[Anti-AntiSpam]black Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 sidap Biack, astea au fost discutiile "placute" de dinainte sa intervin eu... prea bine va simteati voi aprobandu-va recoproc ca sunteti mai buni, si mai frumosi, si mai buni bucatari, deja incepea sa fie un topic de "periere" a barbatului... asa ca nu ma lua cu din astea ca nu tine... Am spus ce am spus pentru ca am fost provocata. Daca sunt prea vehementa, imi pare rau daca ranesc firile sensibile si firave ale bietilor masculi...tot ce pot sa spun e ca daca ii raspunzi unui prost cu aceeasi moneda ghici ce devi..daca nu iti convin parerile mele (moderate cat de cat) atunci eu ma retrag si te las sa vorbesti cu genii aia..
Edelweiss Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Si dc toate acestea? Deoarece tuturor celor de mai sus le lispeste o vaga urma de educatie civica... sunt crescute in legea pumnului si da in cazurile alea barbatul iese tot timpul invingator la un duelDar oare ne putem lauda noi cu asta?PS ptr cei care cred ca pot raspunde Oare ce e in mintea unei fete? ( Nu ma refer la Mel Gibson )in mintea unei fete e o dezordine mai mare decat in geanta ei :)am aflat azi la o discutie despre Romania deviata intr-o discutie sexista inca un domeniu la care barbatul iese invingator... si anume al sinuciderilor :D conform statisticilor, in lume se sinucide cate o persoana la fiecare 30 de secunde. o femeie moarta la 4 barbati morti in urma sinuciderii. si totusi, de 3 ori mai multe femei INCEARCA sa se sinucida. rezulta inca un domeniu la care barbatii sunt mai buni decat femeile. congrats :nanana: eu zic ca mai bine va intalniti voi asa pe perechi... Edel-BlackDevilsi va incercati puterile in ce doriti voi... da sa nu se lase cu inmultirea speciei... ca ne suparam si nu va mai credem posturile astea inversunate unii contra celorlalti...eu vs blackdevil?:) lol :) ne intelegem destul de bine incat sa nu iasa nici cu crize de personalitate, nici cu inmultirea speciei. in plus, chiar s-ar putea sa ne intalnim in curand. poate o intalnire cu [prospam]black ar putea fi pusa sub semnul intrebarii :P
[Anti-AntiSpam]black Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 am aflat azi la o discutie despre Romania deviata intr-o discutie sexista inca un domeniu la care barbatul iese invingator... si anume al sinuciderilor :D conform statisticilor, in lume se sinucide cate o persoana la fiecare 30 de secunde. o femeie moarta la 4 barbati morti in urma sinuciderii. si totusi, de 3 ori mai multe femei INCEARCA sa se sinucida. rezulta inca un domeniu la care barbatii sunt mai buni decat femeile. congrats :nanana: asta e din George Carlin - Life is worth loosing.. misto faza oricum.. la asta chiar suntem mai buni. poate reflegta gramul de superficialitate al femeii.. poate vrea doar sa atraga atentia si nu sa se sinucida cu adevarat
Guest ELIXIA of LOVE Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 tomberon fara dinti ...majoritatea femeilor inteligente arata exact asa..no offence.. ..come on ;) ..femeile inteligente sunt tocmai prin asta frumoase,atragatoare si sexy..cel putin eu asa sunt:P
Guest ELIXIA of LOVE Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ..oricum o femeie nu va fi la egalitate cu un barbat pt ca orgoliul din noi nu perminte asta .. mdea..de fapt consider k femeia a intrecut barbatul din multe puncte de vedere..no offence,asta cred eu.. :dance: ..cel mai important lucru: fara femeie nu ati exista voi,barbatii..insa intr-adevar nici fara voi nu am exista noi..in concluzie,in toate trebuie sa existe o balanta..ne asemanam prin faptul k suntem oameni,in principal :right:
