Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Daca vrei sa intrii in Cave o poti face de la lvl 50 , iar mobii de akolo au lvl cuprins intre 61 si 70.

Iti sugerez sa mergi in Cave la lvl 50 doar daca ai cel putin sos set altfel nu faci fata, si o arma buna ca sa nu muncesti 5 min la un mob, iar daca mai ai si gap........

Eu am intrat in cave la lvl 52 DAR eram full som-sun set, si un blade de 52 som +5.........si tot eram stresat sa nu mor (auto potion la 75-80 %), si omoram si greu mobii dar asta din cauza gap ului........

Parerea mea sincera e sa mergi in cave cel putin de la lvl 52 cand schimbi arma de D7 si doar daca esthi sos set cel putin.....altfel nu faci fata.......

Spor la dropuri de la som in sus :) in continuare......

Posted

Sunul e foarte reusit...dar cand citesc ce scrie pe chat imi vine sa vomit.

"can ai se spear pls" :violent:

ma grabeam ca trebuia sa es din sro ca sa fac vilmuletele adica sa le transform......... am 30 de giga de transformat :sef:

Posted

ma grabeam ca trebuia sa es din sro ca sa fac vilmuletele adica sa le transform......... am 30 de giga de transformat :sef:

poti sa imi spui si mie cum se transforma pls? :pray:

Posted

am si eu dar nush cum se face

deci filmezi cu fraps pe urma intri pe www.softpedia.com si cauti VideoConvertSplitMergeStudio numai ca,cand il transforma scrie pe mijloc un register ceva de genu ca nu ai sn la el........ uitate la cateva pagini in napoi ca am pus cand iam zis si defiler cum sa faca

Posted

deci filmezi cu fraps pe urma intri pe www.softpedia.com si cauti VideoConvertSplitMergeStudio numai ca,cand il transforma scrie pe mijloc un register ceva de genu ca nu ai sn la el........ uitate la cateva pagini in napoi ca am pus cand iam zis si defiler cum sa faca

ms raman dator ;)

Posted

ummm...voua va merge silk?

mie nu-mi merge, de 3 zile imi zice "This server is undergoing inspection or update. Connect to http://www.silkroadonline.net for more information."

nush ce are, de 3 zile face asa

PS: jocu e luat dupa oDC (pt. k il trage prea incet pe site, mai bine il iau cu peste 500kb/sec) dar e al 3-lea silk care l-am luat deci nu cred k e de la jok :| iar netu merge

Posted

ummm...voua va merge silk?

mie nu-mi merge, de 3 zile imi zice "This server is undergoing inspection or update. Connect to http://www.silkroadonline.net for more information."

nush ce are, de 3 zile face asa

PS: jocu e luat dupa oDC (pt. k il trage prea incet pe site, mai bine il iau cu peste 500kb/sec) dar e al 3-lea silk care l-am luat deci nu cred k e de la jok :| iar netu merge

Intra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etc

Deschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

Posted

:( fugicadau cum ai putut pierde mai ?:( incearca sa faci rost macar de un chest bun ... arma ta e +3 sau ceva?

nop arma e+1 str2 int5........... crt 8 parca sau 9

cica am luat ban da nustiu pt ca bot nu am numai pvp am facut cu charu asta

http://img234.imageshack.us/my.php?image=sro20060531203137622gn0.jpg

Posted

nop arma e+1 str2 int5........... crt 8 parca sau 9

cica am luat ban da nustiu pt ca bot nu am numai pvp am facut cu charu asta

http://img234.imageshack.us/my.php?image=sro20060531203137622gn0.jpg

as vrea sa iti spun ca imi pare rau pentru tine dar chiar nu imi pare rau =)) :cool2:

Posted

as vrea sa iti spun ca imi pare rau pentru tine dar chiar nu imi pare rau =)) :cool2:

ori cum nu e acc meu la banat si pe NaTalenT pe LovePlus care jucase cu bot si ei nu mai jucau de 1 luna deci .......

Posted

Ce doresc eu celor care au boot ...... :gun::gun: ALL MUST DIE IN PAIN AND SLOW X-(

...deci cand nu aveti loc pe vreun server sa i injurati pe cei care folosesc boot, caci ei

strica frumusetea jocului : fac repede lvl up , vin la tine si ti rad in fata, te fac noob sau te provoaca la pvp

sa ti arate ca ei sunt mai buni....... Deci nici un pic de respect pt cei care au boot, fie ei si romani.....

Fac alergie numai cand vad ca cineva zice ce boot a folosit sau ce a mai aparut in materie de a face boot....

Si nu va faceti griji ca veti scapa de ei vreodata, au fost banati atunci o iau de la capat, pana data viitoare

cand sunt prinsi, iar cand sunt prinsi: "am folosit si eu o zi boot sa vad cum e, si gata m au banat", ....ei oare zic eu?

