul e pustiu ..sau sa fiu singura acasa.. (imi place singuratatea) .. o carte buna citita intr'un loc linistit ...imi place sa stau la "taclale" cu prietenele/prietenii :D ...sa ascult muzica atunci cand fac absolut orice ..chiar si cand dorm :nanana: ..Mai sunt TV'ul (CartoonNetwork fan :P ) .. incaieratul cu frate'meo :D .. si uneori cand ma chinuie talentul imi place sa desenez . Oricum toate astea sunt o mica parte din ceea ce imi place sa fac :) .