Danny Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 iplay...foarte multe schimbari in ultima vreme apreciabile.
Guest mewho Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 decat pe craiovatracker am cont :( vreau si eu o invitatie pe filezone sau czone sau iplay sau ceva
focamica Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 am cont si pe iplay si pe sharereactor...share reactor owns
Guest Andretti Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Un tracker care a luat nastere de curand este http://www.rochelle-ltd.com/ . De saptamana viitoare va avea domeniu .ro si un server destul de puernic. Va fi singurul unde se vor organiza concursuri cu premii constand in echipamente IT. Va asteptam. Merita sa aruncati o privire.Nu mai bine la toata lumea !
sKiLL_™ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Un tracker care a luat nastere de curand este http://www.rochelle-ltd.com/ . De saptamana viitoare va avea domeniu .ro si un server destul de puernic. Va fi singurul unde se vor organiza concursuri cu premii constand in echipamente IT. Va asteptam. Merita sa aruncati o privire. Nu mai bine la toata lumea ! Minti! cum sa zici asa ceva ma? cum SINGURU CARE ORGANIZEAZA ETC ... bullsh !! uitate putin la filezone.ro sa vezi .. mda .. mi sa suspendat contu`
mad_eye Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Iplay si czone sunt de rahat ca nu merge sa-ti faci conturi pe ele.Mie imi place trackerul filezone.(www.filezone.ro).Daca poate sa-mi dea si mie cineva o invitatie Iplay o sa intru si pe ala!
Gandalf Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Iplay si czone sunt de rahat ca nu merge sa-ti faci conturi pe ele.Mie imi place trackerul filezone.(www.filezone.ro).Daca poate sa-mi dea si mie cineva o invitatie Iplay o sa intru si pe ala!daca nu ai cont nu inseamna k e de rahat ;)
Valek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dar si Filezone este beton. De curand mi-am facut cont.
Guest Andretti Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Minti! cum sa zici asa ceva ma? cum SINGURU CARE ORGANIZEAZA ETC ... bullsh !! uitate putin la filezone.ro sa vezi .. mda .. mi sa suspendat contu` Poate ma insel in legatura cu organizarea concursurilor. My bad! :( Daca este cineva capabil de rangul de uploader sau se pricepe la PhotoShop sau baze de date rog sa ma contacteze. YM ID: hollow_team
Guest cristy_no_1 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 care imi da shi mie cineva o invitatie pe IPLAY?pls
martafoy Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cont iplayahhh ... mi-am luat-o :) .Tu chiar nu te potolesti?!Macar esti la vreo facultate daca tot le faci reclama la ghid ?!Acum on-topic: pentru mine cel mai bun este ShareReactor.Totusi imi pare rau ca nu am putut face si eu rost de un cont pe Iplay...
Guest un1cOoL Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Am cont pe multe trackere romanesti si cele carre imi plac mult si care banuiesc eu ca sunt si cele mai bune ( in sensul ca au design placut, staff care se ocupa de site si releasuri noi, ... dar si mai vechi dar bune ) ar fi iPlay, filezone si... poate si czone
SeBi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nu-i da nimeni un ban celui cu reclama la acel site? ma dispera!in bv merge bine www.mazetorrent.net
SAddYkz Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 care ai o invitatie pe iplay send it la saddyk2003@yahoo.com plx :D
GonzZo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 iplay, rsr,arm,airbites.rsr-ul se misca neasteptat de bine.