[Leonard] Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Nu...n'as pleca, in ziua de azi pleaca cei slabli..care nu pot rezista in Romania. Sunt roman si roman raman !
Guest 101st-airborne-division Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Normal vreau sa scap de Romania ca deja mie scarba de ea , momentan am 14 ani deci mai tre sa astept vreo 5-6! as vrea sa merg in America(Arizona-Phoenix) sau in Anglia ( Liverpool )
crancenul Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 depinde , daca voi avea un loc de munca pe placul meu da... dar daca ar fi sa ma duc unde sa nu imi placa.. prefer sa stau langa familia mea si cu salar de romania
deea<3wasd Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 da,dar daca ar fi sa plec acum m-as simti aiurea ca ma despart de prieteni , rude etc:P....dar DA
duhu' apelor Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 DA, pt ca scap de galagie, agitatie, alarme si ma duc undeva unde e liniste si aer curat
RaifalM3n Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 desigur. am planuri` anu viitor ori miami ori jamaica.!
Defenders-Cs Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 logic, abia astept sa treaca luna asta :D
LuckyShot Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 de ce sa pleci din tara? din comoditate? nu sunteti in stare sa va descurcati in propria tara sau sunteti prea lacomi si vreti foarte foarte foarte multi bani? daca esti suficient de destept incat sa te descurci in afara, poti face un efort in plus sa faci ceva si aici. daca n-ai terminat o facultate, ghinionul tau, ai avut ocazia dar nu-i tarziu niciodata. daca ai terminat o facultate, fazele de genu "am terminat facultatea si nimeni nu ma angajeaza" nu-s foarte adevarate si de obicei sunt spuse de anumite peroane, ca paravan in fata incompetentei lor. de ce oare a ajuns tara asta aici? pentru ca toti cei care ar fi putut face ceva aici, dau bir cu fugitii, mai mult din cauza celor care spun ca acolo e mai bine si ca aici oricum ar sta degeaba. plecati, plecati cat mai multi, dar sa nu va mai mirati apoi de ce ne merge ca dracu
IoNutzZ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Da as pleca. 1) as pleca daca m-as duce la sigur undeva -nu sa ma duc sa bantui prin tara respectiva2) as pleca decat cu cineva -prieteni 3) as pleca dar nu sa raman acolo
The^Iceman Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 am votat "nu stiu"intr-un fel as pleca sa lucrez in strainatate,dar intr-o tara mai instarita decat Romania si pe o suma de bani mai frumoasa decat aici la noiintr-un fel nu as pleca pt ca esti departe de familie si sincer nu este deloc placut "am avut o experienta proprie"
champions Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Deocamdata la 16 ani ai mei :P nu as pleca dar poate mai tarziu as incerca undeva in europa de V(Spania,Italian,Franta si Germania)sa plecP.s:vot nu stiu deocamdata