Deian69 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 .. mdea..de fapt consider k femeia a intrecut barbatul din multe puncte de vedere..no offence,asta cred eu.. :dance: . vrem exemple concrete........ in ce .......DIRECT FARA DISCUTII FEMAIA A INTRECUT BARBATUL IN : 1 aia 2 aia 3 aia 4 aia 5 aia n toate
Guest dobrinescul Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 .. mdea..de fapt consider k femeia a intrecut barbatul din multe puncte de vedere..no offence,asta cred eu.. :dance: ..cel mai important lucru: fara femeie nu ati exista voi,barbatii..insa intr-adevar nici fara voi nu am exista noi..in concluzie,in toate trebuie sa existe o balanta..ne asemanam prin faptul k suntem oameni,in principal :right: word :D Daca n-ar fii femeia, am fi cu toti gay :rofl1:
Edelweiss Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 misto faza oricum.. la asta chiar suntem mai buni. poate reflegta gramul de superficialitate al femeii.. poate vrea doar sa atraga atentia si nu sa se sinucida cu adevarat nu e superficialitate, e putere interioara . sufera, intreaga lume pe care si-a construit-o se darama, si totusi intelege pana la urma ca totul poate fi construit din nou, cu multa rabdare si ambitie. are o capacitate de acceptare mai mare decat barbatul. cand incerci sa te sinucizi nu vrei sa atragi atentia, e un gest mult prea extrem pentru asa ceva. femeile inteligente sunt tocmai prin asta frumoase,atragatoare si sexy..cel putin eu asa sunt:P ne asemanam prin faptul k suntem oameni,in principal :right: briliant :right: :P si totusi, doar atat?:) asa si vaca si boul se aseamana prin faptul ca sunt animale... si apelative folosite pentru a descrie anumiti... oameni. hai sa fim obiectivi totusi... o femeie nu e frumoasa pentru ca e inteligenta si nici inteligenta pentru ca e frumoasa. sunt frumoasele, sunt inteligentele, sunt simpaticele, sunt cele care stiu sa gateasca :P si sunt norocoasele, care au toate caracteristicile enumerate mai sus. daca la barbati frumusetea e subiectiva si ajunge ca un barbat sa fie putin mai frumos ca dracul, despre femei se poate spune aproape fara nici un dubiu daca arata bine sau nu.
Comisarul Moldovan Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 hai sa fim obiectivi totusi... o femeie nu e frumoasa pentru ca e inteligenta si nici inteligenta pentru ca e frumoasa. sunt frumoasele, sunt inteligentele, sunt simpaticele, sunt cele care stiu sa gateasca :P si sunt norocoasele, care au toate caracteristicile enumerate mai sus. daca la barbati frumusetea e subiectiva si ajunge ca un barbat sa fie putin mai frumos ca dracul, despre femei se poate spune aproape fara nici un dubiu daca arata bine sau nu. eu sincer..nu as putea sa stau cu o fata superba..dar pe care nu prea o duce capul..prefer o fata normala...dar inteligenta...si atunci...prin inteligenta ei..stie sa se faca iubita...si pt mine va fi intotdeuna ce`a mai frumoasa.. nu uita : frumusetea sta in ochii privitorului
blk Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nu tot ceea ce e frumos e si bun dar ce e bun va fi intodeauna frumos.Parerea mea e ca majoritatea fetelor / femeilor frumoase sunt niste scorpii. Din cauza impresiilor pe care le au, din cauza anturajelor in care se invart etc.Si trebuie facuta diferenta dintre "fomei bune" si femei frumoase. Bunaciunea moare cu varsta, frumusetea sta in caracter si traieste mereu.
