[Anti-AntiSpam]black Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 tot nu mi-ai raspuns la intrebare faci niste acuzatii nefondate (la fel ca toate celelalte) si apoi o dai in diverse.. se uita deja lumea ciudat la tine la cum eviti intrebarea aia mai bine recunoaste ca ai gresit.. unde vezi bah cuvantul frica obsedatule??? am zis eu ca mi-e frica? am zis ca am simpatie fata de copilul meu nenascut. mi-e MILA ca va da de oameni ca voi! jesus! zi-mi unde am zis eu ca mi-e frica sa fac un copil si iti dau o bomboana.. nu-ti zic cu ce aroma. astept in continuare.. toate argumentele tale sunt la fel. argumentezi ce vrei tu, nu imi raspunzi mie niciodata. nu inteleg de ce as mai discuta cu tine cand deja e a 5-a oara cand te rog sa imi explici de ce m-ai acuzat de ceva fara sa ai vre-o dovada. so?
Lord^Kani Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 da`ti pe National Tv .. ca e invitat istetul ala care a propus scoaterea icoanelor din scoli!
[Anti-AntiSpam]black Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 daca aveam televizor la camin.. poate ma uitam :)
oldman Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 @oldman : Postezi cumva dupa acelasi IP ca si [antiblablabla] Black? Sau sunt pure coincidente aberationale?Arata-mi pozitia bugetara din bugetul M.E.C. unde este stipulata cumpararea de icoane !Alea sunt aduse de parinti, cumparate de comitetele de clasa, aduse de biserica din zona.Nu inteleg ce legatura are bugetul mec cu ce am scris eu :blink: Am zis eu ca sunt facute pe banii statului?Ps: Papusa sau amice (ca nu stiu care ti se potriveste din apelativele astea) masoara-ti tonul ca nu esti cu prietenii tai de la scara care poate-ti permit. Crezi ca folosind cuvinte elevate esti mai destept (destepta) decat noi restul care "aberam" ? Think harder :idea:
[Anti-AntiSpam]black Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nu inteleg ce legatura are bugetul mec cu ce am scris eu :blink: Am zis eu ca sunt facute pe banii statului? Ps: Papusa sau amice (ca nu stiu care ti se potriveste din apelativele astea) masoara-ti tonul ca nu esti cu prietenii tai de la scara care poate-ti permit. Crezi ca folosind cuvinte elevate esti mai destept (destepta) decat noi restul care "aberam" ? Think harder :idea: iti recomand cu caldura sa nu il bagi in seama.. traieste in lumea lui perfecta. acolo cine nu e de acord cu el inseamna ca abereaza. ah da. si sunt toti aceeasi persoana cu acelasi IP si in lumea lui nu e nevoit sa raspunda la intrebari unde vezi bah cuvantul frica obsedatule??? am zis eu ca mi-e frica? am zis ca am simpatie fata de copilul meu nenascut. mi-e MILA ca va da de oameni ca voi! jesus! zi-mi unde am zis eu ca mi-e frica sa fac un copil si iti dau o bomboana.. nu-ti zic cu ce aroma. doar a 6-ea oara cand te intreb
Teddy[MG] Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 nu am stat sa va citesc cearta , dar va intreb..ce au icoanele in scoli..te stimulraza la teste :D
[Anti-AntiSpam]black Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ' date='Nov 28 2006, 21:39' post='1562876']nu am stat sa va citesc ceartanu asa te introduci intr-o discutie ..dar va intreb..ce au icoanele in scoli..te stimulraza la teste :Ddaca ne intrebi de ce nu pui si un semn de intrebare? ca nu te inteleg deloc..
Thora! Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cine vrea circ pe tema asta... De la 22:00 la 00:00Gigi Becali vs. domn' profesor Moise La "Nasul" pe B1TVGigi Becali l-a adus si pe Stoenescu cu el :D . Oricum domn' profesor nu a rezistat mult si a taiat-o din emisiune. Luptator domnle :D .
