Guest Shang_Yang Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 ))) lol 1. GM nostru e CmdrDrakov dar mai au autoritate SUPREMA si : Futacioasa AmirA 2. Nu vad ce as avea de ascuns 3. Cireasa de pe tort este k avem si noi un SITE www.silkroadromania.haos.ro Problema e k nu se poate scrie pe nici un subdomeniu numele de Army....e interzis!!! ( Site-ul este in constructie DAR avem sectiunea FORUM care e umpluta de INTREBARI-RASPUNSURI.....ce mai dupa mene zic k e FACUT BINE (autorul fiind Futacioasa) 4. Intrati si pe site-ul nostru si ziceti o parere
Guest Shang_Yang Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Deci avem 5 locuri ramase LIBERE din 35 )))) asa k pt cei din ManiaciiRo e loc Mai este si celalalt Tech_Army care o sa faca si el lvl 4 si o sa mai intre 10 romani acolo. Plus k mai avem un guild care e din romani si amestecati (coreeni orfani, si alte natii) unde vor mai putea intra romani O alta veste buna e k Guildul Wecked e format din 8 romani.....eu as prefera sa intre ei in ultimul loc de la union deoarece sunt 8 din 20 park si or mai putea intra romani. Zic asta deoarece ne apropiem cu pasi repezi de unirea TechArmy cu ManiaciiRO )))). DAR o alta problema e ca Noire ( o guilda cu un GM super, nu sunt romani) se pare k se reFACE...eu prefer sa fim mai multi romani decat alte natii.....acu vedem ce se hotareste in Union si in TechArmy( avand in vedere k CmdrDrakov e Master si la GUILDE si cam el are ultimul cuvant... VEDEM LA CE CONCLUZIE SE AJUNGE, cert e k vom primii, romani MANIACI in TechArmy, cu bratele DESCHISE !!!!! Si 2 Lancelot vezi k fratele tau are nr de mobil al lui CmdrDrakov
Edelweiss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 hmm.. inca nu am ajuns sa vad care e treaba cu uniunile... dar, daca mi se permite o parere... partea faina la un mmorpg, mai ales daca il joci pe srv oficial, e comunicarea intre natii. mi se pare mult mai interesant sa iti dezvolti skill-urile de comunicare in engleza decat cele de injurat in romana acum, si exclusivismul asta are partile lui bune, in sensul ca stii la ce sa te astepti. dar mie imi place sa ma astept la mai mult think world wide oricum, mai punctual vorbind, noi, micutii maniaci, am lasat-o un pic mai moale. va trebui sa stabilim eventual o zi si o ora in care sa intram toti online si sa vedem ce si cum facem. azi am de invatat toata ziua iar maine am examen+meciul lui poli propun luni, candva dupamasa-seara.
AlinRoscat Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 si forumul asta de ce a fost facut ? http://knet.ro/darklight/index.php ca sa mai faceti altu ?
amarant Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 naspa site-ul facut de Futacioasa e mult mai util si bine structurat http://www.knet.ro/silkroad bhh nam chef sa aud buzzari pe un site ca am 500 watts si numa ma sperie. daca e forum sa fie linistit si bine organizat.
Guest vsp2323 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 (edited) m`ash apuca shi yo de Silkroad... da` seamana prea mult cu Knight Online... hai k totushi ma apuc mai am vreo ora juma de dwld dak putetzi sa ma ajutati cu tips cva ajtept Edited March 26, 2006 by vsp2323
Aldguth Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Nu seamana deloc cu Knight Online. Daca intri pe serverul Xian as fi bucuros sa te ajut.
krapu Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 am vazut doar cateva poze ...si din cate vad seamana ffff mult cu WoW
C@pone Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Se baga cineva pe noul server ? (pe 30 se deschide).
