Frosty Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Nu. Am posibilitatea, dar totusi astept sa termin facultatea.
Stargate Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Am si plecat deja si nu as vrea sa ma intorc decat pt o bere cu prietenii (vizita). Atat.
Guest CrIsTiAn` Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 DA in Franta sau Anglia si o sa plec cat de curand ... da nu m-as m-ai intoarce ...
d'L0v3 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 hmm tinind cont ca mom si dad is prin state si fratii mei unu in anglia si unu prin us hmmm sincer mie imi place in tzara!cred ca o sa raman aici :P...e nice sa mergi sa vizitezi dar sa ramai asa 4ever and ever sincer nu prea :D
Nuclear Cannibal Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 DA!!n-as fi prost sa raman in "tara"asta Prefer o tara de prin America.....Prefer LA. Tariile din Europa sunt pe ultimu loc din cele care vreau sa merg. nu cred ca ti-ar place sa locuiesti in sua in LA sau in orasele mari unde nu e ca in bucuresti sa mergi pe giulesti la 3 dimineata si sa ajungi cu portofelul si toti dintii acasa , in suburbii e misto pot sa zic eu unul as vrea in finlanda , suedia sau coreea de sud , iar daca e sa ma duc pt o viata misto , dar nu e realizabil in arabia saudita , dubai sau chiar kuweit ... ma rog nu te primesc aia acolo nici daca le sugi ***** la toata tara
Agr3siv Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 As pleca din tara cu cea mai mare placere daca as avea posibilitatea.
galklyfe Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Da :banana:as pleca dar nu pentru munca de sclav
Gandalf Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 as pleca dar acolo nu e prea bine cand vad strainii ca esti roman prima data se gandesc la tigani :(,oricum sunt foarte putini in afara care sunt vazuti ca egali in raport cu ceilaltitata e in italia si nu ii place dar pentru bani mai multi toti stau...poate o sa ajunga si Romania cat mai curand la nivelul celorlalte tari
AntIpatyK Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Da - 4 visit...am fost plecat.. am revenit in tara.. si am de gand sa mai pleq... NU - 4 work... poti sa`ncepi orice afacere`n tzara fara prea multe batai de cap si fara sa devii sclavul unor alafabeti` ...
Scream Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 da as pleca dar nu oriunde...in U.S.A. sau Anglia...dar nu ca sclav sa muncesc de`mi sar ochii pt 20$/h respectiv lire ...
CiumeGoGoGo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 daca mias putea lua prietenii si familia...da...dar altfel...NU :nanana:
Flake Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nu stiu..toti zicem ca da da.. Eu stiu..sa zicem iesi din tzara..calumea..si te duci sa muncesti la negru .. sau la cules de capsuni/portocale/portofele. Un procent mic din romanii care pleaca din tara muncesc cu carte de munca,serios .. restu pot fi trimisi inapoi imediat :cool2: :dontknow: Eu am pus "Nu stiu!" :dontknow:
D32767 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 sunt plecat d 5 ani din romania.. daca as avea posibilitatea sa aleg.. nu as ramane aici...
Guest Inutzalove Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Foarte multa lume nemultumita..insa credeti ca afara sunt conditiile de trai extraordinare? Am toata familia impartita in toate colturile lumii:Anglia Italia,Spania,Germania..Si am calatorit si prin Franta si Olanda..viata este diferita dea noastra insa cu cat stai mai mult cu atat iti dai seama ca pierzi niste ani incercand sa trangi niste bani departe de casa..Si banii se duc asa de repede..Sincer eu nu stiu daca m-as stabili in strainatate cand cu putin efort si ambitie poti reusi si aici ..
Guest Day&Night Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Raspuns nu ca daca esti destept faci bani si in tara :P
yo_addi Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 da, in SUA sau in Canada voi pleca peste cativa ani :D :tiphat:
Guest The Maniak Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Raspunsul meu este DA, am mai fost plecat shi chiar urmeaza sa plec.