Jump to content
Danny

Space Paiting

Recommended Posts

shi chiar dak ash suferi, problema ta este..?

asta first of all

second of all, nu sunt "raparitza" shi chiar dak as fi se scrie "rapperitza", ma rog..

third of all, nu sunt eu cea care sufera aici wink.gif

Lex got pwned eusa_whistle.gif

@on

foarte tare !!!

Tigri desenezi si tu cu sprayu ( asa ca sa rasucesc cutitu in rana lui Lex tongue.gif )

danny.... uite ce cred eu despre tine: esti un catelush care atarna dupa o grasa true, true..... si radu.... ia vezi poate ai niste ninja de batut (you tough guy).... poate tre sa scoti cutitu "sa moara famelea mea"

atarna dupa o grasa true
o sa ma prefac ca nu am vazut partea asta

ce iti recomand eu tie lex?

1) sa folosesti functia "EDIT"

2) sa nu jignesti, automat jignesti si alte persoane astfel ajungand la conflict

3) sa te duci in piata ca e "diplomatie" la reducere

4) nu vorbi in necunostinta de cauza

5) exprima-ti parerea intr-un mod civilizat

6) sa nu mai postezi in topicul asta (mi-ai dovedi ca se poate)

in rest...gata ca o dam cu totii in diverse...am un telefon de dat.

si radu.... ia vezi poate ai niste ninja de batut (you tough guy).... poate tre sa scoti cutitu "sa moara famelea mea"

Uhuuuu happy.gif

Nu`s tzigan ca sa scot cutitu la tine. huh.gif

P.S. : Da dovada de inteligenta si arunca`ti calculatoru pe geam si die pls ! eusa_pray.gif

24.gif 1001 uses for Rasmus pictures 24.gif oare pot sa le folosesc si in toaleta sau e cam dur pt aia? biggrin.gif oricum nice painting tongue.gif

P.s. @Lex: as vrea sa'ti scriu si eu ceva "wise" dar nu imi vine nici o idee ... mintea omeneasca nu e inca pregatita pentru Lex smile.gifbananadance2.gif

Uhuuuu happy.gif

Nu`s tzigan ca sa scot cutitu la tine. huh.gif

P.S. : Da dovada de inteligenta si arunca`ti calculatoru pe geam si die pls ! eusa_pray.gif

again nu mai pot de ras 24.gif)))))))))))))))))))))))))))))))

Frate esti tare... ar trebui sa apari la TV biggrin.gif

sorry de offtopic biggrin.gif

Danny sincer puteai sa-i trimiti un pm cu ce aveai de spus...

In legatura cu ceilalti care tot vorbesc aiurea, il insulta etc. pe lex am sa va zic ceva : Cel destept cedeaza ! Aici a cedat lex, vad ca nu a mai postat. In primu` rand s-a luat de tigressa si singurii care aveau dreptu' sa-i ia apararea erau : ea si qui-gon. Asa ca ffs stop posting.

Aici a cedat lex, vad ca nu a mai postat. In primu` rand s-a luat de tigressa si singurii care aveau dreptu' sa-i ia apararea erau : ea si qui-gon. Asa ca ffs stop posting.

Nu a mai postat ca i`o fii picat netu.

Da`mi voie sa te contrazic.

E fata da ? Ar trebui sa ne bagam TOTI pentru ea, nu doar "prietenul" ei.

Parerea mea ! wink.gif

Oricum, nu e frumos sa jignesti o fata. Ca se intampla pe net, ca e in real life.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...