SA vina vreunul din voi sa mi zica mie ca sunt fraier ca nu bootez, ca ei fac asta fiindca au o viata personala sau sociala le zic asa: ma intreb oare ce fel de oameni sunt ei in viata reala aia personala si sociala in care

ei nu sthiu decat sa fure (a boota se poate numi si furt) si sa obtina ceva usor, direct pe tava as zice........mmorpg urile iti ofera si viata personala (asta numai daca nu devii dependent, aia e o boala iar dependentii booteaza rar) si sociala as numio viata "sociala virtuala ", dar intotdeauna tre sa fii atent sa fie intr o proportie mai mica decat cea reala........si va mai spun ca nu bootez, lucrez de la 8 la 5 si joc si silkroad........deci : am scoala, am prieteni, am .....orice nu va face scuzabili........

Am scris asta pt acei romani care se cred mai destepti decat altii sau care au o viata personala si/sau scoala (scoala nu e obligatorie decat pana in clasa a 9) si nu au timp.........Tata nu ai timp, nu juca .....lasa pe altii care au sau care se chinuie sa aiba........

Imi cer scuze daca apar greseli de ortografie, dar scriu de la serv si numai am timp sa verific......

Aceasta este o parere personala care nu aduce injurii nimanui, cel putin nu directe........

bafta all (mai putin celor care au sau care booteaza) si dropuri de la som in sus.... B)

Posted

Ce doresc eu celor care au boot ...... :gun::gun: ALL MUST DIE IN PAIN AND SLOW X-(

...deci cand nu aveti loc pe vreun server sa i injurati pe cei care folosesc boot, caci ei

strica frumusetea jocului : fac repede lvl up , vin la tine si ti rad in fata, te fac noob sau te provoaca la pvp

sa ti arate ca ei sunt mai buni....... Deci nici un pic de respect pt cei care au boot, fie ei si romani.....

Fac alergie numai cand vad ca cineva zice ce boot a folosit sau ce a mai aparut in materie de a face boot....

Si nu va faceti griji ca veti scapa de ei vreodata, au fost banati atunci o iau de la capat, pana data viitoare

cand sunt prinsi, iar cand sunt prinsi: "am folosit si eu o zi boot sa vad cum e, si gata m au banat", ....ei oare zic eu?

SA vina vreunul din voi sa mi zica mie ca sunt fraier ca nu bootez, ca ei fac asta fiindca au o viata personala sau sociala le zic asa: ma intreb oare ce fel de oameni sunt ei in viata reala aia personala si sociala in care

ei nu sthiu decat sa fure (a boota se poate numi si furt) si sa obtina ceva usor, direct pe tava as zice........mmorpg urile iti ofera si viata personala (asta numai daca nu devii dependent, aia e o boala iar dependentii booteaza rar) si sociala as numio viata "sociala virtuala ", dar intotdeauna tre sa fii atent sa fie intr o proportie mai mica decat cea reala........si va mai spun ca nu bootez, lucrez de la 8 la 5 si joc si silkroad........deci : am scoala, am prieteni, am .....orice nu va face scuzabili........

Am scris asta pt acei romani care se cred mai destepti decat altii sau care au o viata personala si/sau scoala (scoala nu e obligatorie decat pana in clasa a 9) si nu au timp.........Tata nu ai timp, nu juca .....lasa pe altii care au sau care se chinuie sa aiba........

Imi cer scuze daca apar greseli de ortografie, dar scriu de la serv si numai am timp sa verific......

Aceasta este o parere personala care nu aduce injurii nimanui, cel putin nu directe........

bafta all (mai putin celor care au sau care booteaza) si dropuri de la som in sus.... B)

daca nu stiai afli acu botu e facut de JoiMax deci........ deci cei care aubot platit nu is banati sau hacariti is banati doar daca i da cineva report si are dovada ca e boot

eu o sa iau bot cu bani si iti arat ca nu ma baneaza pagina oficiala de la boot este asta www.bot369.com . http://www.bot369.com/slczen.htm

Posted

Malkor +1

fugicadau--limba romana e grele taticule

replica ta demonstreaza ca "te ataci"ca ai luat ban chair daca bot-ul e facut de Joymax asta nu inseamna ca si trebuie sa-l folosesti

ptr cei fara bot :beer:

PS: tot de la munca

Posted

Ai inteles gresit mesajul meu..........dar nu asta e important, am sa zic akuma cateva lucruri

pe puncte si incep asa:

1. In linkul pe care l ai pus tu nu scrie nikaieri JOIMAX

2.De ce nu apare de cumparat boot pe pagina oficiala de isro de la Joimax?

3.Unde zice ca Joimax are de vanzare boot pt jocul sau?

