defiler666 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Cand iti faci character pe serv. Troy sa ma anunti ca sa te bag in ghild ok ? Suntem 12 si mai asteptam oameni
defiler666 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jocul nu e greu ! Sunt diferite questuri la fiecare level si facand aceste questuri cresti in level ! Cand cresti mai marisor adik dupa level 20 sunt 3 clase :hunter(vanezi thifi) , trader(faci transporturi pt bani ) si thif(jefuiesti traderi,le omori transporturile si le furi produsele).Sa imi dai un id de mess sa iti dau lista cu toate questurile de la level 1 la 67 si mai vb.
defiler666 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 As avea si eu o intrebare.....Stie careva cand scapam de vietnamezii de pe serverele de SRO ??
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mi`am facut deja caracter cu numele "djNox" pe Troy! maxx_sm3n id de ymess.
arakanna Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ptr cei care cred ca vor juca... si nu doar "incerca" jocul ... avem pe Greece guild lvl 4 in curand lvl 5 ... ptr o eventuala colaborare pm: DauLaCap, LADRAQU sau gm`u Ella bft si spor la joc
defiler666 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gata nu mai ziceti nimic ?? Chiar nu mai deschideti nici un subiect ?
koila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ce sa se zik ... poate astepta lumea un rsp concret dspr serverul de SRO romanesc........ eu abia astetp sa apara...daca e sa se gaseasca Provider...
Smiter Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Hmmmz cred ca o sa vin si eu pe Troy...vreau un guild bun de romani...poate vine si denomonkMG cu mine ...deci pe troy sunt cei mai multi romani?
defiler666 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Eu am un ghild numai de romani....se numeste _ROMANIA_ deocamdata suntem level 1 mai sunt 4 locuri si sunt bine veniti toti romani....daca vrei sa intrii si te hotarasti mai vorbim .....
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Sal am intrat si eu pe SilRoad!Sunt nou acolo si inca nu am intrat pt. ca toate serv sunt Crowded!!Si Voi, unde jucati si stiu si eu??ms!!
FPS-Doug Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 am inceput si eu jocu e super mistoam un char de lvl 7 pe Xiandar am vazut ca voi jucati pe Troy asa ca ma apuc si acolo
wine Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ahile' date='Aug 9 2006, 08:48 PM'] Scz da ce e ala guild?? Guild=Clan(o comunitate sub un singur nume,care se ajuta intre ei) @FPS-Doug: si pe troy si pe celalalt?(nu cred ca rezisti pe 2 )
FPS-Doug Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Guild=Clan(o comunitate sub un singur nume,care se ajuta intre ei) @FPS-Doug: si pe troy si pe celalalt?(nu cred ca rezisti pe 2 ) pey o sa joc unde sunt mai multi romani doar ca eu am inceput pe Xian (pe ala se conecta ieri , restu full )
defiler666 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Astia noi...care acum va apucati...intrati pe serverul troy si va bag in ghild..... sunteti bine veniti !!!
defiler666 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Guild=Clan(o comunitate sub un singur nume,care se ajuta intre ei) @FPS-Doug: si pe troy si pe celalalt?(nu cred ca rezisti pe 2 ) A venit Gm vostru de la mare ?? Poate facem alianta aia....A nostru intra maine ( Joi) mai vb....
Just Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 asa deci serverul troy, sa imi zici si numele guildei respectiv al caracterului cui sa dau pm
defiler666 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 asa deci serverul troy, sa imi zici si numele guildei respectiv al caracterului cui sa dau pm Pai ti-am zis , numele ghildei este _ROMANIA_ , momentan suntem lvl 1 dar ne dezvoltam...iar numele meu este MaSboY....nume la care sa dai PM sau CristyROM , el e GM ! Te asteptam si lasa si un id de messenger daca vrei sa mai vorbim....
wine Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 80 din cate stiu yo @defiler: nu stiu cat va mai tine guilda ca GMu e tare ocupat...si au plecat jucatori pe alte servere.... , iar altii care au promis ca vin....nu s-au tinut de cuvant...si cred ca dam faliment...oricum tinem legatura...poate intru la voi...mai stii...
koila Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 toti aveti probl cu ghilda?teapa de 2 mil gold am luat de la gm-ul ghilde in care am fost si la draq era ROMAN. acum is lefter..si astia in dar imi dau mult LAGGGGGG
Guest -=ToAS=-SkyLord Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 80 din cate stiu yo Level-ul maxim la character e 70.
defiler666 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Noi nu dam faliment deocamdata...cine vrea sa vina la noi in ghild este bine venit....Acum dam level 2 la ghild si se mai fac niste locuri...deocamdata mai sunt 3 locuri... @solider@: daca GM vostru nu mai intra si asa , poate va mutati toti din ghild la noi... Ar fi o idee....cu cati suntem mai multi cu atat mai bine
FPS-Doug Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Noi nu dam faliment deocamdata...cine vrea sa vina la noi in ghild este bine venit....Acum dam level 2 la ghild si se mai fac niste locuri...deocamdata mai sunt 3 locuri... @solider@: daca GM vostru nu mai intra si asa , poate va mutati toti din ghild la noi... Ar fi o idee....cu cati suntem mai multi cu atat mai bine as intra eu in ghilda dak se poate dar sa imi explici cum