Jump to content
silversky

Folosirea cheat-urilor în jocurile PC

Obişnuiţi să folosiţi coduri (cheaturi) atunci când vă jucaţi pe calculator ?  

212 members have voted

  1. 1. Obişnuiţi să folosiţi coduri (cheaturi) atunci când vă jucaţi pe calculator ?

    • Da
      57
    • Nu
      155


Recommended Posts

mai foloseam cheat`uri.. dar cand jucam cu calculatoru.. cand ma grabeam sau nu mai aveam rabdare.. cand eram mai mic.. dar online niciodata n`am folosit cheat`uri smile.gif nici n`am s`o fac smile.gif..

Link to comment
Share on other sites

in joculile online nu, dar pe calc da..de fapt, doar pe un joc folosesc...tony hawk 4, ca e greu tare...n-ai cum sa termini fara cheaturi, d-aia si jocul are meniu CHEATS, si poti sa le cumperi

iar la cs, mereu am folosit cheaturi, dar nimeni nu ma credea :-"

Link to comment
Share on other sites

Cand eram mai mic mai trisam pe la un Warcraft 2 sau AOE 2 dar heh de mult nu ma mai intereseaza asa ceva.. daca la MMORPG si al online inteleg ca exista dorinta de a fi mai bun la single player ce placere sa ai ca termini asa un joc?

Link to comment
Share on other sites

cateodata..depinde de joc...de exemplu la lok:defiance nu am trisat niciodata pt ca mi-a placut prea mult gameplayeul,grafica...etc+ca l-am luat original deci ar fi fost waste...la jocurile online niciodata si de obicei prefer sa cumpar jocuri adventure gen Broken Sword,The Longest Journey,Siberia(nu citesc niciodata walktrough)

Link to comment
Share on other sites

Hmm. Cu jocuri on-line niciodata.

Mai demult foloseam cheats la strategii ca tinea foarte mult timp (campaniile de la Age of Empires, sau Heroes 3). Azi mai rar,doar daca jocul are ceva funny cheats sau easter eggs.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...