Frostwolf Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Au aparut subiecatele azi 15 ianuarie 2007ClickCe parere aveti?Prea multe variante.....100.....mi sa facut rau knd am vazut!
alecs Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 mda , nu sunt multe , dar măcar daca le publicau şi ei mai din timp , ca să avem şi noi timp să trecem prin toate , la fiecare materie , altfel sunt inutile
Azra'il Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 OMG ! Asta e bataie de joc cu cate 100 de variante :ceuameni:PS: Eu nu dau bacul! Dar tot mi se pare prea scurt timpul. Remember, bacul nu e doar ptr olimpici :right:
L!nuX Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Daca ati invata nu v-ati mai plange atat !Avand in vedere ca e IANUARIE si BAC-ul e prin IUNIE / IULIE ( nu mai stiu exact) zic ca aveti destul timp Hai spor la studiu !
THuG-Radu Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Bafta celor care dau bac`ul. Eu am trecut prin el, nu e mare lucru daca ai ceva bulan ! :D
L!nuX Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 opritiva cu replyuri de genul bafta la bac , pentru ca thadeul face o gramada de pagini si poate unii vor sa discute legat de acest subiect
BlackDevil Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 100/proba m-i se pare accesibil pt rezolvari ... daca vrei sa treci bine ai timp sa faci 1 subiect la fiecare materie pe zi ....poate pana la anu se scade la 75 :D
Atlasel Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 bft celor cu bacu.. eu mai am 2 ani.. :banana:
Smok3 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Mdea... anu asta dau bacu .... stresant totusi mi se pare scurt timpul adica cel putin pt. mine care pot sa spun sunt BOTA.Anyway ma gandesc sa iau ceva ore in particular ca altfel
robert03 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 NU mi se pare mult. Cei care ati dat examenul in anii trecuti, ati lucrat dupa n culegeri de modele, atentie modele, de teste. Acum in schimb, ceea ce e publicat se va regasii in examenul final. Acum la meditatii nu veti mai lucra dupa xyz culegeri, ci veti rezolva subiectele propuse pt examen; indiferent ca sunt la romana, matematica, etc.Daca te duci la examen "bata", adica n-ai facut nimic, nu poti sa promovezi, sau cel putin nu cu o nota medie. Nu s-a putut inainte, nu se va putea nici acum..
InGeLiTzA*LeA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aveti destul timp ... Daca ati invatat si voi ca oamenii normali de la inceperea anului, acum puteti face chiar si cate un test pe zi ...si nu e chiar asa greu ... eu sunt inca a 11 a ,dar totusi o duc de graza pt anul ce vine :crybaby: .. voi incerca sa fac inca de pe vara ceva teste din acestea :) (desi la noi e posibil sa se schime programa <_< ) .. merci de site :nanana:
Legacy Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 yo vruiam un topic de asta ...dar deschid inintea simularilor :lol: si cu capacitateaAs putea sa va ajut cu niste teste ... deoarece cineva din famile face teste pt bac ... fiind in comisie ... astp PM si vedem noi cum facem .... dar sa nu afle nimeni <_<
Smok3 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aveti destul timp ... Daca ati invatat si voi ca oamenii normali de la inceperea anului, acum puteti face chiar si cate un test pe zi ...si nu e chiar asa greu ... eu sunt inca a 11 a ,dar totusi o duc de graza pt anul ce vine crybaby2.gif .. voi incerca sa fac inca de pe vara ceva teste din acestea smile.gif (desi la noi e posibil sa se schime programa dry.gif ) .. merci de site nanana.gifCate un test pe zii ? asa si daca nu-l faci bine sau nu stii sa-l faci ? :dontknow:
MontBlank Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Avem timp....Romana: 100 varianteGeo / Ist: 100 variante200 variante ... hmmm .... cred ca in 5-6 ani le memorez papagalicesteSpaniola: scrisEng: oralSport : .... sport ....si Mate pentru admitere. Eu fiind la uman, trebuie sa invat matematica de real (adica 4 ani de mate real in cateva luni)Perfect !
ANdy5 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 soramea e a 12-a si am incercat sa le dwd si am vazut ca nu pot :-< nu se pot dwd cumva ? :(
Frostwolf Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 M-am uitat asa un pic prin ele si ma-m gandit ca la amte........le fac pe toate la meditatii.....Macar stiu ca am trecut prin ele.........La geografie pt cei care dau printre care si yo mi se pare super usor!!Dar faza e ca e chiar bataie de joc.......prea multe variante.
robert03 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 @ANdy5: Nu se pot downloda. Se poate salva fiecare subiect ca imagine (extensia png).
{JM}Alex Lifetaker Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wow...100 variante...presupun ca daca le inveti pe toate parcurgi intrega materie deci tot aia e
InGeLiTzA*LeA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cate un test pe zii ? asa si daca nu-l faci bine sau nu stii sa-l faci ? :dontknow:Pfff ... cred ca ai si tu pe cineva mai rasarit prin familie care sa te ajute, sau profesorul la scoala , sau, de ce nu, profesorul cu care faci pregatire...cineva tot se gaseste daca tu chiar vrei ;) ... si astfel te vei putea duce la bac sigur pe tine ca stii :P ...macar de trecere :lol: :cool2:
Lord of round table Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nu va mai cramponati de nr de subiecte.. incercati sa vedeti cam ce stil si ce cerinte abordeaza... si incet incet totul se rezolva.
Ahilosu Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 right....de parca nu ar fi subiectele asemanatoare...ca sunt 100 nu inseamna ca tre sa inveti 100 de opere.
challenge Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 cel mai lejer examen din viata :) depinde la ce liceu esti la cat am invatzat eu trebuia sa`l pic, dar nota arata altceva :P anyway bafta ol