#spoitoru# Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Bunaciunea moare cu varsta, frumusetea sta in caracter si traieste mereu.mare dreptate ai :right:
Edelweiss Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nu tot ceea ce e frumos e si bun dar ce e bun va fi intodeauna frumos.Parerea mea e ca majoritatea fetelor / femeilor frumoase sunt niste scorpii. Din cauza impresiilor pe care le au, din cauza anturajelor in care se invart etc.Si trebuie facuta diferenta dintre "fomei bune" si femei frumoase. Bunaciunea moare cu varsta, frumusetea sta in caracter si traieste mereu.parerea mea e ca n-ai cunoscut destule fete/femei si te-ai multumit sa generealizezi cu ce-ai vazut prin cluburi, discoteci si masini de lux. si o alta parere de-a mea e ca tu nu stii sa faci diferenta intre femei bune si femei frumoase fizic, ca despre asta vorbeam mai sus. "bunaciunea" moare intr-adevar cu varsta, in general se transforma in "uraciune" din cauza machiajului excesiv din tinerete, a curelor de slabire fortate cu pastile, a pieii patate de solar etc... frumusetea fizica nu tine de siliconul din sani, nici de picioare de gazela continuate cu tocuri de 12 cm, nici de un fund rotund sustinut de blugii gata sa pocneasca, nici de o privire galesa cu lentile de contact in spatele unor gene false, nici de un par vopsit pe rand in toate culorile curcubeului de dragul diversiunii... frumusetea (din nou, fizica) consta, dupa umila mea parere, intr-o imbinare perfecta a trasaturilor fizice, astfel incat ochiul observatorului sa o placa si atunci cand se trezeste dimineata, si atunci cand merge la scoala/lucru, si in haine si papuci de casa, si cand iese seara in oras, si cand ii zambeste sincera si fericita. crede-ma, am vazut femei trecute de 50 de ani foarte frumoase, peste care anii si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv. continui sa sustin ca adevarata frumusete la o femeie nu e relativa. de fapt, e valabil si la barbati.pot spune clar daca un barbat e frumos sau nu, insa, evident, asta nu e un criteriu determinant in hotararea mea de a-l place sau nu. nu am incercat sa interpun frumusetea inteligentei sau invers, am spus doar ca sunt 2 lucruri diferite. si acum, daca prietenele voastre nu sunt frumoase, nu e nevoie sa-mi sariti mie in cap si sa-mi explicati ca beauty is in the eye of the beer holder, adica beholder... sunt convinsa ca au o gramada de alte calitati :P (just kidding, nu m-am putut abtine) daca va consoleaza cu ceva, nici prietenul meu nu e frumos :)
Comisarul Moldovan Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 continui sa sustin ca adevarata frumusete la o femeie nu e relativa. din nou ma vad nevoit sa te contrazic...frumusetea e relativa pt ca ea sta in ochii privitorului...pana la urma fiecare barbat considera o femeie frumoasa dupa standardele lui...totul e relativ in viata si tine de circumstantele in care se petrece...
blk Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 parerea mea e ca n-ai cunoscut destule fete/femei si te-ai multumit sa generealizezi cu ce-ai vazut prin cluburi, discoteci si masini de lux. si o alta parere de-a mea e ca tu nu stii sa faci diferenta intre femei bune si femei frumoase fizic, ca despre asta vorbeam mai sus. "bunaciunea" moare intr-adevar cu varsta, in general se transforma in "uraciune" din cauza machiajului excesiv din tinerete, a curelor de slabire fortate cu pastile, a pieii patate de solar etc... frumusetea fizica nu tine de siliconul din sani, nici de picioare de gazela continuate cu tocuri de 12 cm, nici de un fund rotund sustinut de blugii gata sa pocneasca, nici de o privire galesa cu lentile de contact in spatele unor gene false, nici de un par vopsit pe rand in toate culorile curcubeului de dragul diversiunii... frumusetea (din nou, fizica) consta, dupa umila mea parere, intr-o imbinare perfecta a trasaturilor fizice, astfel incat ochiul observatorului sa o placa si atunci cand se trezeste dimineata, si atunci cand merge la scoala/lucru, si in haine si papuci de casa, si cand iese seara in oras, si cand ii zambeste sincera si fericita. crede-ma, am vazut femei trecute de 50 de ani foarte frumoase, peste care anii si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv. continui sa sustin ca adevarata frumusete la o femeie nu e relativa. de fapt, e valabil si la barbati.pot spune clar daca un barbat e frumos sau nu, insa, evident, asta nu e un criteriu determinant in hotararea mea de a-l place sau nu. nu am incercat sa interpun frumusetea inteligentei sau invers, am spus doar ca sunt 2 lucruri diferite. si acum, daca prietenele voastre nu sunt frumoase, nu e nevoie sa-mi sariti mie in cap si sa-mi explicati ca beauty is in the eye of the beer holder, adica beholder... sunt convinsa ca au o gramada de alte calitati :P (just kidding, nu m-am putut abtine) daca va consoleaza cu ceva, nici prietenul meu nu e frumos :)deci eu am zis ca frumusetea tine de caracter.. si tu zicifrumusetea fizica nu tine de siliconul din sani, nici de picioare de gazela continuate cu tocuri de 12 cm, nici de un fund rotund sustinut de blugii gata sa pocneasca, nici de o privire galesa cu lentile de contact in spatele unor gene false, nici de un par vopsit pe rand in toate culorile curcubeului de dragul diversiunii...cand am zis eu asa ceva?eu nu stiu ce inseamna frumusetea? eu am cunoscut prea multe fete prin discoteci?explica-mi te rog babeste cum au mers rotitele in capul tau cand ai ajuns de la postul meu la ideea asta ca eu CLAR nu inteleg.ce vrei tu sa zici despre frumusete a mai fost spus. frumusetea este reprezentata de simetrie si proportionalitate. tin sa te anunt ca asta e un mod foarte superficial de a privi problema.raman la ideea mea ca doar personalitatea si caracterul unui om pot fi cu adevarat frumoase. exteriorul poate fi doar caracterizat ca "simetric si proportionat". cuvantul "frumos" inseamna mult mai mult decat ce ai descris tu acolo.
