TaZ-ManIaku Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 nush care nu ar pleca :P eu sigur as fi cap de lista .
Erazz Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Daca ar fi in ce tara vreau eu da ... daca ar fi sa plec din tara inrolat in armata undeva prin irak categoric nu :)
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Am avut , am plecat , mam convins , mam intors , categoric Nu .
kosy_k Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Niciodata.Sarac sau bogat io st un patriot si imi iubesc tara!Daca aveam multi bani(120.000.000$ scopul meu in viata) as investii in tara asta 90% din bani si as fii mai vestit decat GIGI!
FujiPa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 doar daca as avea unde sa stau , loc de munca stabil si bine platit (cand o sa am varsta si carte de munca ) si sa stiu limba vorbita , da nu m-as duce la capsuni sau ca asistent/infirmier
Fane Spoitoru Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 daca as gasi ceva sigur in canada as pleca dar daca mi se ofera inainte o slujba buna in Constanta in domeniul constructiilor sau ceva pe caclualtoare nu cred ca as pleca e prea mare distanta si cred ca imi vine rpd dor de cei dragi
above_and_beyond Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 depinde de tara...totusi nu as renunta la Romania pentru Sudan :P oricum....in alta parte ( europa ) as pleca si nu stiu daca m-as mai intoarce.....poate decat de 2 ori pe an
rul3rdux say's hi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 depinde de tara...totusi nu as renunta la Romania pentru Sudan :P oricum....in alta parte ( europa ) as pleca si nu stiu daca m-as mai intoarce.....poate decat de 2 ori pe an cu prima ocazie as pleca si eu. de intors nu as vrea sa ma intorc, dar doru' de casa e mare. dupa ceva timp as vizita si tara mama.
Guest Ares_THe_goD Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 eu am plecat deja, si e bine nu pot sa zic ca nu, dar tot mai fain ii in romania, numa pt un viitore bun e mai bine in alta tara, ca in romania, ajungi la sapa la camp cu tot cu liceu si facultate !!
liverpool69 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 As pleca cu o singura conditie sa am un loc de munca asigurat, de preferat in tarile anglo-saxone . :P
stely_yoo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Daaa...In Romania nu mai e de trait ... doar jmecherii care au apucat ceva dupa revolutie mai sunt ceva de capu lor ... acuma suntem sclavi la tot felu de patroni !