Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Shang_Yang
Posted

smile.gif))) lol

1. GM nostru e CmdrDrakov dar mai au autoritate SUPREMA si : Futacioasa

AmirA

2. Nu vad ce as avea de ascuns

3. Cireasa de pe tort este k avem si noi un SITE www.silkroadromania.haos.ro

Problema e k nu se poate scrie pe nici un subdomeniu numele de Army....e interzis!!! sad.gif( Site-ul este in constructie DAR avem sectiunea FORUM care e umpluta de INTREBARI-RASPUNSURI.....ce mai dupa mene zic k e FACUT BINE (autorul fiind Futacioasa)

4. Intrati si pe site-ul nostru si ziceti o parere biggrin.gif

Guest Shang_Yang
Posted

Deci avem 5 locuri ramase LIBERE din 35 smile.gif)))) asa k pt cei din ManiaciiRo e loc

Mai este si celalalt Tech_Army care o sa faca si el lvl 4 si o sa mai intre 10 romani acolo. Plus k mai avem un guild care e din romani si amestecati (coreeni orfani, si alte natii) unde vor mai putea intra romani

O alta veste buna e k Guildul Wecked e format din 8 romani.....eu as prefera sa intre ei in ultimul loc de la union deoarece sunt 8 din 20 park si or mai putea intra romani. Zic asta deoarece ne apropiem cu pasi repezi de unirea TechArmy cu ManiaciiRO smile.gif)))). DAR o alta problema e ca Noire ( o guilda cu un GM super, nu sunt romani) se pare k se reFACE...eu prefer sa fim mai multi romani decat alte natii.....acu vedem ce se hotareste in Union si in TechArmy( avand in vedere k CmdrDrakov e Master si la GUILDE si cam el are ultimul cuvant... VEDEM LA CE CONCLUZIE SE AJUNGE, cert e k vom primii, romani MANIACI tongue.gif in TechArmy, cu bratele DESCHISE !!!!!

Si 2 Lancelot vezi k fratele tau are nr de mobil al lui CmdrDrakov

Posted

hmm.. inca nu am ajuns sa vad care e treaba cu uniunile... dar, daca mi se permite o parere... partea faina la un mmorpg, mai ales daca il joci pe srv oficial, e comunicarea intre natii. mi se pare mult mai interesant sa iti dezvolti skill-urile de comunicare in engleza decat cele de injurat in romana biggrin.gif acum, si exclusivismul asta are partile lui bune, in sensul ca stii la ce sa te astepti. dar mie imi place sa ma astept la mai mult biggrin.gif

think world wide icon_thumright.gif

oricum, mai punctual vorbind, noi, micutii maniaci, am lasat-o un pic mai moale. va trebui sa stabilim eventual o zi si o ora in care sa intram toti online si sa vedem ce si cum facem. azi am de invatat toata ziua iar maine am examen+meciul lui poli smile.gif propun luni, candva dupamasa-seara.

Guest vsp2323
Posted (edited)

m`ash apuca shi yo de Silkroad... da` seamana prea mult cu Knight Online...

hai k totushi ma apuc mai am vreo ora juma de dwld biggrin.gif

dak putetzi sa ma ajutati cu tips cva ajtept tongue.gif

Edited by vsp2323
Guest Shang_Yang
Posted

EXTRAORDINAR amaratule blink.gifblink.gifblink.gifblink.gif pe noi nu ne intereseaza sa facem loc de TOPIC pt alte servere.....noi am facut pt noi (intre noi) cu toate intrebarile frecvente asa k nu te oblig sa intrii....si noi nu ne bagam in "CONCURENTA" intre forume

Sunt cam singurul din TechArmy care intra pe linkmania sa vb aici...in rest Tech_Army si TechArmy vb pe forumul nostru

in privinta knetului eu am pus niste topicuri pe acolo cand eram cu VIZITATOR si P**A k nu mi s-a rasp decat dupa ce mi-am facut cont

P.S. amaratule tine-ti parerile tale in privinta forumului TechArmy pt tene, cand oi face tu un forum mai misto atunci sa ii reprosezi ceva lu' Futacioasa

Guest vsp2323
Posted

mi`am facut un archer pe troy smile.gif deja am lvl 6 tongue.gif

Guest vsp2323
Posted

am facut lvl 10...e vre1 guild liber sa intru si yo? smile.gif

Posted

EXTRAORDINAR amaratule blink.gifblink.gifblink.gifblink.gif pe noi nu ne intereseaza sa facem loc de TOPIC pt alte servere.....noi am facut pt noi (intre noi) cu toate intrebarile frecvente asa k nu te oblig sa intrii....si noi nu ne bagam in "CONCURENTA" intre forume

Sunt cam singurul din TechArmy care intra pe linkmania sa vb aici...in rest Tech_Army si TechArmy vb pe forumul nostru

in privinta knetului eu am pus niste topicuri pe acolo cand eram cu VIZITATOR si P**A k nu mi s-a rasp decat dupa ce mi-am facut cont

P.S. amaratule tine-ti parerile tale in privinta forumului TechArmy pt tene, cand oi face tu un forum mai misto atunci sa ii reprosezi ceva lu' Futacioasa

Auzi, Nenea...

1. Ai pocit userul meu pe forum. Holbeaza-te mai bine pe viitor.

2. Ai facut reclama la o sterpelitura de site. Daca era ceva de capul lui fi convins ca primea laude. In cazul de fata, a primit doar restransa parere.

3. Daca l-ati facut pentru voi, de ce faceti reclama ?

4. Daca tot i-ai facut reclama si m-ati atras pe site, de ce sa nu am dreptul la o parere care e DOAR O PARERE? Lasa ca utilizatorul care urmeaza va dori sa se convinga de parerea mea... Poate ii va place.

5. Nu e vorba de concurenta. Te vad activ in topicul asta, presupun ca esti la curent cu Knet, mai ales pentru ca, din spusele tale, afirmi ca ai folosit forumul. Acum doresti sa imparti vizitatorii sau sa il folosesti in interes local?

6. Tech_Army si TechArmy asa asa... cred ca de v-as vedea pe vreun server as zice UUUUUuuUUU si asta pentru atitudinea ta recalcitranta. Pentru ca reprezinti aceste doua guilde ar trebui sa fi mult mai diplomat. In schimb, provoci scandal. GOOD GUY!!

7. Si daca o sa faci un forum privat pe care sa il administrezi personal, cand am o parere o voi spune sincer si concis. Daca nu iti convine exista butonul DELETE. Fii sigur ca nu voi folosi un forum unde parerile provoaca altercatii, si mai ales cand acestea sunt generate de staff.

8. Have a nice day.

Posted

Mie mi se pare ciudata si destul de "deplasata" chestiile cu medaliile pe care le acordati. In principiu ideea e buna, da la ultima medalie spuneti ca este acordata celui care "isi sacrifica viata reala pentru cea virtuala", ceea ce mie mi se pare ca este o prostie. Daca chiar ar fi asa ar trebui sa i se dea ceva sa-l trezeasca la realitate nu o medalie pentru ca viata asta REALA conteaza.

Much later edit: STAY ON SCHOOL KID !!!

Don't be thief because u can die

24.gif24.gif Genul asta de exprimare apare si la NPC-urile din joc.

No hard feelings. occasion14.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...