Lancelot Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Hmm noi nu traim don consolari marunte . Noi suntem frumosi..Voi faceti tpologia formei fara fond :)Frumusetea are o groaza de coordonate.. iar Tropicul Capricornului e punctul de referinta :PFiecare are propira imagine despre frumusete. Propria proiectie a Fetei Morgana..Nu trebuie sa descoperim toti America dar cu siguranta ne prinde bine sa stim ca nu traim din iluzii
Ayana Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Uhm... nici eu nu sunt o femeie extraordinar de frumoasa... dar totusi sunt placuta... eu cred ca exista acel "ceva" care intervine... nici personalitatea nu ma ajuta pt ca am nici cea mai vaga intentie de a fi o persoana maleabila sau placuta... si totusi nu am probleme in a fi invitata in oras... eu cred ca fiecare are "acel ceva" imperceptibil...cat despre frumusetea masculina, e cam la fel, am intalnit barbati despre care se zicea ca nu arata.. nicicum, dar in ochii mei erau extraordinar de frumosi... poate si pentru ca pe interior erau niste oameni de milioane... in fine... totusi nu ar trebui sa o dam in extreme..si exteriorul conteaza, chiar mult, mai ales a inceput....
Edelweiss Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Parerea mea e ca majoritatea fetelor / femeilor frumoase sunt niste scorpii. Din cauza impresiilor pe care le au, din cauza anturajelor in care se invart etc.eu nu stiu ce inseamna frumusetea? eu am cunoscut prea multe fete prin discoteci?explica-mi te rog babeste cum au mers rotitele in capul tau cand ai ajuns de la postul meu la ideea asta ca eu CLAR nu inteleg.ce vrei tu sa zici despre frumusete a mai fost spus. frumusetea este reprezentata de simetrie si proportionalitate. tin sa te anunt ca asta e un mod foarte superficial de a privi problema.raman la ideea mea ca doar personalitatea si caracterul unui om pot fi cu adevarat frumoase. exteriorul poate fi doar caracterizat ca "simetric si proportionat". cuvantul "frumos" inseamna mult mai mult decat ce ai descris tu acolo.deductia mea, babeste, cred ca e vizibila din cuvintele tale. "impresiile pe care le au, anturajele in care se invart"... ti-am spus doar ca astea sunt femeile bune de discoteci, nu neaparat generalizarea femeilor frumoase. nu e deloc obligatoriu ca frumusetea si modestia sa fie antonime. pentru ca am cunoscut destule femei frumoase si modeste, doua dintre ele imi sunt prietene apropiate. nu am spus ca nu stii ce e frumusetea, ca si concept, doar toti traim pentru diverse reprezentari ale ei la orice pas in viata. ar fi stupid din partea mea sa afirm ca orice om nu e in stare sa defineasca, cel putin inconstient, frumusetea. si ai incredere, am stat destul sa analizez coordonatele frumusetii pentru a nu fi atat de superficiala pe cat incerci tu sa ma faci sa par.si, inca o data, pt a 3-a oara sau a cata, din mom ce era vorba despre frumusete fizica, am vorbit despre frumusete fizica. un exemplu stupid: daca frumusetea fizica ar fi subiectiva, si nu obiectiva, concursurile de miss nu ar mai fi existat demult. daca era vorba despre frumusetea caracterului, care de multe ori din cauza subiectivitatii sporeste frumusetea fizica sau dimpotriva, o diminueaza/vulgarizeaza, as fi spus total alte lucruri. sunt prima care sunt de acord ca acest gen de frumusete e esential in relatiile interumane, nu cea fizica.hmm, l-ai pus pe squall la semnatura, macar stii sa apreciezi un joc frumos :P Uhm... nici eu nu sunt o femeie extraordinar de frumoasa... dar totusi sunt placuta... eu cred ca exista acel "ceva" care