The Dash Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ala cu tigrul e de la ksro so o are rougul....poate sa se transforme in orice mob de acelasi lvl sau mai mic decat el....numa el poate prepara o potziune cu kre face asta....mai cititzi si voi pe siteul original la chestii noi despre european :D
FINE Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 FINE ma bag si eu :) :D bun cand se va deschide serveru ne strangem toti :tiphat:
BogdaNzZ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 The dash, m-am gandit si io la asta.Dar nu ai observat ce skilluri are???Rogue fura doar infatisarea, nu si skillurile.
mura13 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 BlackCurse ai inchis topicul ala despre noul server unde sa intram toti romanii ? pana la urma cum ramane ? :|
EvilToileT Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 wooooo oare cati player trebuie sa ii omoara pe astea toti ? Aicea
THEGREENSCORPIO Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cred ca erau de lv mare pentru ca boul incasa 4000 si ceva dmg.Daca erau vro 500 de nukeri si inca vro 500 str. cred ca faceau fata.
Xellos Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 50 de nukeri erau de ajuns, 70 maxim ( ma refer la lvl 70 sau peste, cu arme decente) . nukerii ii fugareau pe harta ca Tom si Jerry (nukerii erau Tom-i )Exista bonus pt tot setul sos, som, sosun ! eu stiam numai de str si int in plus , nu stiam de moving speed.
alexxx70 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ...cred ca(scuzati cacofonia) cu un party complet de 8 si toti playerii de lvl 80 se putea face exp frumusel acolo...bineinteles ca sa nu te bagi in mijlocul lor ci ii iei de pe margine si cu ice tankerii(cei pe scut) si cu fire (nukerii) cred ca se facea exp si sp-uri klumea la cati erau acolo...daca imi aduc bine aminte aia sunt moobi din Cave de lvl 67-68. Oricum fain spawnul, dar cred ca face parte dintr-un event ceva organizat de GM. Anyway,eu ca nuker rezistam lejer la lvl 78-80 la 7 de aia Strong spawnati din summon scroluri cand a fost eventul de sarbatori dar eram cu sword+shield si le dadeam ice la greu. Daca sunt normali si nu strong sunt si mai slabi pt cei care au lvl de la 75 in sus si sunt farmati klumea.
BogdaNzZ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Va place sa vorbiti aiurea.Bonusul pt. set e doar un zvon.
koila Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :blink: Nu exista bonus pt full sos\som\sun bonus exista doar pt garment[spead20% + inca ceva] protector spead[10%+ inca ceva] si armor daca ai sun garment set esti invincibil la mag atac..... daca ai armor sun esti invincibil la phy atack iar daca ai protector esti tare..... asa k nu iti da nimic daca esti full sosun , som , sos doar mag def sau phy def mai mare altceva nimic
adyzaha Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 wooooo oare cati player trebuie sa ii omoara pe astea toti ? Aicea 4 nukeri si 4 bladeri de 80 nu aveau ce face din mobi aia care sunt de lvl 65-66 dar pe atunci nu era bagat inca lvl max 80 asa ca nu prea aveau ce face saraci
elusion Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Vreau sa va intreb ceva cum e cu kitu ala cu Silkroad europe am auzit si eu ceva ... si chiar vreau sa ma joc pe el .. unde il gasesc?:D .. sper ca nus unul din aia care pun aceeasi intrebare de 1000 de ori .. da chiar vreau sa aflu detalii .. si daca cumva este pe undeva scris despre el va rog indrumatima :right:
Sephiroth Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 well cativa nukeri de 80 pe fire dadeau toti cu meteoritu si rupeau cateva zeci :) daca nu mai multi xD si bladerii tankuiau si ei pe acolo ^^edit: great news , un prieten tocmai mi-a gasit charu cu toate itemele la stall chiar acum (evident nu eram pe el) :surprised:
koila Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :blink: ai ramas fara cont? cum draq... legit player sa ramana fara cont? :cool2:
oveman Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 eu chiar nu mai pot sa rezist Alps serveru pe care joc e plin 22/24!!!!!imposibil sa te conectezi priviti aici http://www.rev6.com/index.php?site=servers si aici e charu meu numa ca is lvl 65 nu 60 cat scrie aici http://www.rev6.com/index.php?site=player&player=124768
koila Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 daca tu crezi ce zice acolo atunci e bine....cauta koila in joc sunt lvl 77 acolo sunt........si pacific chiar este inchis :P
EvilToileT Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 well cativa nukeri de 80 pe fire dadeau toti cu meteoritu si rupeau cateva zeci :) daca nu mai multi xD si bladerii tankuiau si ei pe acolo ^^edit: great news , un prieten tocmai mi-a gasit charu cu toate itemele la stall chiar acum (evident nu eram pe el) :surprised:L :D L monstri din monster scroll au mai mult HP decat au ei normal aia din cave....ieri sau alaltaieri au deschis monsterscrolluri in fatza la DW pe sv sparta si ieseau stron gyeoha din aia de lv 10 sau de cati is poi trebuia sai dai destul casal omori....deci nare cum sa dea cativa nukeri meteor ca ii ia poate jumate dar nul omoara din prima...
Sephiroth Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 oricum nu prea imi mai pasa de contu ala , singuru lucru care ma incanta la el era ca am muncit pe el nu am folosit bot <_< and now all that work was in vain , ma intreb daca aia de hackuiesc conturi nu se simt jenati cand fura contul cuiva anyway , dual axe e bun pe europa ca vreau sa-mi fac char cu dual axe :D
elusion Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ai kitu de la Europe ?Imi zici si mie de unde lai luat ? ca cau de ceva vreme buna ... :dontknow: Sau inca nu o aparut .. sau ce *****
The Dash Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 loooooool. Mane ce esti asa obsedat...europa este un pach pt silkroad kre apare in iulie> Dak eti asa nerabdator intra in KSRO.
elusion Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 1. Nu eu sunt obsedatu ... eu doar incerc sa aflu cand apare (si mc pt info)2. Chiar nu sunt obsedat ... urmareste pe aici .. eu nu pun la Semnatura Silkroad online Player lvl: ce vreau io Char:cum ma doare si asa mai departe ... putem spune povesti despre Silk .. eu unul vreau sa joc Silk Europe .. si intrebam si eu cand apare .. numai ca ma vazut ca scrieti ca nebunii si nu va uitati la ce vam intrebat .. si de aceea am insistat ... si asa ajungem la nr.3 3. Joaca silkroad mai putin de 5 ore pe zi daca poti ok?:)
koila Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 @elusion nu esti disperat dar esti noob..... nu da sfaturi cuiva cum si cat sa joace.... k daca tia intrat microbu`n sange ai puso de mamaliga :blink: si sa fii si tu ceva intrun joc online treb sa joci destul de mult, daca vrei sa fi amatori joaca Solitare. RESPECT :P
smuggster Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 eu joc 22 ore pe zi silkroad,nu ma duc la toaleta,nu mananc,abia dorm putin, nu am mai iesit din casa de 6 luni jumate,parintii sunt ingrijorati....si sa stii ca viata e frumoasa PS: No more silk for me until europe :>