Jump to content
Cenzurat

Dedicații muzicale !

Recommended Posts

Posted (edited)

Cum mi-a placut teribil topicul de la JA , am zis ca nu ar strica nici aici un astfel de topic . Ideea este simpla uploadati melodiile voastre preferate si dedicatile : unui prieten bun , guildei , dusmanilor , sau altora . Cand vreti sa spuneti ceva despre o dedicatie al unui user incercati sa nu faceti spam cu doua trei cuvinte .
Eu am gusturi de muzica mai diferite , asa ca nu le voi posta , in schimb sper ca am facut o selectie buna cu ce am gasit prin calculator :

Green_Day_-_I_Fought_The_Law - pentru cei care au luat suspend (sau nu) si s-au luptat (se lupta) cu adminii .
good_charlotte-the_truth - pentru cei care cer adevarul in legatura cu diverse..
good_charlotte-we_believe - pentru cei care inca mai spera la o comunitate frumoasa
Manele sunt interzise.
Don_Baxter_-_O_sa_fie_bine - Pentru cei care au luat suspend , care au fost tradati , sau pedepsiti pe nedrept
- Pentru prieteni
- Pentru dusmani (daca sunt) si cei care imi vor capul

hello2.gif Music is the key hello2.gif

Am scos linkurile.

Edited by iTi
Posted

ma iubeste femeile pt elfe ? :rofl1:

gg cenzurat :clap:

2 dintre dedicatii sunt mai ... insa sunt sigur ca lumii ii plac melodiile :P (Capul la cer si I fought the law pt ca nu merge)

Posted

Eu fac dupa modelul JA , care merge fantastic . In plus se poate vedea numele melodiei in stanga-jos cand mouse-ul este peste link , si se poate pune langa link in caz ca uni au deja mp3-ul . Si nu toti au aceleasi melodii in pc , si nu e atat de greu sa uploadezi . Aici se vede diferenta dintre implicare/comunitate si spameri (lenea..) , exemplu : JA , unde este de minune .

ma iubeste femeile pt elfe ? rofl1.gif
:D
Guest Acidulata
Posted

Cautati Remi & Kewi (parca) - Imagination pt houseri

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...