Jump to content
silversky

Daca ai fi condamnat la moarte...

Daca ai fi condamnat la moarte, ce tip de executie ai vrea sa ai?  

534 members have voted

1. 1. Daca ai fi condamnat la moarte, ce tip de executie ai vrea sa ai?

• Prin spanzurare
      8
    • Cu ghilotina
      38
    • In scaunul electric
      16
    • Prin impuscare
      182
    • Prin injectie letala
      182
    • Prin ardere pe rug
      12
    • Prin gazare
      23
    • Alta varianta
      75

Recommended Posts

Posted

injectie letala as fi optat pentru impuscare dar poate mor dupa cateva minute ma chinui prea mult :D +poate e omu chior si ma schilodeste pe viata fara sa mor :))

Posted

Am ales alta......inainte sa ma omoare :(( (le-as spune sa ma omoare afara :gun: ) le-as zice: ''Hei, uite un O.Z.N. pe cer!" :)) si apoi as lua-o la fuga cat timp ei s-ar uita in sus :)):)) :P

Posted

vai de capul meu ce mai sondaj.

cel care a facut topicul ori e putin :crazy: ori se plictiseste de moarte (deci probabil a ales alta varianta: moartea prin plictiseala :)) )

on topic, eu prefer alta varianta, si anume, sa mor de ras :)))

Posted

injectie doamne sa nu ajung acolo ..

OT : tocmai am vazut niste uameni (3)care au spart geamu de la magazinu alimentar de vizavi si apoi au fugit .. TARE nu ^_^ ?

Posted

Am ales alta......inainte sa ma omoare :(( (le-as spune sa ma omoare afara :gun: ) le-as zice: ''Hei, uite un O.Z.N. pe cer!" :)) si apoi as lua-o la fuga cat timp ei s-ar uita in sus :)):)) :P

mai bn le zici: waaa...ce imping oamenii aia de avion!!! :rofl2:

Posted

cu ghilotina..asa, pana sa inceteze functiile corpului, am timp sa`mi vad sangele tasnind :>

omg :blink:

eu prin impuscare...in cap de preferat ... sa n`am timp sa ma zbat :crazy:

Guest The-Lion
Posted

inpuscat cu mitraliera in cap:) doare 1 sec 2 si nu iti mai amintesti nimic niciodata dupaia

Posted

daca primesti un glont in cap nu e obligatoriu sa mori ;) in inima e cel mai sigur

am votat injectia

Guest The-Lion
Posted

la injectie trb sa stiti k mai intai iti da anestezie totala dupa ceva k sa iti opreasca plamanii si dupa injectia propriu-zisa ,dak stau sa ma gandesc mai bn vreau si io injectie

Posted

cum naiba mai vezi daca esti decapitat? :blink:

Posted

Glont in cap scurt si la obiect intre ochi daca e tintas bun

OT : Daca as muri acuma as vrea o singura ultima dorinta...sa imi iau adio de la tovarasii , familia , si prietena care m-au facut sa imi placa sa fiu in viata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...