Jump to content
Legacy

Ghost`s & U.F.O`s

Ghost`s & U.F.O`s  

47 members have voted

1. 1. cine va sperie mai mult? fantomele sau exTRaterestrii?

• GhOsT`s
      38
    • AlienS
      9

Recommended Posts

Posted

Pt cei care nu cred in ALien am un motiv care le va schimba parerea

http://www.fastwalkers.com/FF_Trailer.htm

Ce sa inteleg din ala ? niste imagini aratate prea repede incat sa intelegi ceva din ele !

Daca ar fi sa`mi fie frica, poate de fantome, pentru ca CIKA nu le poti atinge, ca`ti trece mana prin ele ! :)))

Ca pe alieni, hai sa zicem ca mai intra un pumn/bota/glontz in ei ! :D

Posted

Ce sa inteleg din ala ? niste imagini aratate prea repede incat sa intelegi ceva din ele !

Daca ar fi sa`mi fie frica, poate de fantome, pentru ca CIKA nu le poti atinge, ca`ti trece mana prin ele ! :)))

Ca pe alieni, hai sa zicem ca mai intra un pumn/bota/glontz in ei ! :D

Era un trailer care sa va sperie :D ... uitate la filmu Night Sky..True Events ;;) ...sau exista atatea materiale..dai google ... Aliens Video...gasesti sigur.

Daca ai credinta vei infrange fantomele. Use the Force :D

Dar ce faci dac vezi un Alien...incepi sa tragi cu glocku` in el? :blink: .. crezi ca sunt facuti din carton...

Posted

extraterestrii, desi nici de ei :|

Anihilosu Inima de Leu......daca o sa vezi un UFO & Ghost in viatza sa iti aduci aminte de mine...pt ca amand2 exista

PS: ii vei infrange cu pletele tale...

Posted
Fantomele ... nu stiu . Cred si nu cred . Extraterestri ... exista , dar , asa cum a scris cineva mai sus , nu sub forma Hoolywoodyana . Filmele cu extraterestrii reflecta frica omului de necunoscut . Acum ... si fantomele astea nu stiu daca sunt chiar asa transparente , cu o fata si corp , in rest nimic . Momentan , nu votez nimic :)
Posted

Eu am votat Fantome pentru ca de extraterestrii nu mi-e frica de cand s-a inventat bota de baseball si fuga aaa da si in cazul lor putem suna baietii iar fantomele nu pot face nimic decat sa te sperie

Posted

ThinK---Alines pot fii si fantome....avand tehnologie avansata se pot transforma invisibil :D si sa te atace pe la spate ca miselu..si sa iti dea o lama

PS: ma intreb ce se intampla cu Extraterestri care mor..ajung in iad? :blink:

Posted

ThinK---Alines pot fii si fantome....avand tehnologie avansata se pot transforma invisibil :D si sa te atace pe la spate ca miselu..si sa iti dea o lama

PS: ma intreb ce se intampla cu Extraterestri care mor..ajung in iad? :blink:

iti zic eu k se transforma in fantome....

Posted

Iar o dati in fantezii erotice.

Cum poate sa iti fie frica de ceva ce nu ai vazut niciodata?

Ba mai mult, "UFO's" nu inseamna neaparat extrateresti, martieni sau alti posibili locuitori ale altor planete. Unidentified Flying Object, ii spune si numele ca e un obiect de zbor identificat, nu se spune de cine nu e identificat si nici de ce.

UFO-urile pe care se mai trezeste cate unu sa le pomeneasca si sa trimita la televiziune tot felul de rahaturi ar putea fi pur si simplu niste avioane ale altor state(de obicei,dupa parerea mea, puteri mondiale precum rusia, america).

Fantoma e un alt mister pe care lumea inca nu l-a dibuit, de fapt nici religia nu e dibuita, nici existenta puterilor lui Iisus Hristos sau Invierea sa.

Spirite banuiesc ca exista, asa cum banuiesc, totusi, ca exista ceva deasupra noastra, chiar daca nu Dumnezeul din Biblie, tot e ceva, o influenta, niste energii.

Oamenii traiesc, gandesc, simt, deci ar fi si posibil ca si dupa moarte sa poata interactiona cu lumea. Propun sa va exprimati si voi parerile(doar cei peste 15 ani, va rog.. ca sunt satul de spam de rahat) de acum incolo despre acest fenomen(eu presupun ca e mai important ca OZNurile).

Posted

De acord cu Smok3 :D Daca intalnesc un extraterestru il bat de fuge mancand pamantu' :box:

Ma tem de fantome, desi inca n-am vazut una, am vazut doar documentare pe Discovery.Se zice ca fantomele sunt doar in imaginatia omului....who knows? :ph34r:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...