intervine... nici personalitatea nu ma ajuta pt ca am nici cea mai vaga intentie de a fi o persoana maleabila sau placuta... si totusi nu am probleme in a fi invitata in oras... eu cred ca fiecare are "acel ceva" imperceptibil...aici subscriu. ca fetita, pot spune chiar ca am fost destul de uratica si stiu ce inseamna mistourile la adresa unor lucruri pe care nu le poti schimba pentru ca asa ti-au fost date. nu ma subestimez, nu ma supraestimez, sunt acum o persoana placuta din pdv fizic, nici frumoasa, nici urata, stiu sa recunosc o fata mai frumoasa decat mine pe strada, stiu sa recunosc una mai putin frumoasa. fara nici un fel de invidie sau suparare. despre asta era vorba... ca altfel, daca ar fi vorba de caracter cand vorbim de frumusete, as fi participat si eu demult la miss univers :P (...si astfel vor incepe criticile la adresa caracterului meu... rog abtinere)tocmai mi-au venit in minte cuvintele prietenului meu, pe cand stateam asta vara la o terasa: "mi-e rusine sa recunosc, dar eu nu as putea sa stau doar eu la masa cu o fata urata, oricat de bine am comunica. m-as gandi ca lumea care ar trece pe langa mine ar crede ca suntem impreuna..." trist, dar adevarat. nu e vorba de superficialitate, e vorba de sinceritate. si probabil de un defect de-al lui.
Comisarul Moldovan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 tocmai mi-au venit in minte cuvintele prietenului meu, pe cand stateam asta vara la o terasa: "mi-e rusine sa recunosc, dar eu nu as putea sa stau doar eu la masa cu o fata urata, oricat de bine am comunica. m-as gandi ca lumea care ar trece pe langa mine ar crede ca suntem impreuna..." trist, dar adevarat. nu e vorba de superficialitate, e vorba de sinceritate. si probabil de un defect de-al lui. defineste`mi si mie "uratenia" la o fata...ti`am mai zis in reply`urile de mai sus..ca totul sta in ochii privitorului...nu exista standarde care se aplica la toata lumea..nu exista pareri unanime...frumusetea e in sufletul unei persoane...si crede`ma ca stiu asta bine..am incrcat de "n" ori sa construiesc ceva alaturi de o fata superba..si n`am reusit niciodata..fara sa fiu modest...daca as fi vrut as fi vorbit cu cele mai frumoase fete din oras...pt ca nu`s urat deloc..arat bine si stiu sa vorbesc...dar dupa cateva incercari..am ajuns la concluzia ca nu merita..degeaba e frumoasa..daca e prostuta..si nu se gandeste decat la bani si p***(tre sa recunoasteti si voi -fetele- ca rar gasesti o fata superba care sa aprecieze altceva in afara de bani si sa nu aiba impresii)...asa ca mi`am ales o fata "normala"...dar care in ochii mei e cea mai frumoasa..si cu care vb de un an jumate..si m`a facut mai fericit decat m`au facut toate "miss`urile" din lume)
[Anti-AntiSpam]black Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 tocmai mi-au venit in minte cuvintele prietenului meu, pe cand stateam asta vara la o terasa: "mi-e rusine sa recunosc, dar eu nu as putea sa stau doar eu la masa cu o fata urata, oricat de bine am comunica. m-as gandi ca lumea care ar trece pe langa mine ar crede ca suntem impreuna..." trist, dar adevarat. nu e vorba de superficialitate, e vorba de sinceritate. si probabil de un defect de-al lui.asta e un lucru extrem de superficial si tipic "oamenilor de discoteca"nu ar trebui sa te lauzi ca esti de acord cu asa ceva. am facut-o de destule ori si nu m-a aratat nimeni cu degetul ca sunt prost. sincer ma mira afirmatiile tale si ma fac sa-mi schimb parerea..imi pare rau ca pentru tine frumusetea este doar ceva fizic si conteaza atat de mult intr-o relatie..