4. Daca vii cu dovezi ca cineva foloseste boot, chiar si de ala cumparat... atunci Joimax te baneaza? Logica ar fi urmatoarea:

a) de ce as bana eu Joimax pe cineva care mi plateste ca sa booteze si mi aduce o sursa de venit de pe urma sikrodului fata de cei 40-50 % care nu booteaza si nu cumpara nik din item mall........din partea mea, adik eu Joimax mai bine s ar lasa aia de jucat chiar daca e un joc free, e free pt ca asa mi au zis cei de la divizia de marketing ca pot atarage mai multi jucatori, dar interesul meu e sa sa scoata verzisorii cati mai multi din ei.........mie imi e foame de bani :banana:

b)Cine zice ce dovezi sunt bune si ce dovezi nu sunt bune ....... si daca ar fi niste dovezi concludente chiar tre sa le iau in seama? Chiar tre sa ascult de cei putini impotriva celor multi si care mi fac mie banii sa curga?

Akuma inchei cu parerea mea ca si o concluzie:

1. Eu zic ca e o abureala chestia asta cu boot creeat de joimax, o baliverna...........bootul acesta care se kumpara e fakut de o divizie de programatori care il updateaza cu fiecare vresiune noua de silk pt a fi greu sau imposibil de depistat (mi se pare si normal sa l platesti) de programele anii boot a celor de la JOIMAX.... si scos la vanzare de marketingul lor........ Oare cine are cel mai mare interes sa se creada ca acesta e un boot creeat de joimax pt a fi kumparat cu miile de ce i slabi de inger si saraci cu duhul?????????

Nici nu va inchipuiti cate si care sunt interesele care se invart in jurul jocurilor de "milioane"........

2. Daca ar face Joimax un boot pt silkroad, nu cred ca ai putea sa ti dai seama ca e boot, nu ti dai seama ca ei au motorul jocului, ii sthiu toate resursele.........zi mi si mie ce dovezi ai vrea sa aduci impotriva unui asemenea boot? si in plkus cine te ar lu in seama cu dovezile tale??????????

3. Chiar de ar fi adevarat (cu toate ca locica mea de mai sus nu prea ar zice asa) tot i as blama pe cei cu boot........nu ar face nici 2 bani in fata unuia care a muncit pt a ajunge ceea ce e......... Sau sa vad vreun booter ca asteapta si respectul tau ca na uite ce char tare si puternic are.........

Daca prostia ar durea, am purta vata in urechi ca sa nu se ia si de noi.........dar prostia nu se ia, iar unii si

o afirma cu stoicism in fata........

Iar nu mi corectez greselile de ortografie, ca nu asta e imp ci ceea ce am gandit ........

si droape multe de la som in sus...... B)

Posted

@ luadyzaha vreu sa i scriu ""La multi ani pe coliva "" nu ma atac ca am luat ban nu e charu meu nu e munca mea si asa peste o saptamana ma last definitiv de silk chiar de as fi avut char de ll 80 cu sosun pe el etc etc pt ca ma apuc de alt joc online mult mai misto decat silku http://www.cabalonline.com/ de sun de huxley care is de 100 de ori mai tari ca silkroad celputin sun la ce grafica are mama mama sun si huxley is facute de web zen

lol=)) tu crezi ca ar scrie ca e facut de ei cum explici asta cand se chimba veriunea la 5 min max e veriunea de la boot la unu cracuit ia cam 1-2 zile sa il faca sa nu fie depistat e o diferenta mare de la 5 minute la 2 zile........ toti stiu ca botu e facut de ei ca sa castige bani cabal pana acu 1 saptaman era p2p (play for play) dar sau uitat la alte jocuri online ex silku si il fac gratis cand se da drumu iti da sa zic puncte cu care poti sa iti ei o luna de premium( sa jocipe servaru cu bani) sau sa iti ei iteme de la shopu lor pt cei care joaca normal f2p(free for play ) au totu redus la 25% ex drop e scazut cu 25% fata de premium asa si silku cu botu isi scot bani in plus poi la cati boti si ar trebui sa vezi la fie care inspectie cu miile de banati ..... doar azi am vazut 1245 de banati pana acu maxim 50 .

cunos 2 guilde pe rome care joaca cu bot toti si e cu bani si nu au fost prinsi si daca ma gandesc mai bine is mai mult de 2 guilde

1 ReBorn toata alianta lor folosesc bot 90% din ei

2SpartanZ toata alianta bott 50% ca e o alianta mai mica nu am vazut mai mult de 53+ din vre un guild din aliata de la ei

ia cel m ai mic din Spartanz e 64+ numai de lvl 80 din reborn singuru care nu are boot asa cred eu e BlacK_CaT sau asa mi a dat de inteles era cu mine in parti si vb cu el ......... i

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...