Lord^Kani Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cine vrea circ pe tema asta... De la 22:00 la 00:00Gigi Becali vs. domn' profesor Moise La "Nasul" pe B1TVGigi Becali l-a adus si pe Stoenescu cu el :D . Oricum domn' profesor nu a rezistat mult si a taiat-o din emisiune. Luptator domnle :D . in seara asta? ce aiurea..offf..eu la ce ma uit?La Becali sau la meciul lu` Rapid? :(pana la urma cred ca ma uit la Nasu ca se anunta o emisiune incendiara..
andypopa Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 ' date='Nov 28 2006, 21:39' post='1562876']nu am stat sa va citesc cearta , dar va intreb..ce au icoanele in scoli..te stimulraza la teste :DAu un colorit extraordinar care stimuleaza creierul, nu?Nu.Cine vrea circ pe tema asta... De la 22:00 la 00:00Gigi Becali vs. domn' profesor Moise La "Nasul" pe B1TVGigi Becali l-a adus si pe Stoenescu cu el :D . Oricum domn' profesor nu a rezistat mult si a taiat-o din emisiune. Luptator domnle :D .Merci... this is going to be fun, evident, Becali o sa-l masacreze pe dl. Moise, mostly cu argumente tampite ce-i drept, dar o sa vorbeasca foarte tare si o sa-l sperie pe tip.
Azra'il Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Eu as vrea sa ramana. Personal, nu ma deranajaza deloc, dimpotriva. Am facut un "sondaj" in liceu si nimeni nu a vrut sa fie scoase icoanele din clase. PS: Nu va ganditi k dak le scot, tocilarele de la mine din clasa nu mai au la ce sa se roage inainte de lucrari ? :rofl1: :ceuameni:
andypopa Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Am vizionat emisiunea, n-am fost impresionat de nesimtirea lui Becali, domnul Moise a plecat din primele minute, si nu a fost nimeni care sa imi sustina pertitent si agresiv punctele de vedere. O doamna din public a incercat. dar cu Becali ce sa discuti. "E conspiratie, domnul Moise si toti astia sunt platiti sa zica tampeniile astea", niste argumente atat de penibile si de batjocoritoare exact cum mi-am dat seama.Cum am zis si mai sus, domnul Moise NU a fost in stare sa sustina punctul de vedere.Cat despre ce s-a discutat, as dori sa dau cateva argumente.Este o problema a identitatii nationale.Crucea ortodoxa din ciocul vulturului reprezinta majoritatea crestin-ortodoxa din Romania.Copiilor ortodocsi sa li se spuna ca icoanele reprezinta religia lor, copiilor non-crestini sa li se spuna ca reprezinta niste tablouri.Stai asa, eu nu vreau sa zic copilului meu nimic, pentru ca daca el aude de la mine "alea sunt doar niste tablouri", si altceva de la ora de religie... este foarte posibil ca el sa-si piarda increderea in mine, luand de bun tot ce aude la ora respectiva.O sa revin daca imi mai aduc aminte aspecte discutate...
[Anti-AntiSpam]black Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 andy nu inteleg de ce iti bati capul..pana la urma o sa scapi si tu de scoala.in romania te-ai gandit sa schimbi ceva? la romani?!
andypopa Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Imi place sa ma cert... cand am dreptate, desigur. :)Si... da, in Romania. Poate nu suntem chiar asa de tampiti. Poate o sa fim primii ne-tampiti, sau de-tampiti.:)
Stargate Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 1. Catolicii NU AU ICOANE, au statui; 2. Desi romanii, romanii-moldoveni, ucrainienii si rusii formeaza o comunitate ortodoxa de luat in seama la Roma, nu cred ca vor cere vreodata daramarea statuilor de la Vatican pentru ca se simt discriminati; 3. In caz ca nu te-ai prins, ia gandeste-te putin de ce nationalitate poate fi domnul Moise (ai o singura incercare); 4. Mi se pare o mare aberatie chestia asta cu "political-correctness" in care majoritatea sa se supuna minoritatii de dragul "discriminarii pozitive"; 5. Pe tine te deranjeaza faptul, ca in mod public, in Constanta exsita o gramada de moschei? @{JM}Alex Lifetaker : este mai mult decat religie, este vorba de chestii care tin de romanism. Eu zic sa daramam si bisericile si eventual manastirile din Moldova pentru ca sunt la vedere si sunt publice. Nu mai poti sa iesi pe strada ca hop! iote o biserica. Bine zis Thora. Antispam - nimeni nu te tine sa renunti la religia cu care ai fost botezat. Nimeni nu te obliga sa respecti cele 10 porunci, nimeni nu te forteaza sa dai de pomana sarmanilor...etc. Windows? hehe cumpara un Apple si deja duci o cruciada satanista !