Guest Shang_Yang Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 EXTRAORDINAR amaratule pe noi nu ne intereseaza sa facem loc de TOPIC pt alte servere.....noi am facut pt noi (intre noi) cu toate intrebarile frecvente asa k nu te oblig sa intrii....si noi nu ne bagam in "CONCURENTA" intre forume Sunt cam singurul din TechArmy care intra pe linkmania sa vb aici...in rest Tech_Army si TechArmy vb pe forumul nostru in privinta knetului eu am pus niste topicuri pe acolo cand eram cu VIZITATOR si P**A k nu mi s-a rasp decat dupa ce mi-am facut cont P.S. amaratule tine-ti parerile tale in privinta forumului TechArmy pt tene, cand oi face tu un forum mai misto atunci sa ii reprosezi ceva lu' Futacioasa
Guest vsp2323 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 mi`am facut un archer pe troy deja am lvl 6
VlaDutzZz*praF Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 de unde fac cont ??? ca pe site nush unde sa dau
Aldguth Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 http://www.silkroadonline.net/member/member_join.asp
VlaDutzZz*praF Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 arrow...am intrat in launcher...si face un upgrade...il las nu?
VlaDutzZz*praF Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 mda...l-am jucat o ora si mi-am facut impresia....DELETE !!! nasparliu' rau jocu'...mai bine cs,mu si wow
Guest vsp2323 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 am facut lvl 10...e vre1 guild liber sa intru si yo?
amarant Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 EXTRAORDINAR amaratule pe noi nu ne intereseaza sa facem loc de TOPIC pt alte servere.....noi am facut pt noi (intre noi) cu toate intrebarile frecvente asa k nu te oblig sa intrii....si noi nu ne bagam in "CONCURENTA" intre forume Sunt cam singurul din TechArmy care intra pe linkmania sa vb aici...in rest Tech_Army si TechArmy vb pe forumul nostru in privinta knetului eu am pus niste topicuri pe acolo cand eram cu VIZITATOR si P**A k nu mi s-a rasp decat dupa ce mi-am facut cont P.S. amaratule tine-ti parerile tale in privinta forumului TechArmy pt tene, cand oi face tu un forum mai misto atunci sa ii reprosezi ceva lu' Futacioasa Auzi, Nenea... 1. Ai pocit userul meu pe forum. Holbeaza-te mai bine pe viitor. 2. Ai facut reclama la o sterpelitura de site. Daca era ceva de capul lui fi convins ca primea laude. In cazul de fata, a primit doar restransa parere. 3. Daca l-ati facut pentru voi, de ce faceti reclama ? 4. Daca tot i-ai facut reclama si m-ati atras pe site, de ce sa nu am dreptul la o parere care e DOAR O PARERE? Lasa ca utilizatorul care urmeaza va dori sa se convinga de parerea mea... Poate ii va place. 5. Nu e vorba de concurenta. Te vad activ in topicul asta, presupun ca esti la curent cu Knet, mai ales pentru ca, din spusele tale, afirmi ca ai folosit forumul. Acum doresti sa imparti vizitatorii sau sa il folosesti in interes local? 6. Tech_Army si TechArmy asa asa... cred ca de v-as vedea pe vreun server as zice UUUUUuuUUU si asta pentru atitudinea ta recalcitranta. Pentru ca reprezinti aceste doua guilde ar trebui sa fi mult mai diplomat. In schimb, provoci scandal. GOOD GUY!! 7. Si daca o sa faci un forum privat pe care sa il administrezi personal, cand am o parere o voi spune sincer si concis. Daca nu iti convine exista butonul DELETE. Fii sigur ca nu voi folosi un forum unde parerile provoaca altercatii, si mai ales cand acestea sunt generate de staff. 8. Have a nice day.
Aldguth Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Mie mi se pare ciudata si destul de "deplasata" chestiile cu medaliile pe care le acordati. In principiu ideea e buna, da la ultima medalie spuneti ca este acordata celui care "isi sacrifica viata reala pentru cea virtuala", ceea ce mie mi se pare ca este o prostie. Daca chiar ar fi asa ar trebui sa i se dea ceva sa-l trezeasca la realitate nu o medalie pentru ca viata asta REALA conteaza. Much later edit: STAY ON SCHOOL KID !!! Don't be thief because u can die Genul asta de exprimare apare si la NPC-urile din joc. No hard feelings.