Jump to content
bunny

Credeti in reincarnare?

74 members have voted

1. 1. Credeti in reincarnare?

• Da
      20
    • Nu
      54

Recommended Posts

Posted

Dumnezeu te recarneaza ... dupa cum ai dus viatza. Ex. :

ai fost spammer - te face Raton

ai fost gras - te face o foca ... ca sunt putine

ai fost betiv - te face Caprioara ... sa ai o viatza divina

ai fost maniak de CS - te face gaina in italia

ai fost afemeiat - te face femeia - capra :D

Etc.

Posted

Reincarnarea este defapt, reintoarcerea din planul astral a unei entitati (moarte pt noi), in acest plan terestru (sau in alt plan), intr-un nou corp omenesc. Revenirea din planul in care sufletul este nemuritor, in acest plan in care moartea este aproape inevitabila. Sau, mai putem spune ca reincarnarea este trecerea de la un corp subtil la un corp fizic (pastrand corpul subtil), de la cunoastere nelimitata la cunoastere limitata, etc.

...Anyway I don`t belive in it :)

Posted

Lol legacy you're the man super tare :))

OFF: ms :lol:

ON: nicio yo nu cred in recarnare desi am zis ca cred ... mi-a schimabt cineva ideile de curand

Posted

Reincarnarea este defapt, reintoarcerea din planul astral a unei entitati (moarte pt noi), in acest plan terestru (sau in alt plan), intr-un nou corp omenesc. Revenirea din planul in care sufletul este nemuritor, in acest plan in care moartea este aproape inevitabila. Sau, mai putem spune ca reincarnarea este trecerea de la un corp subtil la un corp fizic (pastrand corpul subtil), de la cunoastere nelimitata la cunoastere limitata, etc.

...Anyway I don`t belive in it :)

nice...

does this mean that god is/was reincarnated in Hitler?, or maybe in Stalin?

Posted

Chestia e, ca de mult ori am sentimente de Deja Vu.

Trec pe langa niste chestii, si anumiti oameni in momentu ala la locu ala, si parca l`am mai vazut odata ! :| Dar nush unde. Vis or smth.

A mai avut careva vreodata sentimentu asta ?

Posted

Trec pe langa niste chestii, si anumiti oameni in momentu ala la locu ala, si parca l`am mai vazut odata ! :| Dar nush unde. Vis or smth.

Normal. :) Toti avem sentimente de genu asta, altfel te-am crede nebun. Exemple de genu 'parca am mai fost aici' , 'parca il stiu de undeva', 'parca mi s-a mai intamplat asta'. :nanana:

Posted

asa si yo sa mor yo .... vad niste scene in viatza reale ... de parca le-am mai vazut undeva ...

Posted

asa si yo sa mor yo .... vad niste scene in viatza reale ... de parca le-am mai vazut undeva ...

Si cum iti explici fenomenul? :D Ca a fost un vis? :) Si totusi, ceva se ascunde in spatele acestor intrebari.. :-? oare ce sa fie? :nanana:

Posted

Da . Mi se intampla destul de des . Odata eram cu un pireten si el s-a intalnit cu cineva , incepand astfel sa dialogheze , iar acea conversatie mi se parea foarte cunoscuta . Acesta este unul din lucrurile de acest gen intamplate . Mai am destule , dar nu voi incepe sa le povestesc pe toate , desi sunt momente scurte ...

Am votat DA cu argumentul de mai sus (x_x)

Posted

Nu sunt sigur dar i sa intamplat sa am sentimentul ca am mai fost in unele locuri care nam fost sau ca am ma cunoscut persoane care le cunosc pentru prima data.Nu vi sa intamplat niciodata sa visati un loc pe care nu la-ti mai vazut iar dupa o perioada de timp sa il vezi in realitate?Sau unele sunt unele lucruri pe care le stii da nu stii de unde naiba le stii.Eu cred ca te poti reincarna daca sa zicem Dumnezeu cand te judeca vede ca ai acelashi numar de fapte rele si bune astfel nestiind daca trebuie sa te trimita in rai sau iad iti da o noua shansa!O sa cred in reincarnare cand o so vad.

I belive in God.

Voted:NU

Posted

da am mai avut :blink:

parca am mai vazut scene din viata reala undeva :dooh:

voted: da

Posted

deseori.

votat da, dar nu datorita sentimentelor de deja vu :)

Posted

Nu cred in reincarnare, daca ar exista asa ceva de ce tot apar suflete noi avand in vedere ca populatia este mereu in crestere, de unde provin ?

Posted

As vrea sa cred ca exista pentru ca ma gandesc *(sa evit cacofonia) ca mor si apoi ce fac raman cu spiritul undeva in rai sau iad sau eu stiu unde..?? asa si ma plictisesc o vesnicie? e absurd...sunt ortodox dar am si alte idealuri..:)

Posted

doar ce am vazut un fiml de aroape 1 ora despre "viata dupa moarte" il puteti lua de pe net, jumate facut in romania jumate in alte tari nush pe unde:) in care arata intamplari adevarate si oameni care vorbesc despre moarte. Oameni care au murit adik intrasera in moarte clinica si se trezisera. Merita sa vedeti acel film cred k explica multe :| deci cred in rencarnare ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...