Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am lasat charu de lvl 34 de pe Alps facut in mai putin de 2 saptamani smile.gif si m-am apucat pe Oasis! Sp farmer inrait 24.gif , 1200 sp la lvl 14 biggrin.gif , anyway... zilele astea o sa fac si guild. Daca mai sunt persoane pe aici care joaca pe srv asta .. va astept wink.gif

Pm: Kiluminati evil5.gif

PS:

as intra eu in ghilda dak se poate

dar sa imi explici cum

Iti da gm de la guild-ul respectiva Invite smile.gif

Posted

De duminica sau luni sunt si eu pe svr...pana atunci inca trebuie sa frec menta pe la mare BangHead.gif ...deci luni cel tarziu intru la voi in guilda icon_thumright.gif

Posted

as intra eu in ghilda dak se poate

dar sa imi explici cum !

Pai daca joci pe troy... nu trebuie decat sa imi lasi numele de la caracter...si sa ne intalnim sa intrii in ghild...Lasa numele aici

blink.gif

Posted

De duminica sau luni sunt si eu pe svr...pana atunci inca trebuie sa frec menta pe la mare BangHead.gif ...deci luni cel tarziu intru la voi in guilda icon_thumright.gif

Daca tot te apuci acum de joc...paote intrii pe serverul TROY...suntem cei mai multi romani...Avem si ghild cu numele _ROMANIA_ si icnercam sa ne dezvoltam... photo.gif

Posted

Pai daca joci pe troy... nu trebuie decat sa imi lasi numele de la caracter...si sa ne intalnim sa intrii in ghild...Lasa numele aici

blink.gif

nume la char : Dannyz0r

cu zero

Posted

acu il termin si eu de... updat-at si dupa ce fac numele caracterului o sa anunt 5.gif nu zic inca ca nush daca imi iau fumeie sau barbat 5.gif

Posted

o intrebare... cand scrie crowded... am vreo sansa sa intru pe vreunu din servere ? ca la toate zice asa.

Da !! Chair daca iti da disconect incerci de mai mutle ori !!

Posted

ouch, parca as fi la mu pe primu DB.

asa next question. bun dau de mai multe ori DAR. trebuie sa ies si sa reintru, ca sa incerc iar sa intru, nu ?

Posted

stiu ca parea cam noob-a intrebarea, sper ca nu mi-o iei in nume de rau eusa_whistle.gif

"inca una si ma duc biggrin.gif" asa serverele sunt cumva asezate in ordinea in care sunt pline ? sau e pur si simplu aleatorie.. ca vad ca li se schimba ordinea.

ps: am vreo sansa sa intru la ora asta ? crybaby2.gif

Posted

stiu ca parea cam noob-a intrebarea, sper ca nu mi-o iei in nume de rau eusa_whistle.gif

"inca una si ma duc biggrin.gif" asa serverele sunt cumva asezate in ordinea in care sunt pline ? sau e pur si simplu aleatorie.. ca vad ca li se schimba ordinea.

Nu....Sunt asezate in ordinea cum au fost facute..dupa cate stiu....dar nu asta conteaza !! Nu am luat in nume de rau nimik...foarte bine ca intrebi occasion14.gif

Eu pana acum am fost online !! Din maxim 5 incercari iti intra ! aprox

Posted

am si eu o intrebare

astazi cand ma jucam

mio aparut mesaju :

Tiger girl appeared on Tiger Mountain

imi explica cineva ce inseamna aia ?

Tiger Girl e primu BOSS din Silkroad,daca ma intelegi...pe la level 32 te duci si o omori...iti da niste iteme faine si ceva gold tongue.gif

Posted

mie a inceput sa imi dea o eroare naspa cu multe ????????, o sa pun o poza maine ca azi nu mai intru, poate stie careva rezolvarea

Si mie imi da eroarea aia cu multe ???????? .... Te da afara din joc si iti apare aia nu ?? Nu e nici o problema...Intrii iar...E o problema de la server , la toti le apare !! BangHead.gif

Posted

Tiger Girl e primu BOSS din Silkroad,daca ma intelegi...pe la level 32 te duci si o omori...iti da niste iteme faine si ceva gold tongue.gif

niceee

si am vazut ca anumite items le poti face in fire earth water unit

unde si cum ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...