defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 niceee si am vazut ca anumite items le poti face in fire earth water unit unde si cum ? Cu aste cu wind si fire nu prea stiu nici eu...imi pare rau
Smiter Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cica azi o sa intru si eu de la net ...sper sa ii tina pe astia pc's...ca am chef sa nu mai plec de de silkroad ...daca merge o sa te caut in za game...ca am vazut ca deno deja mi-a luat-o inainte si a intrat
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Yo am iesit din guilda mea...ne vedem in joc, am sa incerc sa dau de tine azi sa ma baagi la voi Poate mai vb si cu aia de la tine din ghild....sa veniti la noi...
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ne mai trebuie vreo 1.5 Mil ca sa dam level sa mai facem niste locuri in ghild...voi intrati si intre timp cat dam noi level voi mai cresteti...
wine Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Deci...va dau yo 1.5mil...ca se pare ca trebuie sa imi fac alt caracter ca pe asta vechi nu mai merg questurile(imi da saculete da nu le ia NPC-ul)...sper ca azi te gasesc pe server sa ma bagi in guild?P.S. La mine in guilda mai sunt 3 jucatori...inactivi....mai joaca 1 data pe saptamana sau pe luna...
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Deci...va dau yo 1.5mil...ca se pare ca trebuie sa imi fac alt caracter ca pe asta vechi nu mai merg questurile(imi da saculete da nu le ia NPC-ul)...sper ca azi te gasesc pe server sa ma bagi in guild?P.S. La mine in guilda mai sunt 3 jucatori...inactivi....mai joaca 1 data pe saptamana sau pe luna... Lasa-mi numele aici...ca sa il stiu sa mai vb de la ala mai mare
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cei care joaca pe troy....Lasati numele aici sa mai vb pe silk...eu am MaSboY sau xxSkyNeTxx ...
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cica azi o sa intru si eu de la net ...sper sa ii tina pe astia pc's...ca am chef sa nu mai plec de de silkroad ...daca merge o sa te caut in za game...ca am vazut ca deno deja mi-a luat-o inainte si a intrat Zi numele si te bag in ghild...Eu am MaSboY sau xxSkyNeTxx
Smiter Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aparent merge ... nick Smighter btw ce e cu numele xxSkyNeTxx ...e de turc Acum daca am loc intru Edited...am jucat azi 1 ora si am facut lvl 8...dupa am luat disconnect si nu am mai avut loc ...va ajung eu din urma acus
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aparent merge ... nick Smighter btw ce e cu numele xxSkyNeTxx ...e de turc Acum daca am loc intru Edited...am jucat azi 1 ora si am facut lvl 8...dupa am luat disconnect si nu am mai avut loc ...va ajung eu din urma acus M-as bucura daca m-ai intrece...acum daca tu creZi ca e nume de turc asa ramane ...
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Eu astept un pm in za game de la tn Un id de mess ai ?? Poate cand esti online sa vb pe mess si sa ne intalnim....
FPS-Doug Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aparent merge ... nick Smighter btw ce e cu numele xxSkyNeTxx ...e de turc Acum daca am loc intru Edited...am jucat azi 1 ora si am facut lvl 8...dupa am luat disconnect si nu am mai avut loc ...va ajung eu din urma acus si eu am lvl mic (11) , de abia am inceput dak e putem face lvl amandoi
Smiter Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Un id de mess ai ?? Poate cand esti online sa vb pe mess si sa ne intalnim.... Message sent...dar nu cred ca o sa fiu on pe mess la ce pc's au astia aici
Mihai™ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cine joaca pe Xian ? Si eu am jucat SilKRoad dar m`am plictisit deoarece nu erau romani .
Smiter Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 hmmmz...o sa fac ceva ce nu sunt obisuit sa fac...imi dau id de mess pe topic...si asa vroiam sa ajung cu lista de ignore de la 100 la 200 so...my id => Spot_450w ...cine vrea poate sa imi dea add...si daca aveti bunu simt va dau si eu accept
Smiter Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 si eu am lvl mic (11) , de abia am inceput dak e putem face lvl amandoi Se poate...dar pana nu ajung in bucuresti nu e nik sigur...adica la un procesor de 800 64 placa video si 256 ram nu prea sunt fericit cu el
Mihai™ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Se poate...dar pana nu ajung in bucuresti nu e nik sigur...adica la un procesor de 800 64 placa video si 256 ram nu prea sunt fericit cu el Tasica tu pe ce server joci ?
The Wizard Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 mi-am cumparati si io un lup (1 mil) si vreau sa va intreb, astai care mai stiu, daca experienta se imparte la 2 cand omor pe careva. din cate am vazut eu nu conteaza deca am lupu sumonat sau nu, experienta e aceiasi, cand omor pe careva... dar vreau sa fie mai sigur.ps: joc pe alps am lvl 25
defiler666 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 nu se imparte Mihai....noi jucam pe TROY si suntem vreo cativa romani...daca te intereseaza sa te apuci iar de SRO intra pe Troy..avem si ghild _ROMANIA_ si esti bine venit daca vrei....
alexxx70 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 @The_Wizard - nu se imparte expul, @kill4me - pt serverul Greece a postat arakkana pe pagina anterioara sau cu vreo 2 pagini in urma,citeste acolo, @[Heaven]Mihai - nice tits,tu esti aia? Bafta all si spor la lvl
Just Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 asa. mi se bulise monitoru si a tre sa cumpar altu. deci am intrat in joc. pe un alt server decat troy. sa inteleg ca fiecare server = caracter diferit.. am crezut k e ca la mu... grafica e buna... modul de deplasare cam lasa de dorit... comparativ cu WOW