Lancelot Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 E in discutie un amendament de lege.. ati fi de acord sa avem ceva gen USA cu protul de arme? Sau sunteti de acceasi parere cu mine ca romanii sunt mult prea iresponsabili incat sa li se mai dea si arme de foc pe mana?
Tzugui Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Sau sunteti de acceasi parere cu mine ca romanii sunt mult prea iresponsabili incat sa li se mai dea si arme de foc pe mana?same ideea!ar fi chiar culmea sa mai se legalizeze si chestia asta.Pentru asa ceva(daca tii sa ai neaparat arma la tine) exista examenul de port arma(dar in plus trebuie sa ai si o functie care sa-ti permita acest lucru,asa stiam eu)Un roman e destul de nebun si cu mainile goale...dar sa mai aiba si arme la el e chiar exagerareVoted contra!
M0rtix Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hell NO !! ar tine 3 ore buletinul de stiri de la ora 17
robert03 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Nu. S-a vazut ce se intampla cand se trage in plina strada cu un pistol cu aer comprimat, intr-o reglare de conturi. Oricum, nu armele ucid oameni, ci oamenii ucid oameni.
vudu Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hell NO !! ar tine 3 ore buletinul de stiri de la ora 17 eu cred ca ar face un post special numai pt asa ceva mai in gluma mai in serios cu timpul portul de arma va fi legal si la noi.atata timp cat il ti doar pt auto aparare nu vad care ar fi problema :whistle:
Kargoth. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nu...damn asta le mai trebuie la romani acuma...prea multi maniaci...
Guest dumi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ACTE NECESARE PENTRU ELIBERAREAPERMISULUI DE PORT- ARMĂPROCEDURA DE AUTORIZARE A PERSOANELOR FIZICEPENTRU PROCURARE, DEŢINERE, PORT ŞI FOLOSIREA ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR LETALEhttp://www.politiaromana.ro/acte_necesare_permis_arma.htm :read:Ati fi de acord cu legalizarea portului de arme de foc? - daca indeplinesc conditiile impuse de lege DA .
Ahilosu Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HELL NO. Cum e aiurea cu toti tiganii care fura pe strazi, cum ar fi sa aiba si arme..../:)
blk Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HELL NO. Cum e aiurea cu toti tiganii care fura pe strazi, cum ar fi sa aiba si arme..../:)crezi ca nu au?nu votez nimic pentru ca nu ma intereseaza..desi nu m-ar deranja sa am un deagle cand vin la 5 dimineata acasa pe o alee intunecata.."da shefu, stai sa scot portofelu` si iti dau toti banii.. POC headshot"
BlackDevil Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 eu as spune nu .... singurul lucru care s-ar intampla ar fi acela sa devenim ca si americanii ... cu copii teribilisti si sinucigasi cu arme prin scoli ... si gang wars
CrashOver Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hell Yes as fi de acord sa am pistol la mine si sa nu`mi zica nimeni nimic :D ...si daca ar fi sa ne impuscam ca americanii aia , oricum sa fim seriosi k te`ar durea mai rau daca ai fi injunghiat(yo am avut "norocul"sa fiu "taiat" si nu`i misto deloc...asa un glont nu`i mare prb )
luk Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hell NO , pai romanu cu arma e ca Godzzila :rofl1:
HellKobra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hell NO , pai romanu cu arma e ca Godzzila :rofl1: word
#spoitoru# Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 mi-ar place sa se legalizeze portul lor, dar nu sa se apuce 2 vecini sau pe strada sa traga unul dupa altul, sa fie folosit doar daca esti atacat de cineva :)
ReneGade Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Nu ...o sa abuzeze de ea... <_< Ar trebui sa ramane asa..numa oamenilor de afaceri si vipuri :D
Danny Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HELL NO. Cum e aiurea cu toti tiganii care fura pe strazi, cum ar fi sa aiba si arme..../:)Clar nu ..! Contra -_-Nu :)NUNU !subscriu :lol: