Jump to content
Lancelot

Pro sau contra?

Poc poc?;;)  

61 members have voted

1. 1. Ati fi de acord cu legalizarea portului de arme de foc?

• Hell Yes \:D/
      20
    • Nu.. Sunteti nebuni?
      41

Recommended Posts

Posted

la treaba cu politistii vorbiti in necunostinta de cauza.. iar cel care a sustinut ca el trece orice test psihologic fara probleme.. ii trasmit sa se trezeasca din vis :) e mult mai greu decat crede...

Problema mai mare o reprezinta soldatii care au pe maini arme de foc.. ei da..sunt inconstienti si majoritatea nu au un echilbru emotional stabil

Posted

Cum poti sa te aperi cu un pistol ? Omg, pistolul il folosesti daca esti agresor nu daca esti agresat.

Lancelot eu am trecut testul psihologic de la liceul de politie... Nu e foarte greu. Acum depinde si cat te duce capu ...

Posted

atunci cum imi explici si mie ca politistii nu impusca pe nimeni ?

ei duc o viata perfecta ?

offtopic : e slyboy nu slaboy ;)

Impusca, stimabile. De la colegi la neveste, soacre, socri, prieteni etc ... Gardienii publici o fac si mai des. Nu spun ca se intampla zilnic, dar se intampla.

Spuneau unii ca nu armele omoara oameni, ci oamenii. Partial corect. Oamenii isi omoara semenii si daca au o arma de foc la dispozitie o fac muuuuult mai usor. O miscare brusca a degetului pentru a ridica piedica, o strangere viguroasa a patului pistolului in cazul in care exista siguranta suplimentara, o zvacnire scurta a aratatorului si s-a dus glontul. Comod si rapid. Putem spune chiar curat, fata de varianta cu bata, toporul, fierastraul sau cutitul de injunghiat porci. Tentant, nu?

Armele de foc nu au ce cauta intr-o societate civilizata. Iar cei care poseda aceste arme in mod ilegal ar trebui inchisi pe viata. Asa le-ar mai trece cheful de pistoale si implicit s-ar rari si oamenii care considera ca e o idee buna sa ai o arma (legal) pentru ca oricand te poate agresa un derbedeu cu un pistol in mana. Nu ma refer la arme de tir sau vanatoare, desi aceste arme pot face un prapad imens comparativ cu un pistol.

Posted

noo tindem sa fim o societate civilizata, la asta se referea si Robert. Faptul ca acum suntem necivilizati nu inseamna decat ca legalizarea portului de arme ne va aduce intrun stadiu al "degradarii" si mai avansat.

Posted

NU,total contra !!!

Si asa se omoara cu topoare,cutite,sabii,etc mai arme ne trebe acuma,gandeste-te la copii astia ce merg la scoala si le mai pica cu tronc un prof sau un coleg,se ajunge ca in GTA and shit

Posted

Hell da comrade. Vedem cine ma opreste, eu cu un AK47. ;) Btw, beware am facut armata. :brushteeth:

Iti zic eu cine te opreste, Ghiba on drugs cu un par in mana ;;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...