Edelweiss Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 daca va consoleaza cu ceva, nici prietenul meu nu e frumos :) nu ma subestimez, nu ma supraestimez, sunt acum o persoana placuta din pdv fizic, nici frumoasa, nici urata, stiu sa recunosc o fata mai frumoasa decat mine pe strada, stiu sa recunosc una mai putin frumoasa. fara nici un fel de invidie sau suparare. nu e vorba de superficialitate, e vorba de sinceritate. si probabil de un defect de-al lui.defineste`mi si mie "uratenia" la o fata...ti`am mai zis in reply`urile de mai sus..ca totul sta in ochii privitorului...nu exista standarde care se aplica la toata lumea..nu exista pareri unanime...frumusetea e in sufletul unei persoane...si crede`ma ca stiu asta bine..am incrcat de "n" ori sa construiesc ceva alaturi de o fata superba..si n`am reusit niciodata..fara sa fiu modest...daca as fi vrut as fi vorbit cu cele mai frumoase fete din oras...pt ca nu`s urat deloc..arat bine si stiu sa vorbesc...dar dupa cateva incercari..am ajuns la concluzia ca nu merita..degeaba e frumoasa..daca e prostuta..si nu se gandeste decat la bani si p***(tre sa recunoasteti si voi -fetele- ca rar gasesti o fata superba care sa aprecieze altceva in afara de bani si sa nu aiba impresii)...asa ca mi`am ales o fata "normala"...dar care in ochii mei e cea mai frumoasa..si cu care vb de un an jumate..si m`a facut mai fericit decat m`au facut toate "miss`urile" din lume)black' date='Dec 6 2006, 00:08' post='1580108']asta e un lucru extrem de superficial si tipic "oamenilor de discoteca"nu ar trebui sa te lauzi ca esti de acord cu asa ceva. am facut-o de destule ori si nu m-a aratat nimeni cu degetul ca sunt prost. sincer ma mira afirmatiile tale si ma fac sa-mi schimb parerea..imi pare rau ca pentru tine frumusetea este doar ceva fizic si conteaza atat de mult intr-o relatie..e intr-adevar un lucru superficial, am apreciat la el doar ca a avut curajul sa recunoasca. si prin definite, toti suntem superficiali asa ca nu criticati prea aspru ceea ce nu cunoasteti. l-am combatut vreo 2 ore dupa ce mi-a spus lucrul asta, i-am reprosat superficialitatea, mi-a spus ca e inexplicabil, ca ii e rusine ca asa simte, dar nu are ce face. asa ca nu mi-a mai ramas altceva de facut decat sa accept. nu vad unde am spus ca frumusetea este doar ceva fizic si nu vad unde am spus ca ea conteaza intr-o relatie. sincer, ce mi-a provocat de fapt reactia asta vehementa? e asa de usor de spus ca da, "frumusetea unei persoane sta in caracter" ca da, "beauty is in the eye of the beholder" ca da, "toti cei care apreciati frumusetea fizica la o persoana sunteti superficiali", ca da, "fetele frumoase sunt proaste si/sau fitoase", ca da, "sunt frumoasa pentru inteligenta mea", ca da, "world peace is the answer" si toate cliseele astea de 2 bani. si de ce sa nu recunoastem, suna bine si formeaza celorlalti o parere buna despre noi.si eu... eu una am dat cu batul in balta si mi-am asumat riscul de a va strica tutror care au avut o parere cat de cat buna despre mine impresia. prin ce? prin faptul ca am recunoscut ca imi place frumusetea si ca am spus ca n-are absolut nici o legatura cu inteligenta? nici macar cu caracterul, am spus cu inteligenta. ne e atat de greu sa fim sinceri cu noi insine? ne e chiar atat de greu sa recunoastem ca avem unele momente in care suntem slabi