Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Cica azi o sa intru si eu de la net biggrin.gif ...sper sa ii tina pe astia pc's...ca am chef sa nu mai plec de de silkroad eusa_dance.gif ...daca merge o sa te caut in za game...ca am vazut ca deno deja mi-a luat-o inainte si a intrat yum.gif

Posted

Deci...va dau yo 1.5mil...ca se pare ca trebuie sa imi fac alt caracter ca pe asta vechi nu mai merg questurile(imi da saculete da nu le ia NPC-ul)...sper ca azi te gasesc pe server sa ma bagi in guild?

P.S. La mine in guilda mai sunt 3 jucatori...inactivi....mai joaca 1 data pe saptamana sau pe luna...

Posted

Deci...va dau yo 1.5mil...ca se pare ca trebuie sa imi fac alt caracter ca pe asta vechi nu mai merg questurile(imi da saculete da nu le ia NPC-ul)...sper ca azi te gasesc pe server sa ma bagi in guild?

P.S. La mine in guilda mai sunt 3 jucatori...inactivi....mai joaca 1 data pe saptamana sau pe luna...

Lasa-mi numele aici...ca sa il stiu sa mai vb de la ala mai mare

Posted

Cica azi o sa intru si eu de la net biggrin.gif ...sper sa ii tina pe astia pc's...ca am chef sa nu mai plec de de silkroad eusa_dance.gif ...daca merge o sa te caut in za game...ca am vazut ca deno deja mi-a luat-o inainte si a intrat yum.gif

Zi numele si te bag in ghild...Eu am MaSboY sau xxSkyNeTxx

Posted

Aparent merge eusa_dance.gif ... nick Smighter

btw ce e cu numele xxSkyNeTxx ...e de turc eusa_whistle.gif

Acum daca am loc intru biggrin.gif

Edited...am jucat azi 1 ora si am facut lvl 8...dupa am luat disconnect si nu am mai avut loc crybaby2.gif ...va ajung eu din urma acus icon_thumright.gif

Posted

Edited...am jucat azi 1 ora si am facut lvl 8...dupa am luat disconnect si nu am mai avut loc crybaby2.gif ...va ajung eu din urma acus icon_thumright.gif

M-as bucura daca m-ai intrece...acum daca tu creZi ca e nume de turc asa ramane ... tiphat.gif

Posted

si eu am lvl mic (11) , de abia am inceput

dak e putem face lvl amandoi

Posted

Un id de mess ai ?? Poate cand esti online sa vb pe mess si sa ne intalnim.... tongue.gif

Message sent...dar nu cred ca o sa fiu on pe mess la ce pc's au astia aici 24.gif

Posted

hmmmz...o sa fac ceva ce nu sunt obisuit sa fac...imi dau id de mess pe topic...si asa vroiam sa ajung cu lista de ignore de la 100 la 200 banana.gif so...my id => Spot_450w ...cine vrea poate sa imi dea add...si daca aveti bunu simt va dau si eu accept cool2.gif

Posted

si eu am lvl mic (11) , de abia am inceput

dak e putem face lvl amandoi

Se poate...dar pana nu ajung in bucuresti nu e nik sigur...adica la un procesor de 800 64 placa video si 256 ram nu prea sunt fericit cu el sef.gif

Posted

Se poate...dar pana nu ajung in bucuresti nu e nik sigur...adica la un procesor de 800 64 placa video si 256 ram nu prea sunt fericit cu el sef.gif

Tasica tu pe ce server joci ?biggrin.gif

Posted

mi-am cumparati si io un lup (1 mil) si vreau sa va intreb, astai care mai stiu, daca experienta se imparte la 2 cand omor pe careva. din cate am vazut eu nu conteaza deca am lupu sumonat sau nu, experienta e aceiasi, cand omor pe careva... dar vreau sa fie mai sigur.

ps: joc pe alps am lvl 25

Posted

nu se imparte

Mihai....noi jucam pe TROY si suntem vreo cativa romani...daca te intereseaza sa te apuci iar de SRO intra pe Troy..avem si ghild _ROMANIA_ si esti bine venit daca vrei.... tongue.gif

Posted

@The_Wizard - nu se imparte expul,

@kill4me - pt serverul Greece a postat arakkana pe pagina anterioara sau cu vreo 2 pagini in urma,citeste acolo,

@[Heaven]Mihai - nice tits,tu esti aia?tongue.gif

Bafta all si spor la lvl tiphat.gif

Posted

asa. mi se bulise monitoru si a tre sa cumpar altu.

deci am intrat in joc. pe un alt server decat troy. sa inteleg ca fiecare server = caracter diferit.. eusa_doh.gif am crezut k e ca la mu...

grafica e buna... modul de deplasare cam lasa de dorit... comparativ cu WOW

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...