Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@razvan da el acuma a inceput sa joace?

speedyz ce lvl ai? luptate cu unu de lvlu tau care stie sa foloseasca buffurile de lvl 60 +

acuma nu sunt off topic e vorba de pvp in silkroad

ce se lauda asta :box:

Posted

ce te mai poti lauda.. doamne.. daca u faci asa rpd level.. nu te mai lauda atata ca esti zeul suprem.. mai bine du-te si impusca-te... si nu te mai lauda atata ca stii silkroad.. ti-am zis si mai repet... du-te si IMPUSCA-TE!!!!! bravo tie ca esti u lvl 64 si ca ejti mare si tare da lasane in pacea domnului ... pff.. n-am mai vazut asa om laudaros pe tot globu asta.. IMPUSCA-TE!!

Posted

asdfg11@ Iti dau gloante sper ca ai tu arma.Te descurci de acolo banuiesc nu?:)

Baieti vreau sa stiu daca si-a cumparat careva SILK pe Odin si daca da daca mi-ar putea trimite un elefant platesc in gold vreau doar pretu :).Multumesc si bft la lvl

Posted

Ahile' date='Aug 7 2007, 13:03' post='2152756']

asdfg11@ Iti dau gloante sper ca ai tu arma.Te descurci de acolo banuiesc nu?:)

Baieti vreau sa stiu daca si-a cumparat careva SILK pe Odin si daca da daca mi-ar putea trimite un elefant platesc in gold vreau doar pretu :).Multumesc si bft la lvl

ma habar nu am imi areti tu? :)

btw am facut lvl 64 fara sa cumpar silk eu va arat ca se poate numa unii fiindca sunt ciudosi si idioti isi bat joc

Posted

ma habar nu am imi areti tu? :)

btw am facut lvl 64 fara sa cumpar silk eu va arat ca se poate numa unii fiindca sunt ciudosi si idioti isi bat joc

Ce te tot lauzi atata ca nu ai cumparat silk daca faceai lvl 64 doar din grind mai ziceam si eu ca era ceva cu ce te puteai lauda in schimb tu stai intr-un party cu exp autosher iar altul lupta pentru tine si faci lvl, e ca si cum ai fi un bot doar ca nu incurici pe alti la grind .

Posted

ma adevarat voua va e ciuda pe om =)) UNDE DRACU scrie k e ilegal sa faci lvl in un share party? AAAAAA?? AAA???dar la voi NUUUUUUUUUU Griiiiind manual...mentalitate de.... :-j

Posted

sumggster e printre putini care inteleg noul sistem de facut lvl restu habar nu aveti ce poate face autoshareu

partyul autoshare face parte din joc

cel care te creste isi face o academie

ia vreo 5 persoane in party fiindca maximum de aprentice sunt 5 pers si castiga honor points daca aduna 2600HP isi poate lua sosun de lvl 70 ca sa stringi 2600 HP cred ca trebuie sa cresti 63 de persoane de la lvl 1 la 40

da voi de udne sa stiti astea?

Posted

sumggster e printre putini care inteleg noul sistem de facut lvl restu habar nu aveti ce poate face autoshareu

ia vreo 5 persoane in party fiindca maximum de aprentice sunt 5 pers si castiga honor points daca aduna 2600HP isi poate lua sosun de lvl 70 ca sa stringi 2600 HP cred ca trebuie sa cresti 63 de persoane de la lvl 1 la 40

SoS Som Sun nu exista de lv 70 poate 64.....

@Xellos am sa incerc un guild american ...germana nu prea o stiu iar turka nici atata .... :D

@razvan_nightfire ....sry...dar mam cam saturat de romani....

Posted

sunt sosun-uri normale ? un nub mi-a spus ca armele cumparate cu honour points au durability mic..

daca sunt normale , ofer privilegiul de a ma creste pentru a castiga honour points =)

Posted

Acum mai nou exista...vezi la storage acolo ca sunt SoS 64 , SoM 68 , SoSun 70. Cred ca asa...

lolz asta nam stiut.....

Miam gasit pe Tibet un guild The_Coven sunt numa europeni e de lv 2 sunt foarte tari jucatori cand am intrat au vaz ca fol 2h sword si miau oferit deja inprumut unul de lv 16 sos...sunt ff de treaba baaieti :)

Posted

SoS Som Sun nu exista de lv 70 poate 64.....

@Xellos am sa incerc un guild american ...germana nu prea o stiu iar turka nici atata .... :D

@razvan_nightfire ....sry...dar mam cam saturat de romani....

Si yo pe charule chineze am fost in guilde de englezi si sincer ma intelegeam mai bine..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...