si ne abatem de la principiile dupa care de ghidam viata? frumusetea e relativa? la fel e si caracterul, atunci. ceea ce voi apreciati a fi un caracter frumos nu e altceva decat un caracter care se potriveste cu al vostru. daca eu nu suport la un barbat declaratiile patetice cu stelele de pe cer si oceanul de iubire din suflet si romantismele superflue nu inseamna nici ca eu am o personalitate aiurea, nici ca fata care apreciaza toate aceste lucruri e mai buna sau mai rea decat mine.ca mie imi place sa vad oameni frumosi fizic e chiar asa o greseala? ca ochiul meu prefera sa vada oameni frumosi in locul oamenilor urati e o absurditate? sunt din cauza asta o persoana superficiala? suntem inconjurati de estetic, iubim un loc, un oras, un tablou pentru ca ochiul se bucura sa perceapa astfel de imagini. e acelasi lucru... sa comparam parisul cu timisoara... e de mii de ori mai frumos... si totusi, nu m-as muta acolo, pentru ca timisoara e locul meu de suflet. a recunoaste daca o persoana este frumoasa sau nu nu inseamna a-ti nega sentimentele vis-a-vis de ea, nici a o iubi fie mai mult, fie mai putin. kani, e superb ca-ti iubesti prietena "normala" si eu sincer ma indragostesc tot de caracterul oamenilor, nu de aspectul lor fizic. prietenul meu se descrie ca fiind "normal spre urat". sunt de acord cu el, si totusi, putin imi pasa. repet... nu tin nici o propaganda impotriva importantei caracterului unui om, aduc doar o oda frumusetii. fiecare sa perceapa cum vrea ce am spus, nu o sa mai explic inca o data, dar nimeni, niciodata, nu va reusi sa ma convinga ca ceea ce e frumos (fie ca e om, loc, tablou etc) nu trebuie privit cu placere.gata, am obosit. poate e adevarat ca omul nu poate sa accepte nimic din ceea cu ce nu e obisnuit.
[Anti-AntiSpam]black Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 eu una am dat cu batul in balta si mi-am asumat riscul de a va strica tutror care au avut o parere cat de cat buna despre mine impresia. prin ce? prin faptul ca am recunoscut ca imi place frumusetea si ca am spus ca n-are absolut nici o legatura cu inteligenta? nici macar cu caracterul, am spus cu inteligenta. stiu ca nu dai 2 lei pe mine si pe parerea mea pentru ca nu ma cunosti. am citit multe posturi de-ale tale fara sa ma bag in discuti ci doar stand si citind. pot sa zic ca imi pare rau ca ai dreptate. mi-am schimbat parerea despre tine.ca mie imi place sa vad oameni frumosi fizic e chiar asa o greseala? ca ochiul meu prefera sa vada oameni frumosi in locul oamenilor urati e o absurditate? sunt din cauza asta o persoana superficiala? nu e o gresala, nu am zis asta. doar ca eu credeam ca ai trecut de faza asta.. mi se pare copilaresc.gata, am obosit. poate e adevarat ca omul nu poate sa accepte nimic din ceea cu ce nu e obisnuit.crede-ma ca daca un om poate sa accepte ceva cu care nu e obisnuit.. eu sunt ala. numai ca ce zici tu e mult PREA OBISNUIT. si te credeam superioara.. de-aia imi vine greu a crede.Poate si tu ma vei crede ipocrit, ca zic lucrurile astea doar de aparenta. Tine minte ca pe mine nu ma cunoaste nimeni de-aici si nu ma intereseaza parerea oamenilor despre mine. Nu am ce sa castig spunand astea. Daca vrei sa iei ca sincere lucrurile pe care le spun, bine. Daca preferi sa ma faci ipocrit, iarasi bine. Oricum omul prefera sa se ascunda de ceea ce nu-i convine..
