Qui-Gon Jinn Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 De doua saptamani ma tot bate gandul sa imi fac un Pierce intr-una din sprancene, am ajuns intr-un moment in care sunt cam 75% hotarat sa imi fac, as dori sa stiu si parerile altora in legatura cu piercurile, de ce e bine, de ce nu e bine si totodata unde ar fi mai bine sa imi fac daca-s baiat :PPS: nu-s genul care ar face ceva doar pentru ca e la moda sau/si ca vreau sa ies in evidenta.PPS: nu votez...
Mehico Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Eu is pro Pune`tzi in spranceana stanga. Acolo isi pun totzi.
mircea_dbv Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 si eu tot vreau sa imi fac unul dar tot uit/nu am chef sa ma duc la ala sa imi dea gaura ...my oppinion>fa-ti daca iti place il tii daca nu il dai jos :)
Zeal Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 you're wasting your time and money, si iti vei pierde din seriozitate ... dar daca tu asa consideri, n-am nimic impotriva.
rat Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nush ce sa zic da eu sunt contra. Nu vad carei rostu' sa "contopesti" metale cu corpul tau. Mi-e tot una ca cineva are pierce sau nu ori cum personalitatea si ratonamentu nu ti-o schimba. Dar este o tara libera si fiecare face ce vrea cu corpul sau, daca tu crezi ca o sa te schimbe cu ceva fa-l B)
Erazz Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Eu is pro Pune`tzi in spranceana stanga. Acolo isi pun totzi. citez... nu cred ca ti pierzi timpul si banii dar precizez ca deja a avea un pierce este o moda si nu mai tine de unicitate ... eu zic sa ti faci 2 in acelasi loc apropiate
TyreXel Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 si eu de 3 saptamani ma gandesc la un pierce in spranceana... am un prieten care tot imi zice sa imi fac unul :) inca nu am gasit un cercel care sa imi placa dar in momentul in care gasesc imi voi face ;)am votat pro , stanga
L!nuX Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 mie unu mi-e indiferent , exista riscuri si din cauza asta nu imi fac daca mi-as face as pune in spranceana stanga :D
The Connection Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Neinaham..nicht !!!NoNuNopNupDe ce?*** Am vazut cum arati..sincer nu ti-ar arata deloc bine cu
Qui-Gon Jinn Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 despre riscuri...yoy...am o colega de liceu care si-a facut singura si s-a infectat...i s-a umflat spranceana si acuma sta cu leucoplast :lol: bineinteles, eu o sa imi fac la salon iar cercelul e facut din metal chirurgical :mellow:
robert03 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nici eu nu ti-as recomanda. Cred ca piercing-ul e mai mult de "fitze", "cool", etc... Si daca il faci si nu iti mai place dupa o vreme? Ramai cu gaura in spranceana nu?P.S. peste 10 ani vrei sa te angajezi si dai peste unul care e putin mai "sonat" si te refuza... pt un piercing facut din curiozitate sau stiu eu ce..
redbull™ Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pro, Shi dc nu ar fi? Pt k este la moda se poarta :D Nu de figuri, dar makr sa fii in pas cu moda :cool2:
Tzugui Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 PRO pentru ca am si eu :P 4 gauri in urechi(2 in stanga si 2 in dreapta)problema e ca ala din spranceana mie nu-mi place,dar cred ca in stanga(majoritatea isi pun in stanga)
|logikal| Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nici eu nu ti-as recomanda. Cred ca piercing-ul e mai mult de "fitze", "cool", etc... Si daca il faci si nu iti mai place dupa o vreme? Ramai cu gaura in spranceana nu?P.S. peste 10 ani vrei sa te angajezi si dai peste unul care e putin mai "sonat" si te refuza... pt un piercing facut din curiozitate sau stiu eu ce..word Contra sunt ... sincer e o pierede de timp si bani ... si peste un timp poti avea regrete ca ti-ai facut :\
MontBlank Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 In plus, daca te iei la bataie cu unu, iti vede cercelul, poate ii trece prin cap si trage de el. Just like in Punisher.
alexandru-test1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 pro/stanga , desigur riscuri sunt multe un coleg o vrut sa-si faca si i so infectat si o mers la un salonp.s daca nu ii mai angajeaza pe fumatori poate sa existe posibilitate sa nu te mai angajeze nici cu pierce
DarKGirL Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Am votat pt pro si zic sa`ti bagi pierce`ul in stanga :D Deoarece eu tot acolo am :bananadance2:
Ghiba Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pro/stanga ... eu mi-am facut 3 in urechea stanga deodata, din pacate s-a umflat si nu s-a vindecat complet si am fost nevoit sa-i dau jos.
THuG-Radu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pro pentru un pierce in ureche. Unul fain cu o piatra patrata.Contra pt. orice alt fel de pierce.
Valek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dude ti-am zis NU! Nu esti jmecher, sau manelist sa iti pui pierce.Stop it.Ce o sa le spui nepotilor despre gaura din ureche? ...
de7con Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Eu nu votez... Nu sunt nici pro nici contra... eu nu mi-as pune.. dar prietena mea are.. asa k is neutru
Guest »Intruder of SL Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Man daca iti pasa de comentariile altora nu-ti pune. Desi am auzit multe tampenii pe chestia asta, mi-am pus pierce in limba si chiar si acum dupa 2 ani sunt singuru din liceul ala cu asa ceva...Voted pro & dreapta pt ca e spranceana nu ureche :tiphat:L.E: OFF-Blank la avatar ai o parte din videoclipul piesei "Vermilion" de Slipknot..........UBER-COOL......srry pt off
Z3r0 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nu votez. Si eu am avut in urechea stanga 2 la un moment dat, dar am renuntat la ele pt ca nu ma lua lumea in serios, adica ma credeau cine stie ce huligan...si am patit-o cand m-am dus prima oara sa ma angajez,la un interviu ... de atunci l-am scos definitiv. Si acuma ma mai gandesc cateodata sa imi pun iara, dar deja mi se pare copilaresc. Da este cool, misto place la fete, interesant...si cam atat. moda cu piercing sa terminat de ceva vreme, deci nu poti zice ca esti in pas cu moda ...in moda era acu 4 5 ani.Parerea mea este ca daca esti tinerel, la scoala, da puneti, e ok...dar daca deja ai ganduri mai serioase, mai bine las-o balta.