blk Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Bine zis Thora. Antispam - nimeni nu te tine sa renunti la religia cu care ai fost botezat. Nimeni nu te obliga sa respecti cele 10 porunci, nimeni nu te forteaza sa dai de pomana sarmanilor...etc. Windows? hehe cumpara un Apple si deja duci o cruciada satanista ! nu inteleg de ce te iei de ce ziceam eu.. eu vorbeam cu thora.. vad ca tu esti oricum departe de a intelege ce am zis eu. cat despre windows.. ii pusesem o intrebare lui thora care se dovedise a fi anti-monopolul creeat de microsoft. am intrebat de ce nu e si impotriva monopolului creeat de crestinism. intrebare ramasa fara raspuns de altfel..
Comisarul Moldovan Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 nu inteleg de ce te iei de ce ziceam eu.. eu vorbeam cu thora.. vad ca tu esti oricum departe de a intelege ce am zis eu.cat despre windows.. ii pusesem o intrebare lui thora care se dovedise a fi anti-monopolul creeat de microsoft. am intrebat de ce nu e si impotriva monopolului creeat de crestinism. intrebare ramasa fara raspuns de altfel.. e clar..ca monopolul..indiferent de tipul sub care se prezinta...este un lucru rau...ofere prea multa putere celui care il detine..si prea putine variante(de fapt app nici una) celui care trebuie sa aleaga... acuma as vrea sa imi spui..in ce sens consideri ca,crestinsimul detine un monopol?
blk Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 acuma as vrea sa imi spui..in ce sens consideri ca,crestinsimul detine un monopol?Pai nu a spus thora ca majoritatea popultatie e crestina? => crestinismul detine un monopol asupra credintelor din romania si incearca sa pastreze chestia asta prin - biserici noi in inimia bucurestiului- preoti care fac campanie la metrou- icoane in scoliFace lucrurile astea tocmai pentru ca poate. Pentru ca e o majoritate.Ah da. Era un top 10 in EVZ anul trecut.. cele mai influente persoane din romania. preafericitul nostru era pe locul 10.. deci e up-there baiatu. Ca sa nu mai zic ca e suspectat ca a lucrat cu securitatea.. spre deosebire de Ioan Sabau (stiti cine e daca cititi EVZ). Nu pot sa va dau link despre el pentru ca nu e destul de faimos dar e destul sa zic ca a fost intemnitat sub trei dictaturi pentru ca nu era de acord cu comunismul.A fost inchis sub Carol al II-lea, arestat la domiciliu de Antonescu si intemnitat de comunisti timp de 6 ani la Aiud. ASTA da om cu caracter si principii.
andypopa Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 O dezbatere IN SFARSIT civilizata este ACUM pe TVR1, thanks silversky de o mie de ori.Dl. Moise (YEAH! YEAH!), Patapievici (YEAH! YEAH!), Cristian Gava (some young chap), that priest guy care a aparut pe realitatea si multi altii, nu va mai zic altceva.
BlackDevil Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 cu ... fara e cam tot aia ....mie mi se pare ca asta a fost mai mult o scuza care au invocat-o anumiti profesori pt faptul ca nu stiau sa atraga atentia elevuli/ sa predea unei clase intregi
never Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Am vizionat emisiunea, n-am fost impresionat de nesimtirea lui Becali, domnul Moise a plecat din primele minute, si nu a fost nimeni care sa imi sustina pertitent si agresiv punctele de vedere. O doamna din public a incercat. dar cu Becali ce sa discuti. "E conspiratie, domnul Moise si toti astia sunt platiti sa zica tampeniile astea", niste argumente atat de penibile si de batjocoritoare exact cum mi-am dat seama.becali e un taran emancipat... nu ai ce discuta cu el... el nu stie sa scoata un radical dintr-un patrat perfect...tin minte si acum la o dezbatere pe tvr pt candidatura la preedintie cum becali chamat sa spuna ceva despre el si studiile lui, a spus ca a facut "nush ce profesionala" si apoi sa impotmolit... pe urma a inceput sa spuna ca "promit daca o sa ajung presedinte oi face romania o tara stralucita si sfanta ca luna de pe cer..." ( nu tin minte exat citatul da' era ceva asemanator"