Jump to content
Lancelot

Personajul care v-a influentat cel mai mult adolescenta

Recommended Posts

Posted

Exact asa este si in cazul meu. :right: Numai ca eu am ascultat Eminem si am fost innebunita de el de la o varsta mult mai frageda :D ...dar din fericire acum 2-3 ani am reusit sa'mi revin. Nu am nici un idol . Unicul meu exemplu sunt eu. Nu merita sa copiez pe nimeni ..in felul acesta ash trai viata altcuiva, de ce sa nu o traiesc eu pe a mea..diferita de a tuturor celorlalti...?! :kar: Fi unic, fi TU ! ;)

Pai cam din 99 s`a auzit de Eminem, de cand l`a lansat Dre. Sa nu`mi spui ca tu ascultai Eminem de cand a scos Infinite ! :)))

Right on inge, nice words ! :right: Total de acord ! :)

Ne potrivim :rofl1:

P.S. : Sry pt discutiile noastre din trecut }{ :D

Posted

Legacy . .. mai bine te abtii de la postat iar Age of Empire.. e un joc prea complex ptr tine

Nu te-a rugat nimeni sa postezi aici asa ca P@

Ok. WaR.

Acesta este un topic pe un forum. Sunt membru aol acestui forum iar slujba mea e sa postez...pot sa postez unde vreau ca de aia ai deschis topicu sa aflii parerea ta al altora...si yo fac parte din aceeia.

Jucam un AoE 2 ca pe vremuri?...sa nu ne bagam la 3...te tine si vedem cat de complex e jocul pt noi...pt cultura generala a ta 5 anii al rand jucam cel putin 1 data p zi 1-2 h de AoE 1,2 si add-onuri asa ca nu stii dc sunt in stare

Posted

Ok. WaR.

Acesta este un topic pe un forum. Sunt membru aol acestui forum iar slujba mea e sa postez...pot sa postez unde vreau ca de aia ai deschis topicu sa aflii parerea ta al altora...si yo fac parte din aceeia.

Jucam un AoE 2 ca pe vremuri?...sa nu ne bagam la 3...te tine si vedem cat de complex e jocul pt noi...pt cultura generala a ta 5 anii al rand jucam cel putin 1 data p zi 1-2 h de AoE 1,2 si add-onuri asa ca nu stii dc sunt in stare

copile tu sti sa citesti? Titlul acestui topic il descifrezi? scrie ceva de AOE aici? nu mai posta ...

Posted

Terminaţi cu cearta că nu ajungeţi niciunde şi până la urmă stricaţi topicul.

On topic :

"Idol" e impropriu spus,mai degrabă o persoană pentru care am un enorm respect şi pe care o consider un adevărat model este Tina Turner.

A avut tăria să ia totul de la capăt,într-un moment în care mulţi ar fi renunţat,nu mai avea nimic decât numele şi vocea şi a reuşit să realizeze lucruri cu care puţină lume se poate lăuda.

Putere,voinţă,pasiune,încredere în forţele proprii - asta e Tina.

Posted

nu am avut niciodata cu adevarat un "Idol", asta pana in 99 cand m-am "indragostit" la propriu de un personaj...ce-i drept dintr-un film...Qui-Gon Jinn, o personalitate puternica, bun simt, nonconformist, puternic, increzator in fortele proprii si nu in ultimul rand...o "caldura" a prieteniei pe care eu personal am simtit-o si o simt de fiecare data cand ii aud vocea.

Posted

nu am avut niciodata cu adevarat un "Idol", asta pana in 99 cand m-am "indragostit" la propriu de un personaj...ce-i drept dintr-un film...Qui-Gon Jinn, o personalitate puternica, bun simt, nonconformist, puternic, increzator in fortele proprii si nu in ultimul rand...o "caldura" a prieteniei pe care eu personal am simtit-o si o simt de fiecare data cand ii aud vocea.

Qui-Gon-Jinn ^_^

bine postat pot sa te intreb din ce film :D ? (mai facut curios)

scuze de offtopic....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...