Edelweiss Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 black' date='Dec 6 2006, 00:51' post='1580237']stiu ca nu dai 2 lei pe mine si pe parerea mea pentru ca nu ma cunosti. am citit multe posturi de-ale tale fara sa ma bag in discuti ci doar stand si citind. pot sa zic ca imi pare rau ca ai dreptate. mi-am schimbat parerea despre tine.2 lei adica un cola la jumate? hai ca dau un cola... hmm... e un forum, loc deschis pentru discutii, daca n-as da 2 lei pe parerea celor cu care discut n-as mai fi postat de mult aici. si in gen imi place sa fiu provocata, dar nu sa mi se atribuie niste cuvinte pe care nu le-am scris ever.nu e o gresala, nu am zis asta. doar ca eu credeam ca ai trecut de faza asta.. mi se pare copilaresc.crede-ma ca daca un om poate sa accepte ceva cu care nu e obisnuit.. eu sunt ala. numai ca ce zici tu e mult PREA OBISNUIT. si te credeam superioara.. de-aia imi vine greu a crede.:) nu sunt superioara, sunt doar o prea obisnuita (imi place expresia, am sa ti-o fur) pe care tocmai, o deranjeaza superficialitatea si cere tot timpul ce e mai bun de la oamenii cu care interactioneaza.Poate si tu ma vei crede ipocrit, ca zic lucrurile astea doar de aparenta. Tine minte ca pe mine nu ma cunoaste nimeni de-aici si nu ma intereseaza parerea oamenilor despre mine. Nu am ce sa castig spunand astea. Daca vrei sa iei ca sincere lucrurile pe care le spun, bine. Daca preferi sa ma faci ipocrit, iarasi bine. Oricum omul prefera sa se ascunda de ceea ce nu-i convine..sa te fac ipocrit pentru ca spui ceea ce crezi, pentru ca nu citezi pe nimeni si nu te ascunzi dupa clisee? :) ipocritule :nanana: nu, eu nu-mi schimb asa repede parerea despre oameni, cum aud ceva care nu-mi convine :)
[Anti-AntiSpam]black Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nu, eu nu-mi schimb asa repede parerea despre oameni, cum aud ceva care nu-mi convine :) nu am zis ca mi-am schimbat parerea ca am auzit ceva ce nu-mi convine, ci ceva la care nu ma asteptam de la cineva de la care nu ma asteptam. si tu pui cuvinte in gura oamenilor
Lancelot Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Eh.. vad ca unii dintre voi isi idealizeaza relatiile :)Frumusetea nu e o chestie relativa iar intr-o relatie atrctia fizica catre partener e cel putin la fel de importanta ca dialogul si sentimentele...Petrecand mai mult timp cu voi incercati sa vedeti cum va reflecati voi in ochii partenerului ..eu tot timpul sunt curios cum ma vede ea.. si de ce ma vede asa.Nu e cazul sa martirizam oamenii mai putin placuti din punct de vedere fizic..Sunt convins ca si ei la randul lor au sansa sa fie frunosi in ochii cuiva@ imi place ca cel putin 2 combatante de aici au o poveste usor asemanatoare cu ratusca cea urata
Ayana Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 @ imi place ca cel putin 2 combatante de aici au o poveste usor asemanatoare cu ratusca cea urataNu ma simt ratusca cea urata, nu am de ce... nu imi e rusine de cum arat si te asigur ca nici masculilor cu care am iesit vreodata nu le-a fost...Acum cu privire la "frumusetea" femeii.. eu cred ca orice femeie, cu oricate defecte, poate compensa prin faptul ca e ingrijita si are clasa. Oricat ai fi de frumoasa, o tinuta total nepotrivita iti poate pune toate calitatile in umbra, asa cum pentru o femeie mai slab... inzestrata de natura la acest capitol un outfit simplu si cu gust, eventual si un machiaj discret si o coafura care sa ii puna in valoare calitatile fizice (trebuie sa aiba si asa ceva, nu?) poate face minuni.Nu mai suntem in epoca preistorica, exista operatii estetice, stilisti care te fac sa nu te mai recunosti in oglinda.. totul e numai sa vrei... si sa simti ca ai pentru cine sa faci asta ( de preferat ar fi sa o faci din dragoste pentru tine). Cat despre barbati.. rolul lor e sa fie cu o idee mai frumosi decat diavolul, dar sa compenseze prin.. alte atribute (caldura sufleteasca, suflet bun si muuuuulta muuuuulta rabdare).