Galad Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 As avea curaj sa lupt intr-un razboi, dar as prefera sa nu o fac. De ce? Pentru tara? Ce a facut tara pentru mine? Nimic. Ideea inrolarii in detasamentele din Irak e o prostie. Acela nu este razboiul nostru si cei care se duc acolo o fac doar pentru bani(lupta impotriva terorismului? gimme' a break). Like, wtf? Merita sa-ti risti viata pentru bani? NU. In ideea absurda a unui razboi in care tara noastra sa fie implicata direct as lupta doar daca n-as mai avea pentru ce trai (spre exemplu imi moare familia - Doamne fereste! ). Patriotism? Asta dispare cand treci in clasa a 5-a.
uTzu Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 As avea curaj sa lupt intr-un razboi, dar as prefera sa nu o fac. De ce? Pentru tara? Ce a facut tara pentru mine? Nimic. Ideea inrolarii in detasamentele din Irak e o prostie. Acela nu este razboiul nostru si cei care se duc acolo o fac doar pentru bani(lupta impotriva terorismului? gimme' a break). Like, wtf? Merita sa-ti risti viata pentru bani? NU. In ideea absurda a unui razboi in care tara noastra sa fie implicata direct as lupta doar daca n-as mai avea pentru ce trai (spre exemplu imi moare familia - Doamne fereste! ). Patriotism? Asta dispare cand treci in clasa a 5-a. adevarat
mad_eye Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 (edited) Curaj da!dar nu as lupta!Deoarece:1.E o tampenie2.Nu are nici un rost sa lupti pentru o tara pentru niste pamanturi3.Patriotism nul am !poate chiar e pe negativ4.Daca vreau sa mor gasesc alt mod5.Cum au zis si altii inaintea mea ce a facut tara pentru mine si totusi daca castiga tara(no chance) devii erou national6.Oricat de mult miar placea sa omor oameni nu mi se pare corect.Si lista ar putea continua P.S. am votat optiunea 3 Edited July 17, 2006 by mad_eye
Valek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Daca as avea haxx!Eh glumesc.Nu as lupta, nu sunt patriot.Dar daca e sa ne stapaneasca alta tara, atunci da.
WuTangClan Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 stand in transeu cu molul pana in genunchi mancare proasta si deasupra sa zboare gloantze avioane si obuze care te cauta sunt "fan" al acelor "episoade"....am ales da
Redemption Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 As lupta,in final cu totii murim, intr-un fel sau altul
The Connection Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 da! dar daca ma pun sa ma lup cu americanii , gernamii NOOOOOOOOOO. I don't like to die and I don't want to kiil people . but...........if they want to kiil me SNIPER TIME .
TiberiuC Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 americanii deja au roboti...oricum nu are rost daca nu lupti pt ceva de care esti convins
{JM}Alex Lifetaker Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 M-am mai gandit la razboaie... ca tot incepe al 3-lea razboi mondial(razboiul dintre israel si liban constituie doar inceputul). AS LUPTA numai daca niste oameni de stiinta germani reusesc sa-l invie pe hitler si acesta incepe sa cladeasca armate sa cucereasca lumea Atunci as lupta(in armata lui). Altfel, razboiul e joaca de copii )
infinitY <vLaD> Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 eu as avea curaj dar dak as lupta pt tzara mea ... dak ar fii nevoie de min ... dak ar fii pt salvarea oamenilor din rom sau cam asa ceva
Qui-Gon Jinn Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ma amuza posturile unora dintre voi, nici nu stiti sa tineti arma in mana (nici eu nu stiu si nu pretind ca stiu) nici nu stiti de ce incarcatura emotionala ati avea parte in momentul ala...sa zici ca pleci la razboi nu e acelasi lucru ca si cum ai zice "eh..incepe o noua runda la cs" si aici daca mori..mori...nu tu respawn....si aici nu poti sa pui wallhack sau sa folosesti coduri...eu va zic sincer ca nu as pleca nici mort la razboi...prefer sa fiu considerat un las(care are doua picioare) decat sa fiu un erou (fara ele)
-SS- Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 as lupta, (desi prefer sa evit), dar nu pentru tara sau bani.
Guest dumi Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Daca doamne fereste am ajunge sa luptam intr-un razboi am lupta oricum cu sau fara voia noastra .Pe timp de razboi neexecutarea unui ordin atrage de la sine moartea.
Coser Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 depinde de circumstante. Daca as fi general, si as da doar ordine... ar fi fain, in schimb soldat, sa ma duc pe front.......youch.