mustar_andy Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 @razvan da el acuma a inceput sa joace? speedyz ce lvl ai? luptate cu unu de lvlu tau care stie sa foloseasca buffurile de lvl 60 + acuma nu sunt off topic e vorba de pvp in silkroad ce se lauda asta
THEGREENSCORPIO Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Eu am caracter warlock.Stie cineva pe ce magi sa merg pentru ca am vro 6-7 fata de warrior care are decat 2 ? (ma refer la inceput)
AdYY_89 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Waa europenii sunt f tari in pvp cel putzin asa am vazut eu am facut pvp cu un Rogue lv 49..si eu 48..mia dat un critical de 10k....
defiler666 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Chinese SP calculator - lvl 80Euro SP Calculator - deocamdata e lvl 60 max. dar se va modifica...
asdfg11 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ce se lauda asta is tare asai? :D screenshot cu warrior 2H sword lvl 64 http://imageshack.us Shot at 2007-08-07
Vlad Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ce te mai poti lauda.. doamne.. daca u faci asa rpd level.. nu te mai lauda atata ca esti zeul suprem.. mai bine du-te si impusca-te... si nu te mai lauda atata ca stii silkroad.. ti-am zis si mai repet... du-te si IMPUSCA-TE!!!!! bravo tie ca esti u lvl 64 si ca ejti mare si tare da lasane in pacea domnului ... pff.. n-am mai vazut asa om laudaros pe tot globu asta.. IMPUSCA-TE!!
asdfg11 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ce ai ma suferi? vezi ca esti offtopic pe titlu scrie silkroad
[G.U.N.I.T]Ahile Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 asdfg11@ Iti dau gloante sper ca ai tu arma.Te descurci de acolo banuiesc nu?:)Baieti vreau sa stiu daca si-a cumparat careva SILK pe Odin si daca da daca mi-ar putea trimite un elefant platesc in gold vreau doar pretu :).Multumesc si bft la lvl
asdfg11 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ahile' date='Aug 7 2007, 13:03' post='2152756']asdfg11@ Iti dau gloante sper ca ai tu arma.Te descurci de acolo banuiesc nu?:)Baieti vreau sa stiu daca si-a cumparat careva SILK pe Odin si daca da daca mi-ar putea trimite un elefant platesc in gold vreau doar pretu :).Multumesc si bft la lvlma habar nu am imi areti tu? :) btw am facut lvl 64 fara sa cumpar silk eu va arat ca se poate numa unii fiindca sunt ciudosi si idioti isi bat joc
adyzaha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ma habar nu am imi areti tu? :) btw am facut lvl 64 fara sa cumpar silk eu va arat ca se poate numa unii fiindca sunt ciudosi si idioti isi bat jocCe te tot lauzi atata ca nu ai cumparat silk daca faceai lvl 64 doar din grind mai ziceam si eu ca era ceva cu ce te puteai lauda in schimb tu stai intr-un party cu exp autosher iar altul lupta pentru tine si faci lvl, e ca si cum ai fi un bot doar ca nu incurici pe alti la grind .
smuggster Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ma adevarat voua va e ciuda pe om UNDE DRACU scrie k e ilegal sa faci lvl in un share party? AAAAAA?? AAA???dar la voi NUUUUUUUUUU Griiiiind manual...mentalitate de.... :-j
smuggster Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mustar iar faci ma pe nebunu?lol sorry,mi-a dat o eroare la primul post si nu am stiut ca s-a facut :D
b1ackic3 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mustar e neserios nici macar nu raspunde la pm'uri
Silvinho Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 am si eu o problema.. in loc de scris se vad patratele... help? :D
EvilToileT Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Care sti vrio guilda serioasa in care se jaoca serios ... ca mam saturat de astea care intra in 5 ani odata ....... etc NU coneatza serverul
Xellos Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 incearca guilde de americani / turci / germani sau guilda SilentDeath de pe Tibet
asdfg11 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 sumggster e printre putini care inteleg noul sistem de facut lvl restu habar nu aveti ce poate face autoshareupartyul autoshare face parte din joc cel care te creste isi face o academie ia vreo 5 persoane in party fiindca maximum de aprentice sunt 5 pers si castiga honor points daca aduna 2600HP isi poate lua sosun de lvl 70 ca sa stringi 2600 HP cred ca trebuie sa cresti 63 de persoane de la lvl 1 la 40 da voi de udne sa stiti astea?
EvilToileT Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 sumggster e printre putini care inteleg noul sistem de facut lvl restu habar nu aveti ce poate face autoshareupartyul autoshare face parte din joc cel care te creste isi face o academie ia vreo 5 persoane in party fiindca maximum de aprentice sunt 5 pers si castiga honor points daca aduna 2600HP isi poate lua sosun de lvl 70 ca sa stringi 2600 HP cred ca trebuie sa cresti 63 de persoane de la lvl 1 la 40 da voi de udne sa stiti astea?SoS Som Sun nu exista de lv 70 poate 64.....@Xellos am sa incerc un guild american ...germana nu prea o stiu iar turka nici atata .... :D@razvan_nightfire ....sry...dar mam cam saturat de romani....
defiler666 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 SoS Som Sun nu exista de lv 70 poate 64.....Acum mai nou exista...vezi la storage acolo ca sunt SoS 64 , SoM 68 , SoSun 70. Cred ca asa...
Xellos Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 sumggster e printre putini care inteleg noul sistem de facut lvl restu habar nu aveti ce poate face autoshareupartyul autoshare face parte din joc cel care te creste isi face o academie ia vreo 5 persoane in party fiindca maximum de aprentice sunt 5 pers si castiga honor points daca aduna 2600HP isi poate lua sosun de lvl 70 ca sa stringi 2600 HP cred ca trebuie sa cresti 63 de persoane de la lvl 1 la 40 da voi de udne sa stiti astea?sunt sosun-uri normale ? un nub mi-a spus ca armele cumparate cu honour points au durability mic..daca sunt normale , ofer privilegiul de a ma creste pentru a castiga honour points =)
EvilToileT Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Acum mai nou exista...vezi la storage acolo ca sunt SoS 64 , SoM 68 , SoSun 70. Cred ca asa...lolz asta nam stiut.....Miam gasit pe Tibet un guild The_Coven sunt numa europeni e de lv 2 sunt foarte tari jucatori cand am intrat au vaz ca fol 2h sword si miau oferit deja inprumut unul de lv 16 sos...sunt ff de treaba baaieti :)
BeautifulMind Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 SoS Som Sun nu exista de lv 70 poate 64.....@Xellos am sa incerc un guild american ...germana nu prea o stiu iar turka nici atata .... :D@razvan_nightfire ....sry...dar mam cam saturat de romani....Si yo pe charule chineze am fost in guilde de englezi si sincer ma intelegeam mai bine..