AdYY_89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 u c lv esti ? sau ai fost k vad k acu ai lv 17 :D si zici k foloseai si spear si sword?:D
Sephiroth Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pe spear e bine sa ai skillu de ii da knock back , asa doar ii dai aia dupaia cat e in spate dai nuke , cand vine dai cu el jos etc. :)
The Dash Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 cel mai bine ar fi sa scotzi de la spear si asa ai si u nish sp in plus si sa pui la swoerd si satzi pui la knok back si la slash(aia kre bagi in el :) )....e fain sa ai pe spear k ai pasiva kre itzi da viatza dar itzi consumi din mastery cap degeaba.....mai bine scotzi si bagi numa la sweod si la nuks....dar faci cum creziOff top: ai cumva vre un joc cu dbz...dak ai zimi link, torrent sau orice k sunt un mare fan DBZ :D
Sephiroth Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 nu e voie warez pe forum , si vezi ca nu e slash , e stab , si nu merita , am vazut un nuker care rupea tot ce prindea in cale si era pe sword , ii dadea nuke , venea ala langa el , knock back , nuke , ala era ;)
AdYY_89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pai fra am gap 1 la heuksal si la sword am doar mastery lv 15 pana o sa ajung cel putin la gap 2 dureaza puii mei si nu prea as vrea pt k e smecheria aia care iti baga viatza cum ai zis u :( Dar o sa ma mut
arde2 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 omfg ce ma plictisiti cu subiectele astea ..... intreaba careva o prostie care habarnare de silkroad si va apucati sa explicati toti .... 10-20 de pagini prosti nici unu nu stie ce vb. va bagati aiurea in seama Nu va inteleg nu va simtiti prost cand puneti intrebari de dat cu capu in pereti plm sa discutat 250 de pagini cu prosti..... cautati, nu asteptati tot pe tava, va garantez eu ca fiecare subiect a fost discutat de cateva ori
Equilibrium Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 bun a vb cineva cu tine??? :blink: :blink: :blink: :dontknow: :dontknow: :dontknow: Dak omu nush trebe sa i se explice... dak tie nu ti s-a explicat cand nu ai stiut ceva asta e treaba ta, dar nu trebe sa te oftici pe el... :tiphat:
AdYY_89 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 corect nush d te bagi tu, dak tu sti nu inseamna k stiu toti am intrebat doar nu am dat in cap....probabil sa discutat problema asta dar credema imi e lene sa caut in 250 pgini nu cred k s-ar apuca cineva de cautat 250 de pagini dak nu stie cv ....:(
The Dash Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 sincer cand am inceput eu odata sa caut ceva erau 190 de pag si am inceput sa caut in toate ...si ghici unde lam gasit...:P la pag 175
arde2 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaate apuci si citeste de la 1-250 si dupa ce ai citit tot ai invatat silkroad ...!!!!!!!!!! sunt alti care citesc .... si nau chef sa citeasca toate prostile daca vrei mai mult imformati .... vb. pe messenger sau dai pm la careva roman din joc
Vlad Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 sal adyy.. sunt un preten bun da tau. .daca ma mai stii :P pe olympus?PS: u pe ce server joci? ce nume?.. :) si adauga-ma pls pe mess: vldmihalache
AdYY_89 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 sal da cn esti :D k dupa nume nu te stiu eu joc tot p olympus :) iti dau add mai tarziu :)
Vlad Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :) nu mai stiu nicku ma.. Wolf_V_Ro parca asa aveam.. :D da stii tiam dat un SOS sal vinzi.. si in plus de cun de la lvl 19.. si stiu ca erai pe Glavie, lvl 42 cand nu team mai vazut.. am tot intrebat de tine pe olympus.. din guildu ROM_Legion da unii spuneau ca nu mai joci :)
.TripDeTrip Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 AdYY 89 ce nick ai pe Olympus ca si io tot acolo joc?....:tiphat:
Vlad Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Am o intrebare.. daca is str pe glavie.. pot sa ma mut pe bow?
Guest r0r0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ma fratello am incercat sami fac cont din acela pt a descarca jocul si nu a reusit zice database error (email adress) c e d facut plz spuneti sau un pM ms mult :(
Equilibrium Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 keltzy normal ar trebui sa te poti muta deoarece esti full str... si arcul se potriveste foarte bine pe full str.Dar va fii o problema cu sp-urile... eu am incercat dar noroc ca am avut destule puncte, si in plus am incercat asta destul de devreme, pe la lvl 24. Deci ai putea, dar cu multe sp-uri :)
AdYY_89 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 am o problema :( am fost pe spear si am avut mastery lv la heuksal 37 si eu sunt lv 38, m-am mutat pe sabie si miam scos punctele de la heuksal pana knd am ajuns la mastery lv 30..si primeam exp pe monstru care il omoram 756 si 141 skill experience si aveam gap 8, apoi am bagat skiluri la sabie si miam facut mastery lv 34 deci acu am gap 4 si tot aceasi experienta o primesc oare de ce ( va rog zicetzimi :(
The Dash Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 poate k omori alt tip de mobi si lvl dif....banuiesc k asta e
The Dash Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 sry de duble post dar numi aparea edit: asta am gasit eue pe majoritatea forumurilor: The official release for Euro is on the 18th. Hope it helps Edit 2: loooooooooool.....atzi vazut kre o sa fie lvl max max....140looooooool si k sa ajunci la lvl asta de la 139 la 140 itzi trebe 34900085783xp loooooooooool si iara looooooooooooool
Vlad Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Imi spune careva, cat costa un SOS spear de llvl 16?-dar un SOS lvl 8 spear cu blue (lucky)?
FINE Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Imi spune careva, cat costa un SOS spear de llvl 16?-dar un SOS lvl 8 spear cu blue (lucky)? Preturile pe noile servere nu sunt inca fixe...sunt in continua crestere :)
The Wizard Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 siteul silkroad e in inspectie, serverele in inspectie sa se faca oare upgradul ?