KoBrA`19 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Majoritatea au ales iplay dar vati intrebat aveti toti acont pe iplay :> ?
Guest dwHighflyer Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 probabil multi dintre ei nu au cont ....dar obsesia de a face rost de o inv pe iplay.....ii face sa creada ca e cel mai bun tracker!!
Guest DeMoNsTrAtIoN Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 stiti careva daca se va mai face vreun eveniment deala de conturi gratis ????? PE IPLAY SAU FILEZONE ???
Guest iulihenry14 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Daca ar putea cineva sa imi dea o invitatie pe Czone sau Filezone .........ar putea primi 2$ pe telefon :DSunt serios ......stau la upload daca doriti screenuri cu ratia de pe Iplay ,TL si Revolution postez....
Guest muahdib77 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 cine imi poate da si mie un invite la iplay va rog frumos, johnny6500@gmail.com :beer:
Guest dwHighflyer Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 dupa mine cel mai bun e czone acolo is elite member......dar cel mai bine organizat mi se pare iplay (aici sunt extreme user)......iar filezone-ul e foarte accesibil......oftopic: am 4 inv pe torrentleech.org .....cine e interesat sa ma anuntze......dar vreau in schimb inv pe alte torrente in afara de czone ....iplay....filezone.....daca aveti pe filelist.org....e perfect....daca nu merge si un sharereactor.....ID: i3_highjumpergata fratzilor nu mai am invitatii pe nimic nu mai dati buzna
ATLANTIS Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Parca topicul era ,,cel mai bun tracker romanesc,, dar voi l-ati transformat intr-un topic de invitatii...deci..1. filezone.ro2. torrents.czone.ro3. torrentbits.ro4. iplay.ro -torrentleech.org nu e romanesc !..dar e un 0day bun !
Freak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 C-zone ! Prietenii stiu de ce ! Desi am cont si p TorrentBits & Demonoid ( aici nu-mi place deloc bleahhh )
Guest cryssy102000 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dau Invitaii pe filezone la schimb cu invitatii pe iplay sau czone. msg cryssy102000.pupici si Filezone rulez
Sephiroth Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 FileZone , dau invitatii pe fzone in schimbu invitatiilor pe iPlay sau Czone
ATLANTIS Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Aici se da cu parerea asupra celui mai bun tracker ROMANESC !!...pt. invitatii postati si voi aici: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...5472&st=300
Guest iedutzu Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 nene vreau si eu o invitatie sau un cont pe iPLAY plzz :pray: :pray: :pray: :pray: ... id: iedutzu_3
Guest AdU_EXTREMu Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cand vine vorba de un tracker din Romania, va dati seama ca nu este unul dintre cele mai bune tracker-uri internationale.Pentru noi,romanii ne ajung : FileZone,IPlay,CZone si Hertza.Parerea mea este ca IPlay-ul are putine fisiere,CZONE (nu am incercat,dar as dori) Hertza este pacat ca nu mai este din Romania,ci din Anglia iar FileZone-ul mi-se pare destul de bun.Oricum la viteza ramane IPlay "BOSS-ul". :right: Iar in Romania intre unii dintre noi se fac afaceri pe invitatii.TOPICUL ACESTA NU ESTE PENTRU INVITATII,daca doriti FACETI ALT TOPIC!
john™ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 acest topic nu este pt invitatii si schimb de invitatii aveti topic special pt asa cva...asta am postat eu sa vad care e al mai bun :D